2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Karnımın iki yanı da çatlamış! şoklardayım... doğuma kadar napcm haritaya dönmek istemiyorum sizler ne durumdasınız ne önerirsiniz kızlar

Benim boyayı babam yapıyor, ama boya almak, parke almak için dün yarım gün babamla ben dolaştım, o bile yordu. Tabi ev kalkıp kopacak, sabah 6:45te kalktım eşya topluyorum, başka odalara transfer ediyorum falan derken işe geç kaldım. Hakikaten çok zahmetli. Ama ben daha fazla ağırlaşmadan yapılsın istedim. Mayıs'ta falan düşünemiyorum bile.

sen bence de tam zamanında yaptırıyorsun olmazsa bende akşam bu konuyu bir yatırayım daha erkene almaya çalışayım... bence de Mayıs doğum için çok yakın yani

Canım bilimsel olarak çok normal deniyor hatta yararı var bile deniliyor ama bizde hamile olduğumu öğrendiğimizden beri ilişki yaşamadık. Yaşamadığımız halde kanamam olmuştu sonrada doktor yasakladı zaten, eşim dr. izin verseydi de ben yapmazdım diyor buda biraz kişiden kişiye değişir. Halende doktora bir daha sormadım sadece eşime sordum yani sormamı ister misin diye eşimde saçmalama o kadar kendimi tutamayacak kadar aciz değilim dedi ve bizde konu kapandı.

Çatlamaması için napabiliriz ? Hindistan cevizi yağı sürdüm artık yumuşatır nemlendirir en azından çatlamaz
Yani iste bunyen musaitse catliosun canim bende nemlendirdim ilk gebeligimde duzenli yatmadan suruodum ama finalde heryerim catlakti bacgim bile catladi basen kalca gobek gogus

Sanırım işin doğası bu... İşin garibi babam bizde, eşim de babam da ben sinirlendikçe bana misilleme yapıyor Onlar da sinirlenip tepki gösteriyor. Biraz halden anlasalar keşke

Aslında en önemlisi anlayış. Ruh halimiz normal değil normal tepkiler vermiyoruz aslında ama çoğu eş bunun farkında olmuyor maalesef.

Yani iste bunyen musaitse catliosun canim bende nemlendirdim ilk gebeligimde duzenli yatmadan suruodum ama finalde heryerim catlakti bacgim bile catladi basen kalca gobek gogus
Geçen ay diz kapağımın altı çatlamış o nasıl oldu onu bile anlamadım :) inşallah çok çatlamam.. senin şimdi çatlayan yerler mi esniyo?

Hatirlarsan benim ciddi kalca agrim oluyor zaman zaman .Batma seklinde sanki kirik gibi. DR a sordum sadece parol önerebilirim maalesef caresi yok dedi .Seninki kramp seklindeyse potasyum magnezyum değerlerin düşük olabilir .
evet cnm hatrliyorum maalesef cok kotu. magnezyum destegide aliyorum hapla anlamadimki bi kasik kramp bi bacak kramp tutuldu belden asagum

O kramp bende de oluyor canım çözüm bulursan benide etiketle valla sırtüstü yatıyorum rahat edemiyorum sola dönemiyorum zaten gerinemiyorumda son zamanlarımızda napcaz hiç bilmiyorum
tm cnm insallah derdimize bi carre :) magnezyum iciorum gunde dut yogurtda yiorum sekerim var ama muzds yiorum ne okuduysam yapiorum gecmio :)

Senin hepsi üst üste gelmiş canım bu aralar valla Allah yardımcın olsun ama yine yapılmak için en iyi zama sonra ağırlaştıkça daha kötü olur bizimde balkon kırılacak parkeler değişecek çocuk odası boyanacak eşyaları alınacak ama ben doğumdan sonra yaptırıcam bir dahaki yaza kısmetse hem maddi açıdan hemde daha rahat oluruz diye. Bir gününü kendine ayır bence iyi gelir gezerken yorulmuyorsan çık bir hava al alışveriş yap kafanı dağıt canım

tm cnm insallah derdimize bi carre :) magnezyum iciorum gunde dut yogurtda yiorum sekerim var ama muzds yiorum ne okuduysam yapiorum gecmio :)
İnşallahh bana doktorum hiç magnezyum vermedi vitaminin içinde olduğu kadarıyla hatta başlarda doktoruma demiştim ayağım uyuşuyor diye onun hamilelikle ilgisi yok demişti bana ama bence var :)

sen bence de tam zamanında yaptırıyorsun olmazsa bende akşam bu konuyu bir yatırayım daha erkene almaya çalışayım... bence de Mayıs doğum için çok yakın yani
Benim de babam mayısa ertelemek istedi havalar düzelsin iyice falan diye ama ben o zaman olamayacağını düşündm erkene aldım.

doğru diyorsun canım gezmek hava almak iyi geliyor. Tabi onu da yapmak için bu parke vb. atlatmamız lazım. eşime babama emanet edip gezersem akşam eve gelip göreceklerimden korkuyorum

doğru diyorsun canım gezmek hava almak iyi geliyor. Tabi onu da yapmak için bu parke vb. atlatmamız lazım. eşime babama emanet edip gezersem akşam eve gelip göreceklerimden korkuyorum
Biz ekim ayında badana yaptırdık yani eşimin babası yaptı sağolsun ama her türlü muşamba örtü vs. aldık eve bıraktık eşyaları örtsün diye ama örtmemiş, ben damlatmam zaten demiş ve benim kahve makinem, tost makinem lal serisi kırmızıydı şimdi üstlerinde nokta nokta boyalar var geçende silmeye kalktım hep çizildi daha yeni almıştım. Çamaşır makinemin tam dokunmatik ekranı olduğu gibi benek benek boya olmuş parkeler zaten batmıştı. Ben keşke boyacı tutsaydım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…