2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.. Benimde dün kontrolüm vardı. Bu sefer cinsiyet sorabildim. Ankara'daki detaylı ultrasondan sonra bakılamamıştı. Artık kesin bir kızım oluyor. Şeker yüklemesi yapıldı. temiz çıktı. 25 hafta sonrasındaki gebelik okuluna gitmemi tavsiye ettiler. bir sonraki kontrole geldiğimde 32. haftam hesaplanacak. ağrılarım içinde magnezyum yazdı doktorum.

Günaydın kızlar gece sırt ağrısından uyuyamadim yavastan ağrılar basliyor sanirim iki gundur bacaklarimda agriyor.
Artık 3.trimestere girmemize az kaldı bendede iki gündür ağrılar başladı biraz ayakta dursam belim acayip ağrıyor bacaklarim hamileliğin son bölümünü sevmiyorum ama cekicez mecburen

Çok geçmiş olsun.benimkide böyle.ne yapmam lazım onuda bilmiyorum.

Günaydın kızlar :) bende en son doktora gittiğimde 3 kilo almıştım normal demişti doktor ama kesin ailemin yanına gelince 2 kilo daha almışımdır diye hissediyorum herşeyi aldılar canın çeker diye bende dayanamayıp yedim
benim arkadaşım 35 kilo aldı doğumdan 2 ay sonra eski haline dönmüştü bile, başka bi arkadaşım 4 kilo aldı ama doğumdan sonra süt yapsın diye herşeyi yedi üzerine bi 10 kilo daha aldı. Biraz bünyeyle alakalı sanırım, kilo verilir gider bebekler sağlıklı olsunda :)

bana bu aralar su içsem yarıyor gibi ya akşamları daha da bi şişiyorum toplamda 6 kilo aldım ama bana kalsa dev gibiyim:)

bana bu aralar su içsem yarıyor gibi ya akşamları daha da bi şişiyorum toplamda 6 kilo aldım ama bana kalsa dev gibiyim:)
O bende de var canım akşam çoraplarım bacağıma öyle bi iz yapıyor ki bide sıkıda değiller bacağımın şişliğini görsen şaşarsın sanırım ödem oluşuyor göbeğimde öyle oldu hiç ben 3 kilo aldım demiyor baya baya kocaman :))

Kızlar ebebekte nevresimlere baktımda park yatak için hep 60x120 için ben 70x110 almayı düşünüyorum yatağı çok mu kısa gelir ki acaba yada başka nerden bakabilirim nevresimleri

Kızlar ebebekte nevresimlere baktımda park yatak için hep 60x120 için ben 70x110 almayı düşünüyorum yatağı çok mu kısa gelir ki acaba yada başka nerden bakabilirim nevresimleri
Canım onu bende düşündüm ama muhtemelen yatağın üst kısmına gelecek şekilde verilmiş o ölçü lastikli kısmı dahil olsa sığmaz zaten

kızlar sağ kasık ağrısı yaşayan var mı orası taş gibi arada vuruyor gibi bi sey ters mi duruyor bacakları mı orda anlamadım valla dün cok korktum baskı olunca

ben lcw den aldım bi adet bi tanede zara home dan aldım takım annemde pike takımı yaptıracak yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…