2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen kac kilo aldn canm toplam benm 7.5 toplam

Ben 26 itibariyle 8 kg cnm. Dr çok normal dedi. Kilomu da sadece bacaklarıma aldım diyebilirim, bide yüzüm ve burnum :) hiç göbek yanım bile çıkmadı, şaşırdım benim simitlerim çıkardı. Sende iyisin bence, vücutta nasıl gösteriyomu kilo?

Bende 8 kilo aldım ve sekizide göbeğimde sanki yarın gece doktor kontrolümüz var bakalım doktorum bu konuda ne diyecek.

Kızlar burda birisi bebek gelişimi için kitap alıp okuyordu kimdi acaba? Bende şimdu almayı düşünüyorum zamanı geldi okuyım bilgileneyim 0-1 yaş için en iyisi hangisi okuduklarınızdan
Cocugumla Evdeyim, yazari Özge Selçuk Bozkurt, tavsiye ederim. 0-1 yas gelisimini ve yapilabilecek aktiviteleri anlatiyor

Teşekkürler bu kitabada bi bakıyım öneri üzerine olunca daha iyi faydalı oluyor
rica ederim. Yazarina instagram sayfasindan da bakabilirsiniz.

Ayrica bu yazar yani cocuk gelisim uzmani ve bir ekip var, facebook canbebe sayfasinda verdikleri seminerlerin videolari var, onlari da izleyebilirsiniz. Ben face e uye degilim, uye olmadan da izlenebiliyor.

Teşekkürler bu kitabada bi bakıyım öneri üzerine olunca daha iyi faydalı oluyor
Buarada Hatice Kubra Tongar'in Bagirmayan Anneler isimli kitabini da herkes okumali bence.

Yanlis anlamayacaklarini bilsem bircok arkadasima hediye edecegim cunku etrafta cogu anne cocuguna kizip bagiriyor, hatta daha kotusu işi hakaret boyutuna getiriyor.

Günaydın kızlar. Bugin itibariyle ameliyat yerim etrafında çatlaklarım başlamış. 22+3 haftada. Varislerimde parmak gibi çıkmış kolay değil 9,5 kg almışım daha sabah uyandığım andaki böyle, akşama iyice şişiyor

Kızlar gebe abiyesi bakabileceğim yerler varmı, fiyatı çok yüksek olmayan?
Instg da modalabio diye bir site var çok tatlı şeyler vardı
Kızlar ptesi kontrolüm vardı 23+4idik ogün herşey çok iyi dedi doktor sadece 1 ayda aldıgım kiloyu fazla buldu 2.5 kilo almıştımda çokmu sizin doktorlarınız ne yorum yapıo kac kilo almak lazmki 1 ayda
Geçen ay ben de doktorumun tartısima göre 2 kg almış göründüm cnm gayet iyi gidiyorsun dedi ki onun tartısı fazla tartıyor
Toplam kaç kg aldın ki önemli olan o

Günaydın kızlar gece sırt ağrısından uyuyamadim yavastan ağrılar basliyor sanirim iki gundur bacaklarimda agriyor.

Göbek ve popo benm bence hatta ikisi yarisa girdi:)

Toplam 7.5 canm

Kızlar ptesi kontrolüm vardı 23+4idik ogün herşey çok iyi dedi doktor sadece 1 ayda aldıgım kiloyu fazla buldu 2.5 kilo almıştımda çokmu sizin doktorlarınız ne yorum yapıo kac kilo almak lazmki 1 ayda
Benim doktorum 1, 1.5 kg ideal dedi canım ben geçen ay 1.7 kg almışım normal dedi ama bu ay fazla aldım gibi geliyor baya şiştim
Göbek ve popo benm bence hatta ikisi yarisa girdi:)

Toplam 7.5 canm
Kız mıydı canım seninde bebişin benimde hepsi popoyo gitti hem önden hem arkadan çıkıntı var yarışıyor ikisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…