2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım onu bende düşündüm ama muhtemelen yatağın üst kısmına gelecek şekilde verilmiş o ölçü lastikli kısmı dahil olsa sığmaz zaten
Ozaman olur yani canım heralde dimi
kızlar sağ kasık ağrısı yaşayan var mı orası taş gibi arada vuruyor gibi bi sey ters mi duruyor bacakları mı orda anlamadım valla dün cok korktum baskı olunca
Canım benimde bir gün sol bir gün sağ kasığım ağırdı sonra geçti baskı yapıyorlar heralde ondan oluyor hiç korkma

ben lcw den aldım bi adet bi tanede zara home dan aldım takım annemde pike takımı yaptıracak yeter bana
Bende bir bakayım canım oralara kaça kaç aldın peki. English home bakcaktım ama nette birinden gördüm bebeğin boynunu boyamıştı sonra vazgeçtim. Brnde kumaş alıp lastikli çarşaf yaptırcam hep yanlara koruma yaptırmaya gerek car mı acaba park yatakta

Kızlar ebebekte nevresimlere baktımda park yatak için hep 60x120 için ben 70x110 almayı düşünüyorum yatağı çok mu kısa gelir ki acaba yada başka nerden bakabilirim nevresimleri
canım genelde standard olur hazırlar özel diktirebilirsin

Kızlar ebebekte nevresimlere baktımda park yatak için hep 60x120 için ben 70x110 almayı düşünüyorum yatağı çok mu kısa gelir ki acaba yada başka nerden bakabilirim nevresimleri
Canim taç ve karacaya bakabilirsin .Kidboo da var eger 80 lik arıyorsan

Kızlar bugün şeker yüklemem vardı ama dayanamadım çıkarttım büyün içtiğimi ve iptal oldu işlem.Hepiniz yaptırdınız mı?galiba bi daha yaptıramıcam.Ne yapsam acaba

Kilo konuşulmuş ki bundan sonra daha sık konuşulacak asıl kilo alma dönemi yeni başlıyor çünkü. Ben toplamda 6-7 kadar aldım doktor çok sorun ediyor hatta rezil rüsva ediyo:) dün diyetisyene başladım bakalım uyabilecekmiyim. Kilo sorun değil çok kolay veriliyor emzirirken ama bir anda almamak önemli çatlamamak için. İlkinde çatlamadım inşallah bundada çatlamam.

Kızlar bugün şeker yüklemem vardı ama dayanamadım çıkarttım büyün içtiğimi ve iptal oldu işlem.Hepiniz yaptırdınız mı?galiba bi daha yaptıramıcam.Ne yapsam acaba
Ben daha yaptırmadım canım 2 hafta sonra benimki. Nasıl dayancam bende hiç bilmiyorum yaptıranlar kötü değil dedi ama

Ben daha yaptırmadım canım 2 hafta sonra benimki. Nasıl dayancam bende hiç bilmiyorum yaptıranlar kötü değil dedi ama
Aslında gazoz gibi birşey içiyorsun,ben bişey olmaz demiştim ama. Hamileliğimde hiç tatlı sevmiyorum,6 aydır hiç yemedim desem yeridir sanırım o Da etkiledi ve yarım saat dayanabildim malesef.şimdi ne olacak bilmiyorum

Canım bence bi mağazada incele sor ondan sonra yine netten sipariş vermek istiyorsan verirsin

Rabbim hepimize ve evlatlarimiza saglik nasip etsin ins. gruba yeni katildim riskli bi hamileligim var daima dinlenme zorunlu. agrilardan soz edilmis firsatiniz varsa dinlenmeye bakin bu seker yuklemesinde sonucum 140 tam sinirda cikti sizlerde de varsa buna yakin sonuc doktorunuz ne yorum yapti acaba

Büyük ihtimal tekrar yaptrır canım başka birgüne bugün birdaha içemezsin heralde zor olur senin için.
Canım bence bi mağazada incele sor ondan sonra yine netten sipariş vermek istiyorsan verirsin
Aynen canım netten boşuna para vermemiş olurum hem dediğin gibi yaparım zaten daha yatağıda almadım

chatlax açlık-tokluk glikoz ve kanda hemoglobin A1C baktırabilirisn bunların seviyeleri de yardımcı oluyormuş ve sağlık ocakları da bakıyormuş bu değerlere

Evet canim kiz :))

8 kilocukla ne poposu olacak canım, sana öle geliyodur :) takma boşver doğumdan sonra veririz
Benim popoyu gorsen öle demezdin:) popodan rahatsz degilim zten sadece doktor kiznca sizlere soraym dedm

Bana da kilo yüzünden kızdı.
Sen kac kilo aldinki cnm

Haftalarimiz yakın cnm gayet iyi gidiyorsun
Ben de toplamda 6 kg aldım kendi tartima göre
Diyetisyenime göre 4.8 kg
Doktoruma göre 7
Benm tabi soyle bir durumda var bu kilolarn 1.5 u tup bebekle olunca o donem alindi ilaclardan fln fln derken ama doktor onuda saydi aldigm kilolara:)

kanda açlık - tokluk glikoz ve hemoglobin A1C değerlerine baktırabilirisn ve sağlık ocakları da bu değerlere bakıyormuş

Bir kaç tane özel diktircem canım ama kaça kaç diktirceğimi bilmiyorum ölçüleri nasıl olmalı

Canım kaça kaç almalıyım bilmiyorum ki
Besik alirken sormadin mi mesela bizimki 80 lik ona dikkat ederek bakıyoruz uyku setine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…