- 16 Kasım 2017
- 2.937
- 6.169
- 158
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.361
Ben üniversite hastanesinde yaptırıcam bana 3 günlük diet verdiler ilaçlarımı kestiler, cuma günü eczaneden 75grlık içecek alıp testi yaptıracağım.Kızlar şeker testimde aç karnina 83. 1 saat sonra 133. 2 saat sonrada 121 çıktı sorun yok. Ama şunu sorcam aile hekimliģinde yaptrdm sizlerede parmaktan kanla aletle mi yapıldı?
bende ilk 3 ay içinde çok az az ama bisüre kanamam oldu hep acile koştuk muaynelerde bi kanama görülmedi ilişki yasak dedi devlettekiler.kendi özel dr um hiç yasak demedi bizde sormadık çünkü korkudan aklımıza gelmiodu.. lekenmelerim bitti vs abartmadan yaşadık cinsel hayatımızı seyrek olarak canımGünaydın kızlar affınıza sığınarak bişe sorucam cinsel hayatlar nasıl özellikle benim gibi önceden kanaması olanlar. Plasenta sıkıntısı çeken arkadaşlar normale döndünüz mü ? Sağolsun doktor beni muayene edemediği için onuda soramadım ne yapıyım diye eşimle kanki olduk artık zaten üç günde bir yanyana yatıyoruz eve gel diye tutturduSıkıntı yaşamayan arkadaşlar nasıl peki
Yeme dedi ama dinleyen kim tatlı yemeden duramyorm ama ekmek yemyormDR yasaklamadımı tatlıyı ve hamuru, bana yasak ikiside çok az tüketiyorum ve az kilo aldım işe yarıyor
dinlemen gerek şekerin hertürlü faydası yok zararı canımYeme dedi ama dinleyen kim tatlı yemeden duramyorm ama ekmek yemyorm
Merhabalar canim. Benzer durumu bi kac hafta once yasadim. Ev, is, aile iliskileri, bebek hazirliklari, tasinma vs derken asiri bunalmistim. Haftasonu tek basima annemin yanina sehir disina gittim hic problemlerden konusmadik gezdik tozduk alisveris yaptik cok iyi geldi o 2 gun. O zamandan beri amaan olursa olur olmazsa napalim diye bakiyorum. Ben saglikliyim bebegim saglikli gerisini koy verdim gidiyo.Kızlar, özellikle çalışan anne adayları, bu sıralar iş, ev derken herşeye yetişmekte zorlanıyorum. Sinirlerim yıpranıyor hatta son günlerde sık sık ağlamaya başladım. Sizde de benzer bir durum var mı? Normal mi bu yetişememe + sinir hali? Yoksa bir dr falan mı görmek lazım
ben çalışmadığım halde bu ara çok agresifim ve ardında ağlıyorum canım galiba ağırlaştıkçada etkileniyoruzKızlar, özellikle çalışan anne adayları, bu sıralar iş, ev derken herşeye yetişmekte zorlanıyorum. Sinirlerim yıpranıyor hatta son günlerde sık sık ağlamaya başladım. Sizde de benzer bir durum var mı? Normal mi bu yetişememe + sinir hali? Yoksa bir dr falan mı görmek lazım
Canım benimde hep aşağıda sanki çıkacakmış gibi basınç var ve kasıklarımda tekmeleri. En son gittiğimde doktora rahim ağzını ölçtürmüştüm neyseki normaldi. Çok aşağıda hissediyorsan istersen sende kontrole gittiğinde ölçtür için rahat ederKızlar bebegım hep aşağı vuruyor ya normalde hep yukarı vururdu bugün sabahtan berı aşağı vuruyor onuda ayaktayken hıssetmıyorum ancak uzanınca bebegım aşağı ınmıs olabılırmı ya ?
