2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

annemler gelecek yani öyle söylediler ikiside biz geliriz sen nasıl yapacaksın dediler de bana da mayıs çok geç olur gibi geliyo aman ne biliyim valla kafamda deli sorular
Canım bence de mayıs çok geç, biz geçen hafta odayı duvar kağıdı yaptırdık, odada bir dolap vardı dolabın içini boşaltıp salondaki konsoluma yerleştireyim dedim eğil kalk eğil kalk yapmaktan sancılandım. Öyle olunca annemi çağırdım ben de ertesi gün o geldi kardeşimle birlikte yerleştirip temizlik yaptılar, allah razı olsun. İnsan farketmeden zorlanıyor. Ne kadar erken yaparsan o kadar rahat yaparsın.

Benim babam boyacı aslında ama yaşı ilerledi, gözden kaçırıp sıçratabiliyor. Bugun bebek eşyalarıyla dolu odayı es geçmeye zor ikna ettim inşallah dokunmamıştır boşaltmadan.
Canım o beyaz lekeler için beze çok az tiner koyarak lekeli yüzeyleri hafifçe silmeyi deneyebilirsin. ama önce görünmeyen kısımlarda dene, renk kaybı falan olmadığından emin ol eşyada.
Bir de cam, zemin gibi düz yüzeylerdeki boya, silikon vb çıkarmak için spatula gibi bıçaklı basit bi aparat var, 3-4 tl bişeydi. Bulabilirsen o çok işe yarıyor. Şu tip şeyler https://www.tekzen.com.tr/remtas-yg12-cam-kaziyici-233958 https://www.hepsiburada.com/stanley-st028590-kazima-bicagi-170-60mm-pm-hrklst028590

Eş anlayışlıysa biraz faydası olur. Benimki iyidir hoştur da ev çöplük olsa gözü görmez Annem de uzakta Neyse biraz daha sabredelim bakalım
Canım ben haftada bir kadın çağırıyorum bu zaten bizim rutinimizdi yemek işinide çok dersim varsa akşamdan hallediyorum. Eşim hem ev işi hem yemek konusunda şükür çok anlayışlı hiç iş yemek yapmasam neden demez. Şu dönemde kadın almak şart eğer yardım eden yoksa ben evdede olsam yapamazdım

Yaaa calisirken ekstra zor canim allah kolaylik versin sizlere bende zorlaniorum ama ole toz filan gordukce rahat edemiyorum hc sabahtan bi is guc yapiorum bide gece 1 e kadr eee tabi haliyle pert oluorum ah annem burda olsaydi hic bise yaptrmazdi bana

doğru diyorsun canım gezmek hava almak iyi geliyor. Tabi onu da yapmak için bu parke vb. atlatmamız lazım. eşime babama emanet edip gezersem akşam eve gelip göreceklerimden korkuyorum
Ay bencede canım bu durumda hiç bırakma sen biran önce biter inşallah sonra rahat bir nefes alırsın :)

Sanırım işin doğası bu... İşin garibi babam bizde, eşim de babam da ben sinirlendikçe bana misilleme yapıyor Onlar da sinirlenip tepki gösteriyor. Biraz halden anlasalar keşke
erkeklerde amma anlayışlı olur canım :) takma boşver anlık gelip gidio bana de o zaman normal karşılarlar ben eşime öle dedim takılma böyle davranırsam istrmsiz gelio cidden patlıcak bomba gibi oluyorum :)

Kızlar toz için temizlik için ıslak mendiller var çok rahatlık oluyor tavsiye ederim hergün alıyorum hemencecik ıslak mendille izde bırakmıyor

aynen canım iş ev bide 1.sınıf annesiyim ders derken kafayı yiyorum resmen

Ah ah keşke annem yanımda olsa. Gerçi ben onada kıyamıyorum o gelmeden bütün evi elden geçiririm hep. Gerçekten şu dönem çalışmak çok zor geliyor. Sırtımın ağrısı bazen göğsüme vuruyor

Yani canım risk varsa gerek yok dayanırız tabi bebeklerimiz sağlıklı olsnlarda ama sorunsuz devam etsek iyisolurdu :))) sanırım ben eşimi özledim çokzda yatamadık beraber

Ben evimi koy verdim gitti eşim temizlemiş geçenlerde zaten annemdeyim hep. Çok yormayın kandinizi kızlar yüzeysel yapın yeter. ahır değil hoş en fazla toz oluyo eşiniz süpürsün ardına silin yeter. Doğuma yakın genel tamizlik için kadın çağırcam halılarıda vercem mis gibi eve gelcek kızımmmmmmm

Eş anlayışlıysa biraz faydası olur. Benimki iyidir hoştur da ev çöplük olsa gözü görmez Annem de uzakta Neyse biraz daha sabredelim bakalım
Valla bende bıraz zorla yaptırıyorum duygu sömürüsü falan :) hava güzel olmasın hıc dıyor güneş yüzü görünce beni rahat bırakmıyosun diyor :) azcık iş yapsın yüzüm gülüyor mutlu oluyorum benimkinin keyfı yerine geldı temızlık yaptın dıye dıyor Allahın yeterkı evlatlsrımız sağlıklı olsun ve doğsun başka hıc bısı önemli degıl sıkcaz dısımızı uç aycık daha

Kadın mantıklı, bana da gelen vardı ama memnun değildim bıraktım, artık yeni biri şart oldu . Eşimn olumlu yanlarını da söylemem lazım, kendi pek iş yapmaz evet ama bana da neden yapmadın diye sormaz seninki gibi, o konuda anlayışlı. Ama benim içim rahat etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…