2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanimlar 22 haftalik hamileyim,, iki gündür kasiklarima ara ara sanci giriyor,, aynı durumu yaşayanlar var mı? Bu durum korkulacak birsey mi acaba?

chatlax açlık-tokluk glikoz ve kanda hemoglobin A1C baktırabilirisn bunların seviyeleri de yardımcı oluyormuş ve sağlık ocakları da bakıyormuş bu değerlere
Canım teşekkür ederim.doktoruma ulaştım o Da öyle dedi.bugün açlık 79 çıkmış,Pzrtesi de kahvaltı yapıp baktırmıştım 94 çıkmıştı.Başka bişeye gerek Yok dedi, rahatladım biraz

Canım 31 ocakta gitmiştim.
O zaman 54 tüm

16 martta gittiğimde 59 kilo çıktım.ondan çok kızdı.
Iki gün önce tartıldım 63 çıktım bilmiyorum niye böyle hızlı gidiyor

Bu aydan doguna kadar nekadar aliriz acaba bi bukadar daha alsak cok iyi bende 5 kg aldin dedin biraz fazla dedim doktorum

O sayılmaz ki deseydin ya canım sonuçta hamile kalmadan önce alındı:)

Kızlar bugün şeker yüklemem vardı ama dayanamadım çıkarttım büyün içtiğimi ve iptal oldu işlem.Hepiniz yaptırdınız mı?galiba bi daha yaptıramıcam.Ne yapsam acaba
Benim 2. gebeliğim, ikisinde de yaptırmadım. Doktorum risk görmediği için önermedi. Onun yerine açlık ve tokluk şekerine baktırıyor.

kızlar sağ kasık ağrısı yaşayan var mı orası taş gibi arada vuruyor gibi bi sey ters mi duruyor bacakları mı orda anlamadım valla dün cok korktum baskı olunca
Bende oluyor canımç Doktora sordum o taraftaki kasların daha güçsüzdür o yüzden baskıyı orada daha fazla hissedersin dedi, normalmiş.

Çok ayakta falan mı kaldın yoksa kendiliğinden mi çıktı? Benim görümcem hamileliğinde ayakta çalışıyordu o yüzden varis olmuştu.

Bende kidboo alacağım internetten daha uyguna geliyor. 80x140 bizim beşikler. Biraz büyük aldım bizim minnaklar çabuk serpilir diye düşündüm.
Iyi yapmissin ben de 80 lik aldim .Genelde buyuyen besiklerde 80 liklerin sallanma ozelligi olmuyor .Seçtiğim modelde var bu iyi oldu .Sallama taraftari degilim ama bunu bebis belirleyecek .Allah korusun zor bir bebek filan olursa.

Bir kaç tane özel diktircem canım ama kaça kaç diktirceğimi bilmiyorum ölçüleri nasıl olmalı

Canım kaça kaç almalıyım bilmiyorum ki
Ben beşik aldım uyku seti yanında geldi. Beşik 60*120, uyku setinin üzerinde de 60*120 yazıyor ama açıp ölçmedim.

Evet canim kiz :))
Kız popoya vururmuş ya gayet yaşıyoruz yani canım ozaman ikimizde bir ara benim karnımdan çok popom vardı karnım dengeledi şimdi
Besik alirken sormadin mi mesela bizimki 80 lik ona dikkat ederek bakıyoruz uyku setine
Beşiği daha almadım canım ben öyle göz gezdiriyordum sadece. Alırken sorarım artık bende ona göre net bakaım

Iyi yapmissin ben de 80 lik aldim .Genelde buyuyen besiklerde 80 liklerin sallanma ozelligi olmuyor .Seçtiğim modelde var bu iyi oldu .Sallama taraftari degilim ama bunu bebis belirleyecek .Allah korusun zor bir bebek filan olursa.
Benim beşiklerde sallanmıyor inşallah gerek kalmaz ama gerekirsede anakucağı düşünüyorum sallanan modellerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…