Randevu alıp gıtcm canım bnde bır danıscamCanım benimde hep aşağıda sanki çıkacakmış gibi basınç var ve kasıklarımda tekmeleri. En son gittiğimde doktora rahim ağzını ölçtürmüştüm neyseki normaldi. Çok aşağıda hissediyorsan istersen sende kontrole gittiğinde ölçtür için rahat eder
Zaten canım gebe okulunda da son aylardı galiba ilişki öneriyorlarki miyad geçmesin anne sezeryan olmasın diye. Çünkü şimdiki anneler 40. Haftada doğuramıyormuş sezeryan yapmak zorunda kalıyorlarmış.3. ayıma kadar normal düzende devam ediyorduk ama 3 aylıkken çok yoğun kanama oldum, eşimde buna şahit oldu ve eşimde travma yaptı resmen. İlk bebeğimiz olduğu için çok korkuyor ve artık göbekte çıktığı için istemiyor. Bizde uzun zamandır kankiyiz yani. Ama herhangi bir problemin yoksa cinselliğin faydası var zararı yok. 9 ayında bile yapılabilir. Akşam birlikte olup sabah doğuma gideni de duydum
Bizde daha baskı hissetmiyoz ondan tepki yok heraldeBence deİş arkadaşım da doğuma 1 hafta kalaya kadar normal devam etmişti. Hamileyken çocuk alta baskı yapıyor daha istekli oluyorsun demişti. Ama bende öyle olmadı. Aksine çoğu zaman aklıma gelmiyor böyle bişeyin varlığını unutacam nerdeyse
Zaten canım gebe okulunda da son aylardı galiba ilişki öneriyorlarki miyad geçmesin anne sezeryan olmasın diye. Çünkü şimdiki anneler 40. Haftada doğuramıyormuş sezeryan yapmak zorunda kalıyorlarmış.
Zaten bir kez gittim bilmiyorum canim. Ilgimi de cekmedi .Kendim fotografcilikla ugrasiyorum kendi capimda .Makinem filan da var .Esim ceker.Afilim92 canım medova da doğum fotoğrafçısı var mı sordun mu hic
Ben senin saydıklarını bile yapamıyorumEvet canım gayet normal. Ama biraz rahatlamak lazım bence herşeye yetişmeye çalışma. Ben hafta içi pek iş yapmıyorum. Yemek yaparsam iki gün yetecek şekilde yapıyorum halim yoksa atıştırmalık şeylerle geçiştiriyorum. Mutfağı biraz topluyorum öyle. Süpürme silme falan belimi karnımı çok zorluyor. Sadece haftasonu süpürüyorum evi zaten iki kişiyiz yeterli oluyor. Haftada iki üç kere falan çamaşır yıkıyorum öyle idare ediyorum işte doğuma yakın birini alıp büyük temizlik yaptırma niyetim var. 3. ayımda mutfak dolaplarımı silmiştim ve çok yoğun kanamam oldu az daha bebeğimi kaybediyordum. Anladım ki iş falan önemli değil. Sağlık olsun gerisi boş.
Eş anlayışlıysa biraz faydası olur. Benimki iyidir hoştur da ev çöplük olsa gözü görmezBen eşinden yardım istiyorum bazende annemı çağırıyorum olduğu kadar artık canım sağlıkla son uç ayımızı gecırelım ne işler yaparız :)
Sanırım işin doğası bu... İşin garibi babam bizde, eşim de babam da ben sinirlendikçe bana misilleme yapıyorben çalışmadığım halde bu ara çok agresifim ve ardında ağlıyorum canım galiba ağırlaştıkçada etkileniyoruz
Merhabalar canim. Benzer durumu bi kac hafta once yasadim. Ev, is, aile iliskileri, bebek hazirliklari, tasinma vs derken asiri bunalmistim. Haftasonu tek basima annemin yanina sehir disina gittim hic problemlerden konusmadik gezdik tozduk alisveris yaptik cok iyi geldi o 2 gun. O zamandan beri amaan olursa olur olmazsa napalim diye bakiyorum. Ben saglikliyim bebegim saglikli gerisini koy verdim gidiyo.
Canım bence yapmaya niyetiniz varsa Mayıs’ı beklemeyin, sen çok ağırlaşmadan yüne bir şekilde halledebilirsin annenler yardıma gelirse. Ama tek olacaksan hiç kalkışma.badana boya demeyin... eşimde badana yapalım mayısta ramazandan önce diyor.. ben nasıl baş edicem dedim annemler biz geliriz yaparız diyorlar... onların yapması ne kadar hoş olur bilemiyorum.. sonuçta heryer oynayacak ve ben bi şekilde herşeye koşar durumda olucam.. bu göbekle ve ağırlaşan bi vucütla ne derece yeterim onu da bilmiyorum...
göbeğim bu hafta sanki biraz daha büyüdü geriliyor gibi oluyor bu da beni rahatsız ediyor nefes alamıyorum gibi oluyo bazen bebek hareket edince ya içerde esniyo yada başka şeyler yapıo bilmiyorum...
annemler gelecek yani öyle söylediler ikiside biz geliriz sen nasıl yapacaksın dediler de bana da mayıs çok geç olur gibi geliyo aman ne biliyim valla kafamda deli sorularCanım bence yapmaya niyetiniz varsa Mayıs’ı beklemeyin, sen çok ağırlaşmadan yüne bir şekilde halledebilirsin annenler yardıma gelirse. Ama tek olacaksan hiç kalkışma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?