2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar... güzel birgün olsun...

gece kabus gibiydi bende... sabah 4,5 ta kasık ağrısıyla uyandım ve nerdeyse 3 saat geçmedi çok huzursuz oldum uyuyamadım sonra geçmiş çok şükür...

Canım ben gebelik öncesi ve sonrası sıkıntı yaşamadım doktorum da herşeye normal devam edebililirsin dedi bana. Biz eşimle normal devam ediyoruz cinsellik, yolculuk vb her konuda hayatımıza. Ama sıkıntılı bir durum varsa tabiki bebeklerimiz çok daha önemli şu süreçte. Herşeye katlanıyoruz onlar için ne gerekirse :)

Benim daha 1 ay bile olmadı canım ama ben bile özledim valla sen iyi dayanmışsın pazartesiye az kaldı hayırlısıyla görürsün oğluşunu benimde haftaya randevum geçmiyor sanki zaman
Canım benim önceden sıkıntı yoktu ama bir kaç aydır biz bıraktık artık ben biraz evhamlıyım birde göbüşler büyüdü rahat edemiyorum pek bizde kanki olduk

Kapi süsü buldum lohusam sitesinde sizce nasil ?
Eki Görüntüle 2129455
Canımmm bu site güvenilir mi alışveriş yaptın mı hiç önceden pijama takımı beğendim almayı düşünüyorum kart ile
Günaydın canım
Biz ilk 3 ay doktor yasakladı 3.aydan sonra da bişey demedi..
Şu an haftada 1. 10 günde 1 falan oluyor sıkıntı olmuyor
Eşim benden daha pimpirikli göbek büyüdükçe de korkuyor
İlk kızımda riskin vardı canım ilk 4 ay yasaktı ondan sonra müsade etti ama çok korkuyorduk hep kanaman oluyordu o yüzden ayda 1 falan oluyordu
Sor doktoruna hiç çekinme canım sonuçta bunlar normal şeyler onlar çok rahat yani:))))

Canim ben de yeni arastiriyorum lohusasepetiyle ayni urunler var .Fiyat kıyaslamasi yapabilirsin.

Canim ben de yeni arastiriyorum lohusasepetiyle ayni urunler var .Fiyat kıyaslamasi yapabilirsin.
Lohusa setleri nin bazısı 55 e düşmüş canım bir ondan alacam bir de lohusa sepetinde daha sık bişey beğendim ondan alacam ama emin olamadım hiç alışveriş yapmadım ordan

Lohusa setleri nin bazısı 55 e düşmüş canım bir ondan alacam bir de lohusa sepetinde daha sık bişey beğendim ondan alacam ama emin olamadım hiç alışveriş yapmadım ordan
Begendigim bir sey olursa her ikisinden de alisveris yaparım. Yasal ve guvenilir sayfalar diye düşünüyorum .

Gunaydin arkadaşlar,dün oglen başlayan gece boyu devam eden gaz sancısı ile birlikte sol kasik ağrısı yaşadım hatta sol belime doğru da cikti,ayakta kalınca artti bu gibi durumlar yasadiniz mi endiselenmeli miyim

Gunaydin arkadaşlar,dün oglen başlayan gece boyu devam eden gaz sancısı ile birlikte sol kasik ağrısı yaşadım hatta sol belime doğru da cikti,ayakta kalınca artti bu gibi durumlar yasadiniz mi endiselenmeli miyim
bende de oluyor
normaldir diye umuyorum

gece bende sağ kasık ağrısı ile uyandım baya da uzun sürdü.. normal diye düşünüyorum

3. ayıma kadar normal düzende devam ediyorduk ama 3 aylıkken çok yoğun kanama oldum, eşimde buna şahit oldu ve eşimde travma yaptı resmen. İlk bebeğimiz olduğu için çok korkuyor ve artık göbekte çıktığı için istemiyor. Bizde uzun zamandır kankiyiz yani. Ama herhangi bir problemin yoksa cinselliğin faydası var zararı yok. 9 ayında bile yapılabilir. Akşam birlikte olup sabah doğuma gideni de duydum

Gaz sancısı çok çektim bende canım bence normaldir heralde soluma yatıp masaj yaptım ben karnıma hafif hafif hep iyi gelmişti evdeysen dene canım

kizlar sabah uyanmaya yakin ayak bileklerimden baldirima bir kramp grio aman Allahim o ne agri sizdede oluomu npmak lazm ?

Gerçekten mi ben şimdi bile korkuyorum da doğuma az kala iyi cesaretmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…