2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende suanda 25+2 haftalık hamileyim 24+1de gittiğim de 650 gr demişti acaba normal mi dir kilosu benden 1 hafta büyük hamile arkadaşım var oda 25+5de gitti bebegi 920 gr olmuş zayıf mı olacak acaba

Bende de varis çıktı maalesef ve hiç istemediğim bir yerde karnımda da çatlak yok şuan ama mavi damarlar oyle net görünüyor ki harita gibi.

Bende suanda 25+2 haftalık hamileyim 24+1de gittiğim de 650 gr demişti acaba normal mi dir kilosu benden 1 hafta büyük hamile arkadaşım var oda 25+5de gitti bebegi 920 gr olmuş zayıf mı olacak acaba
Normal bebeğin canım kafana takma benimki de 24+0 da 700 grdi ama bebek önde gidiyor ona rağmen öyleydi yani. Haftasında olsa daha düşük olcakti demek ki. Hiç anormal bir sey yok içini ferah tut

1 hamileligimde sorun yaşamıştım ve 37 haftaki iken erken doğum yaptım kilosu 1900 dü doguncada 1700 e düştü inşallah bu hamileligimde yaşamam çok zorluk çektim

Yok doğum izninde sorun çıkmaz, ben devlet memuruyum, bende kesinti olmuyor diye biliyorum. Bugün istda 4 tane sgk binası gezdim bir Allah'ın kuluda yurtdışında doğuran memurların süt ve doğum izni nasıl bildirilecek konusunda bilgi sahibi değil...

Canım sen varis için ne yapıyorsun.ince damarlar mi kalin
Benimki kalın damarlar ve çoğaldı.

Kızlar varise çözüm bulursanız banada söyleyin damarlarım sisti haftaya randevum var doktoruma göstercem belki krem fln onerir

Bende de varis çıktı maalesef ve hiç istemediğim bir yerde karnımda da çatlak yok şuan ama mavi damarlar oyle net görünüyor ki harita gibi.

bayanlar iş arkadaşımda hamileliğinde varisleri çıktı ama öyle böyle değil bütün bacakları mosmordu. Ve maalesef hamilelikte yapılabilecek pek bişey yok. Bol bol yürü demişti doktoru. Akşamları da ayaklarını yükseğe dikip uzanmasını söylemişti. Varis çorabı ağrıları biraz hafifletiyor. Arkadaşım uzun süre giymemekte diretti ama sonra hata yaptığını anladı ve giydiği zaman biraz rahatladı.

Canım sen varis için ne yapıyorsun.ince damarlar mi kalin
Benimki kalın damarlar ve çoğaldı.
Henüz birşey yapmıyorum, ama geceleri batma kaşıntı ve yanma çok oluyor. Elimi gezdirdiğimde tümsek gibi damar elime geliyor.haftaya kalp damar cerrahisine görüneceğim. Onlarda varis çorabı ve kan sulandırıcı iğne öneriyorlar diye biliyorum.

Kızlar gebe abiyesi bakabileceğim yerler varmı, fiyatı çok yüksek olmayan?

Kızlar ptesi kontrolüm vardı 23+4idik ogün herşey çok iyi dedi doktor sadece 1 ayda aldıgım kiloyu fazla buldu 2.5 kilo almıştımda çokmu sizin doktorlarınız ne yorum yapıo kac kilo almak lazmki 1 ayda

Ben bir tanesini çok az hissediyorum ama doktor olabilir o daha geride dedi. Benimde 700 ve 640 çıktı. Seninkilerin gayet iyi kiloları endişelenme.
Benim de sağdaki daha az hareket ediyor.olabilir dedi doktor.yavrucuk kafasına dayamış elleri dertli dertli düşünüyor : ) sırt sırta dönmüşler 2 kardeş

Kızlar ptesi kontrolüm vardı 23+4idik ogün herşey çok iyi dedi doktor sadece 1 ayda aldıgım kiloyu fazla buldu 2.5 kilo almıştımda çokmu sizin doktorlarınız ne yorum yapıo kac kilo almak lazmki 1 ayda
Ayda bir diolar canim ama ilk 3 aya almamaya calisin diolar o nasil oluosa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…