- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.741
Ozaman olur yani canım heralde dimiCanım onu bende düşündüm ama muhtemelen yatağın üst kısmına gelecek şekilde verilmiş o ölçü lastikli kısmı dahil olsa sığmaz zaten
Canım benimde bir gün sol bir gün sağ kasığım ağırdı sonra geçti baskı yapıyorlar heralde ondan oluyor hiç korkmakızlar sağ kasık ağrısı yaşayan var mı orası taş gibi arada vuruyor gibi bi sey ters mi duruyor bacakları mı orda anlamadım valla dün cok korktum baskı olunca
Bende bir bakayım canım oralara kaça kaç aldın peki. English home bakcaktım ama nette birinden gördüm bebeğin boynunu boyamıştı sonra vazgeçtim. Brnde kumaş alıp lastikli çarşaf yaptırcam hep yanlara koruma yaptırmaya gerek car mı acaba park yataktaben lcw den aldım bi adet bi tanede zara home dan aldım takım annemde pike takımı yaptıracak yeter bana
doğum kilolari kalmıyor emzirirken hepsi gidiyor oyüzden haklısın canım takmamak lazımGünaydın kızlar....
kilo konuşulmuş... ben hiç takmıyorum şu an 10 kilo almışım doğumdan sonra veririm nolucak sanki...
canım genelde standard olur hazırlar özel diktirebilirsinKızlar ebebekte nevresimlere baktımda park yatak için hep 60x120 için ben 70x110 almayı düşünüyorum yatağı çok mu kısa gelir ki acaba yada başka nerden bakabilirim nevresimleri
Canim taç ve karacaya bakabilirsin .Kidboo da var eger 80 lik arıyorsanKızlar ebebekte nevresimlere baktımda park yatak için hep 60x120 için ben 70x110 almayı düşünüyorum yatağı çok mu kısa gelir ki acaba yada başka nerden bakabilirim nevresimleri
Bir kaç tane özel diktircem canım ama kaça kaç diktirceğimi bilmiyorum ölçüleri nasıl olmalıcanım genelde standard olur hazırlar özel diktirebilirsin
Canım kaça kaç almalıyım bilmiyorum kiCanim taç ve karacaya bakabilirsin .Kidboo da var eger 80 lik arıyorsan
Ben daha yaptırmadım canım 2 hafta sonra benimki. Nasıl dayancam bende hiç bilmiyorum yaptıranlar kötü değil dedi amaKızlar bugün şeker yüklemem vardı ama dayanamadım çıkarttım büyün içtiğimi ve iptal oldu işlem.Hepiniz yaptırdınız mı?galiba bi daha yaptıramıcam.Ne yapsam acaba
Bebeğimi kucağıma almama 99 gün kaldı.
Bugün itibariyle çift rakamlara düştüm
Aslında gazoz gibi birşey içiyorsun,ben bişey olmaz demiştim ama. Hamileliğimde hiç tatlı sevmiyorum,6 aydır hiç yemedim desem yeridir sanırım o Da etkiledi ve yarım saat dayanabildim malesef.şimdi ne olacak bilmiyorumBen daha yaptırmadım canım 2 hafta sonra benimki. Nasıl dayancam bende hiç bilmiyorum yaptıranlar kötü değil dedi ama
Canım bence bi mağazada incele sor ondan sonra yine netten sipariş vermek istiyorsan verirsinOzaman olur yani canım heralde dimi
Canım benimde bir gün sol bir gün sağ kasığım ağırdı sonra geçti baskı yapıyorlar heralde ondan oluyor hiç korkma
Bende bir bakayım canım oralara kaça kaç aldın peki. English home bakcaktım ama nette birinden gördüm bebeğin boynunu boyamıştı sonra vazgeçtim. Brnde kumaş alıp lastikli çarşaf yaptırcam hep yanlara koruma yaptırmaya gerek car mı acaba park yatakta
Büyük ihtimal tekrar yaptrır canım başka birgüne bugün birdaha içemezsin heralde zor olur senin için.Aslında gazoz gibi birşey içiyorsun,ben bişey olmaz demiştim ama. Hamileliğimde hiç tatlı sevmiyorum,6 aydır hiç yemedim desem yeridir sanırım o Da etkiledi ve yarım saat dayanabildim malesef.şimdi ne olacak bilmiyorum
Aynen canım netten boşuna para vermemiş olurum hem dediğin gibi yaparım zaten daha yatağıda almadımCanım bence bi mağazada incele sor ondan sonra yine netten sipariş vermek istiyorsan verirsin
Evet canim kiz :))Benim doktorum 1, 1.5 kg ideal dedi canım ben geçen ay 1.7 kg almışım normal dedi ama bu ay fazla aldım gibi geliyor baya şiştim
Kız mıydı canım seninde bebişin benimde hepsi popoyo gitti hem önden hem arkadan çıkıntı var yarışıyor ikisi
Benim popoyu gorsen öle demezdin:) popodan rahatsz degilim zten sadece doktor kiznca sizlere soraym dedm8 kilocukla ne poposu olacak canım, sana öle geliyodur :) takma boşver doğumdan sonra veririz
Sen kac kilo aldinki cnmBana da kilo yüzünden kızdı.
Benm tabi soyle bir durumda var bu kilolarn 1.5 u tup bebekle olunca o donem alindi ilaclardan fln fln derken ama doktor onuda saydi aldigm kilolara:)Haftalarimiz yakın cnm gayet iyi gidiyorsun
Ben de toplamda 6 kg aldım kendi tartima göre
Diyetisyenime göre 4.8 kg
Doktoruma göre 7
kanda açlık - tokluk glikoz ve hemoglobin A1C değerlerine baktırabilirisn ve sağlık ocakları da bu değerlere bakıyormuşKızlar bugün şeker yüklemem vardı ama dayanamadım çıkarttım büyün içtiğimi ve iptal oldu işlem.Hepiniz yaptırdınız mı?galiba bi daha yaptıramıcam.Ne yapsam acaba
Evet canım kocaeli de bugün toz bulutuyla kaplı sapsarı yağmur da çiseleyince balkonlara falan çamur yağmış resmen.ya dışarıda bir rüzgar var... sanırsın şimdi bina uçacak
keşke yağmur yağsada şu rüzgar kesilse... panik var bende o yüzden tırsıyorum wallaEvet canım kocaeli de bugün toz bulutuyla kaplı sapsarı yağmur da çiseleyince balkonlara falan çamur yağmış resmen.
Besik alirken sormadin mi mesela bizimki 80 lik ona dikkat ederek bakıyoruz uyku setineBir kaç tane özel diktircem canım ama kaça kaç diktirceğimi bilmiyorum ölçüleri nasıl olmalı
Canım kaça kaç almalıyım bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?