2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şeker testimde aç karnina 83. 1 saat sonra 133. 2 saat sonrada 121 çıktı sorun yok. Ama şunu sorcam aile hekimliģinde yaptrdm sizlerede parmaktan kanla aletle mi yapıldı?
Ben üniversite hastanesinde yaptırıcam bana 3 günlük diet verdiler ilaçlarımı kestiler, cuma günü eczaneden 75grlık içecek alıp testi yaptıracağım.

bende ilk 3 ay içinde çok az az ama bisüre kanamam oldu hep acile koştuk muaynelerde bi kanama görülmedi ilişki yasak dedi devlettekiler.kendi özel dr um hiç yasak demedi bizde sormadık çünkü korkudan aklımıza gelmiodu.. lekenmelerim bitti vs abartmadan yaşadık cinsel hayatımızı seyrek olarak canım

Sanırım benim gibi sıkıntısı olan herks uzak duruyo eşinden, eşim sıkıntı yapmıyoda ben biraz sıkıntı yapıyorum gerçekten doğuma kadar ilişki yaşayan var doğumade yararı varmış diye duydum. Doktoruma sorıyım en iyisi çünkü plasentam yukarı çıkmaya başlamıştı rahim aızı açıktı

Merhabalar canim. Benzer durumu bi kac hafta once yasadim. Ev, is, aile iliskileri, bebek hazirliklari, tasinma vs derken asiri bunalmistim. Haftasonu tek basima annemin yanina sehir disina gittim hic problemlerden konusmadik gezdik tozduk alisveris yaptik cok iyi geldi o 2 gun. O zamandan beri amaan olursa olur olmazsa napalim diye bakiyorum. Ben saglikliyim bebegim saglikli gerisini koy verdim gidiyo.

ben çalışmadığım halde bu ara çok agresifim ve ardında ağlıyorum canım galiba ağırlaştıkçada etkileniyoruz

Kızlar bebegım hep aşağı vuruyor ya normalde hep yukarı vururdu bugün sabahtan berı aşağı vuruyor onuda ayaktayken hıssetmıyorum ancak uzanınca bebegım aşağı ınmıs olabılırmı ya ?
Canım benimde hep aşağıda sanki çıkacakmış gibi basınç var ve kasıklarımda tekmeleri. En son gittiğimde doktora rahim ağzını ölçtürmüştüm neyseki normaldi. Çok aşağıda hissediyorsan istersen sende kontrole gittiğinde ölçtür için rahat eder

Randevu alıp gıtcm canım bnde bır danıscam

Zaten canım gebe okulunda da son aylardı galiba ilişki öneriyorlarki miyad geçmesin anne sezeryan olmasın diye. Çünkü şimdiki anneler 40. Haftada doğuramıyormuş sezeryan yapmak zorunda kalıyorlarmış.

Bizde daha baskı hissetmiyoz ondan tepki yok heralde Vallahi bizde unutucaz az kaldı

Zaten canım gebe okulunda da son aylardı galiba ilişki öneriyorlarki miyad geçmesin anne sezeryan olmasın diye. Çünkü şimdiki anneler 40. Haftada doğuramıyormuş sezeryan yapmak zorunda kalıyorlarmış.

Evet bende öyle okumuştum. 37. haftadan sonra hergün öneriyormuş kimi doktor.

Ben senin saydıklarını bile yapamıyorum Mesela evi 3-4 haftada bir eşm süpürüyor, o da erkek işi. Ben ancak mıutfak ve çamaşırla ilgilenebiliyorum. Bu hafta bi de tadilat işine giriştik, bakalım nolacak sonumuz. Gün aşırı sinir krizine gireceğim gibi görünüyor. Heralde tek yol akışına bırakmak dediğin gibi.

Ben eşinden yardım istiyorum bazende annemı çağırıyorum olduğu kadar artık canım sağlıkla son uç ayımızı gecırelım ne işler yaparız :)
Eş anlayışlıysa biraz faydası olur. Benimki iyidir hoştur da ev çöplük olsa gözü görmez Annem de uzakta Neyse biraz daha sabredelim bakalım

ben çalışmadığım halde bu ara çok agresifim ve ardında ağlıyorum canım galiba ağırlaştıkçada etkileniyoruz
Sanırım işin doğası bu... İşin garibi babam bizde, eşim de babam da ben sinirlendikçe bana misilleme yapıyor Onlar da sinirlenip tepki gösteriyor. Biraz halden anlasalar keşke

Bana da memleket, anne, kardeş lazım galiba şu ara Bu hafta evde parke değişecek boya yapılacak vs. iyice bunaldım. Annemle babam ayrılar, babam benim olduğum şehirde bir hanımla görüşüyor, sabah aksam onu dinliyoruz. Bir de bir buçuk ay sonra doktora yeterlik sınavım var, onu da boşlayacağım heralde o da ayrı bir stres kaynağı... İlgilenmiyorum diye trip atan arkadaşlarımı hiç saymıyorum... off Resmen eve gidesim yok. Bugun bile bile işi uzatıp geç çıkacağım...

badana boya demeyin... eşimde badana yapalım mayısta ramazandan önce diyor.. ben nasıl baş edicem dedim annemler biz geliriz yaparız diyorlar... onların yapması ne kadar hoş olur bilemiyorum.. sonuçta heryer oynayacak ve ben bi şekilde herşeye koşar durumda olucam.. bu göbekle ve ağırlaşan bi vucütla ne derece yeterim onu da bilmiyorum...

göbeğim bu hafta sanki biraz daha büyüdü geriliyor gibi oluyor bu da beni rahatsız ediyor nefes alamıyorum gibi oluyo bazen bebek hareket edince ya içerde esniyo yada başka şeyler yapıo bilmiyorum...

Canım bence yapmaya niyetiniz varsa Mayıs’ı beklemeyin, sen çok ağırlaşmadan yüne bir şekilde halledebilirsin annenler yardıma gelirse. Ama tek olacaksan hiç kalkışma.

Canım bence yapmaya niyetiniz varsa Mayıs’ı beklemeyin, sen çok ağırlaşmadan yüne bir şekilde halledebilirsin annenler yardıma gelirse. Ama tek olacaksan hiç kalkışma.
annemler gelecek yani öyle söylediler ikiside biz geliriz sen nasıl yapacaksın dediler de bana da mayıs çok geç olur gibi geliyo aman ne biliyim valla kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…