2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sağlık ocağından geldim şimdi de kilo ölçümü yaptı hemşire 2 haftada 3 kilo almışım şok oldum 2 hafta sonra doktor randevum var ozamana kadar veririm belki biraz

Ben beşik aldım uyku seti yanında geldi. Beşik 60*120, uyku setinin üzerinde de 60*120 yazıyor ama açıp ölçmedim.
Uyku seti daha geniştir heralde sonuçta yatağın altına falan gircek ya o kafamı karıştırıyor artık yatağını alırken sorcam canım

Iyi yapmissin ben de 80 lik aldim .Genelde buyuyen besiklerde 80 liklerin sallanma ozelligi olmuyor .Seçtiğim modelde var bu iyi oldu .Sallama taraftari degilim ama bunu bebis belirleyecek .Allah korusun zor bir bebek filan olursa.
Canım nerden aldın beşiklerini?

Yok canım hiç zahmet etme yatağıda almadım daha nevresimide almıcam hemen boşuna yorma kendini hiç
Ölçtüm bile. :)
Konuyu merak edenlere bir faydası olur hem. Beşikle gelen yatak 59*117, uyku setinin çarşafının üst yüzeyi 60*120, kenarlarından kıvrılmış bir 11-12 cmlik kısım var. Beşik de bu, açıklamalar kısmında ölçüleri var.
https://urun.n11.com/besik/babycom-dogal-anne-yani-ahsap-besik-60120-ahsap-besik-P202430659
Ürünün net kullanım alanı olarak ölçüleri, Derinlik: 63 cm En: 60 cm Uzunluk: 120 cm
Ürünün dış ölçüleri (kapladığı kullanım alanı), Derinlik: 83 cm En: 64 cm Uzunluk: 124 cm

Bir de ek bebek nevresim takımı almıştım Taç.
çarşafını 112*154 ölçtüm. fakat paketin üzerinde şöyle ölçüler var: 100x150, 120x180 (bunlardan birisi çarşaf birisi kılıf herhalde ama hangisi hangidir bilmiyorum.) Belli ki paketin üzerinde yazdığından daha büyük parçalar çıkıyor, yani kıvrılan kısımları yazmıyorlar tam olarak paket üzerine.

Son düzenleme:
Ben ipin ucunu kaçıranlardan oldum galiba canım 2 haftada 3 kilo almışım resmen
Canım bu haftalar gerçekten nasıl olduğunu bilmeden alıyosun. Hızlı alınan hızlı verilir ekmeği tatlıyı kesip meyveyi kontrollü tüketirsen iki haftaya o üç kilo gider. Birde 27 ye kadar aldığımızın yüzde 90 ınını kendimize alıyomuşuz

Ay çok sağol canım ya valla zahmet oldu hemen kaydettim alırken yardımcı olcak çok

İnşallah canım ekmek makarna pilav tatlı hepsini kesicem bakalım umarım veririm. Yandık ozaman desene sonra birde vermeye uğraş işimde masabaşı harekette yok zaten kiloluda hamile kaldım bakalım dikkat edicem artık mecburen yoksa 100 ünbulurum ben

Besige gore al canim kucuk veya büyük gelir sorun yaşama
Benim beşiklerde sallanmıyor inşallah gerek kalmaz ama gerekirsede anakucağı düşünüyorum sallanan modellerden.
Insallah gerek kalmaz .Sallamayi dusunmeyen insanlar hep sallamak zorunda kaliyor korkum o .
Tam dedigin gibi canim yataga gore yazıyorlar katlanan kisimlar haric oluyor .

Besige gore al canim kucuk veya büyük gelir sorun yaşama

Insallah gerek kalmaz .Sallamayi dusunmeyen insanlar hep sallamak zorunda kaliyor korkum o .

Tam dedigin gibi canim yataga gore yazıyorlar katlanan kisimlar haric oluyor .
Aynrn canm önce yatak işini halledeyim ondan sonra bakayım

yok park yatak da yanlarına bi sey lazım olmuyor bez o zaten standart oluyor bebek carsaf takımı evde bakmam lazım kaça kaç ikisi de aynı cunkü

Geçmiş olsun canım inş sağ salim kavuşuruz bebişlere. Sen hangi doktora gidiyorsun ben akademi nuri beye gidiyorum.
İnşlh cnm.Benim riskli gebelik olunca medical park perinatolog Eray'a gidiyorum,serklajı da o yaptı.Anlaşması zor bi doktor ama yapacak bişey Yok.nuri beye giden ve Doğum yapan çok fazla arkadaşım var.hepsi de çok memnun ondan.

Kızlar ben daha park yatak mı alsam ahşap mı alsam ona karar bile veremedim hangisi daha kullanışlıdır sizce? Park yatakların görüntüsü çok hoşuma gitmiyor aslında ama daha kullanışlı diye duydum hep doğrumudur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…