- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.321
Canım ben gebelik öncesi ve sonrası sıkıntı yaşamadım doktorum da herşeye normal devam edebililirsin dedi bana. Biz eşimle normal devam ediyoruz cinsellik, yolculuk vb her konuda hayatımıza. Ama sıkıntılı bir durum varsa tabiki bebeklerimiz çok daha önemli şu süreçte. Herşeye katlanıyoruz onlar için ne gerekirse :)Günaydın kızlar affınıza sığınarak bişe sorucam cinsel hayatlar nasıl özellikle benim gibi önceden kanaması olanlar. Plasenta sıkıntısı çeken arkadaşlar normale döndünüz mü ? Sağolsun doktor beni muayene edemediği için onuda soramadım ne yapıyım diye eşimle kanki olduk artık zaten üç günde bir yanyana yatıyoruz eve gel diye tutturduSıkıntı yaşamayan arkadaşlar nasıl peki
Bnde 10 kilo aldım aşırı tatlı yiyorum
Benim daha 1 ay bile olmadı canım ama ben bile özledim valla sen iyi dayanmışsın pazartesiye az kaldı hayırlısıyla görürsün oğluşunu benimde haftaya randevum geçmiyor sanki zamanGünaydın kızlar, ben oğlumla görüşemeyeli 1.5 ay oldu artık dayanamıyorum. Doktor aslında martın 20 sinde gel dedi ama şeker yüklemesi için 25 hafta içinde olmak daha sağlıklı sonuç verir diye duydum beklemeye karar verdim bu hafta gidecektik ki memlekete geldim pazartesiye erteledik randevuyu. Çok hareketli olunca biraz ondan içim rahat ama artık özlediiim
Canım benim önceden sıkıntı yoktu ama bir kaç aydır biz bıraktık artık ben biraz evhamlıyım birde göbüşler büyüdü rahat edemiyorum pek bizde kanki oldukGünaydın kızlar affınıza sığınarak bişe sorucam cinsel hayatlar nasıl özellikle benim gibi önceden kanaması olanlar. Plasenta sıkıntısı çeken arkadaşlar normale döndünüz mü ? Sağolsun doktor beni muayene edemediği için onuda soramadım ne yapıyım diye eşimle kanki olduk artık zaten üç günde bir yanyana yatıyoruz eve gel diye tutturduSıkıntı yaşamayan arkadaşlar nasıl peki
Canımmm bu site güvenilir mi alışveriş yaptın mı hiç önceden pijama takımı beğendim almayı düşünüyorum kart ileKapi süsü buldum lohusam sitesinde sizce nasil ?
Eki Görüntüle 2129455
Günaydın canımGünaydın kızlar affınıza sığınarak bişe sorucam cinsel hayatlar nasıl özellikle benim gibi önceden kanaması olanlar. Plasenta sıkıntısı çeken arkadaşlar normale döndünüz mü ? Sağolsun doktor beni muayene edemediği için onuda soramadım ne yapıyım diye eşimle kanki olduk artık zaten üç günde bir yanyana yatıyoruz eve gel diye tutturduSıkıntı yaşamayan arkadaşlar nasıl peki
Canim ben de yeni arastiriyorum lohusasepetiyle ayni urunler var .Fiyat kıyaslamasi yapabilirsin.Canımmm bu site güvenilir mi alışveriş yaptın mı hiç önceden pijama takımı beğendim almayı düşünüyorum kart ile
Günaydın canım
Biz ilk 3 ay doktor yasakladı 3.aydan sonra da bişey demedi..
Şu an haftada 1. 10 günde 1 falan oluyor sıkıntı olmuyor
Eşim benden daha pimpirikli göbek büyüdükçe de korkuyor
İlk kızımda riskin vardı canım ilk 4 ay yasaktı ondan sonra müsade etti ama çok korkuyorduk hep kanaman oluyordu o yüzden ayda 1 falan oluyordu
Sor doktoruna hiç çekinme canım sonuçta bunlar normal şeyler onlar çok rahat yani:))))
Bende kendi kendime yasakladım canım inşallah bende faydasını görürümDR yasaklamadımı tatlıyı ve hamuru, bana yasak ikiside çok az tüketiyorum ve az kilo aldım işe yarıyor
Lohusa setleri nin bazısı 55 e düşmüş canım bir ondan alacam bir de lohusa sepetinde daha sık bişey beğendim ondan alacam ama emin olamadım hiç alışveriş yapmadım ordanCanim ben de yeni arastiriyorum lohusasepetiyle ayni urunler var .Fiyat kıyaslamasi yapabilirsin.
Bnde okudum canım ama rahatlamadım açıkçası ...Bugun benimkide aşağlara vurdu bende aynısını düşündüm ama korkulacak bişy değildir inşallah. Çünkü gebelik takviminde yazıyordu üst tarafa alt tarafa vurması çok normalmiş.
Begendigim bir sey olursa her ikisinden de alisveris yaparım. Yasal ve guvenilir sayfalar diye düşünüyorum .Lohusa setleri nin bazısı 55 e düşmüş canım bir ondan alacam bir de lohusa sepetinde daha sık bişey beğendim ondan alacam ama emin olamadım hiç alışveriş yapmadım ordan
bende de oluyorGunaydin arkadaşlar,dün oglen başlayan gece boyu devam eden gaz sancısı ile birlikte sol kasik ağrısı yaşadım hatta sol belime doğru da cikti,ayakta kalınca artti bu gibi durumlar yasadiniz mi endiselenmeli miyim
gece bende sağ kasık ağrısı ile uyandım baya da uzun sürdü.. normal diye düşünüyorumGunaydin arkadaşlar,dün oglen başlayan gece boyu devam eden gaz sancısı ile birlikte sol kasik ağrısı yaşadım hatta sol belime doğru da cikti,ayakta kalınca artti bu gibi durumlar yasadiniz mi endiselenmeli miyim
Günaydın kızlar affınıza sığınarak bişe sorucam cinsel hayatlar nasıl özellikle benim gibi önceden kanaması olanlar. Plasenta sıkıntısı çeken arkadaşlar normale döndünüz mü ? Sağolsun doktor beni muayene edemediği için onuda soramadım ne yapıyım diye eşimle kanki olduk artık zaten üç günde bir yanyana yatıyoruz eve gel diye tutturduSıkıntı yaşamayan arkadaşlar nasıl peki
Gaz sancısı çok çektim bende canım bence normaldir heralde soluma yatıp masaj yaptım ben karnıma hafif hafif hep iyi gelmişti evdeysen dene canımGunaydin arkadaşlar,dün oglen başlayan gece boyu devam eden gaz sancısı ile birlikte sol kasik ağrısı yaşadım hatta sol belime doğru da cikti,ayakta kalınca artti bu gibi durumlar yasadiniz mi endiselenmeli miyim
Gerçekten mi3. ayıma kadar normal düzende devam ediyorduk ama 3 aylıkken çok yoğun kanama oldum, eşimde buna şahit oldu ve eşimde travma yaptı resmen. İlk bebeğimiz olduğu için çok korkuyor ve artık göbekte çıktığı için istemiyor. Bizde uzun zamandır kankiyiz yani. Ama herhangi bir problemin yoksa cinselliğin faydası var zararı yok. 9 ayında bile yapılabilir. Akşam birlikte olup sabah doğuma gideni de duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?