2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kanama vs yaşamadım ama kanka gibiyiz biz de. İşin garibi ne eşim ne ben durumdan şikayetçi değiliz.

kizlar sabah uyanmaya yakin ayak bileklerimden baldirima bir kramp grio aman Allahim o ne agri sizdede oluomu npmak lazm ?
O kramp bende de oluyor canım çözüm bulursan benide etiketle valla sırtüstü yatıyorum rahat edemiyorum sola dönemiyorum zaten gerinemiyorumda son zamanlarımızda napcaz hiç bilmiyorum

Kızlar, özellikle çalışan anne adayları, bu sıralar iş, ev derken herşeye yetişmekte zorlanıyorum. Sinirlerim yıpranıyor hatta son günlerde sık sık ağlamaya başladım. Sizde de benzer bir durum var mı? Normal mi bu yetişememe + sinir hali? Yoksa bir dr falan mı görmek lazım

Gaz sancısı çok çektim bende canım bence normaldir heralde soluma yatıp masaj yaptım ben karnıma hafif hafif hep iyi gelmişti evdeysen dene canım
Ben de yaptım onu ama saatler sürdü ,bebek hareketlerini sanki bağırsaklarıma doğru hissediyorum,sende böyle uzun sürmüs muydu

kizlar sabah uyanmaya yakin ayak bileklerimden baldirima bir kramp grio aman Allahim o ne agri sizdede oluomu npmak lazm ?
Hatirlarsan benim ciddi kalca agrim oluyor zaman zaman .Batma seklinde sanki kirik gibi. DR a sordum sadece parol önerebilirim maalesef caresi yok dedi .Seninki kramp seklindeyse potasyum magnezyum değerlerin düşük olabilir .

Ben bir işte çalışmıyor olmama rağmen bende bazen yetısemıyorum ve çok üzülüyorum ağlıyorum sanırım hormonlar yapıyor bunu...

Gerçekten mi ben şimdi bile korkuyorum da doğuma az kala iyi cesaretmiş

Bence de İş arkadaşım da doğuma 1 hafta kalaya kadar normal devam etmişti. Hamileyken çocuk alta baskı yapıyor daha istekli oluyorsun demişti. Ama bende öyle olmadı. Aksine çoğu zaman aklıma gelmiyor böyle bişeyin varlığını unutacam nerdeyse

Ben bir işte çalışmıyor olmama rağmen bende bazen yetısemıyorum ve çok üzülüyorum ağlıyorum sanırım hormonlar yapıyor bunu...
Nasıl bi çözüm bulmalı acaba canım ya? Üzülüp gerildikçe de bebeğe de o hisler yansıyor diye ayrıca canım sıkılıyor

Evet canım gayet normal. Ama biraz rahatlamak lazım bence herşeye yetişmeye çalışma. Ben hafta içi pek iş yapmıyorum. Yemek yaparsam iki gün yetecek şekilde yapıyorum halim yoksa atıştırmalık şeylerle geçiştiriyorum. Mutfağı biraz topluyorum öyle. Süpürme silme falan belimi karnımı çok zorluyor. Sadece haftasonu süpürüyorum evi zaten iki kişiyiz yeterli oluyor. Haftada iki üç kere falan çamaşır yıkıyorum öyle idare ediyorum işte doğuma yakın birini alıp büyük temizlik yaptırma niyetim var. 3. ayımda mutfak dolaplarımı silmiştim ve çok yoğun kanamam oldu az daha bebeğimi kaybediyordum. Anladım ki iş falan önemli değil. Sağlık olsun gerisi boş.

Bendede rahim ağzı iltihabı çıktı, antibiyotik verdi kullanıyorum ama doğuma kadar devam eder bir kerelik olmaz dedi. Kar zarar olayına bakıyorum artık gözümü kapatıp ne derse yapıyorum irdelemeden.

Zaten riskli grupta olduğum icin temizlik yapmam yasak .Sadece evi topluyorum ve mutfakla ilgileniyorum .Esimle hafta sonu temizlik yapiyoruz. Ben yonlendiriyorum o yapiyor .5 bucukta isten geliyorum 1 saat yatip yemek hazirliyorum .Sonra esimle topluyoruz sofrayi filan .

Mevsiminde balık tuketmek önerilerken dip balıkları önerilmiyor cıva, ağır metal çokluğundan,bu yıl kış olmadığından balıklar da iyi değildi ben pek yemedim internette kalamar yenilebilir yaziyor
Ben doktoruma sormuştum haftada 1 kere konserve ton balığı yiyebilirsin, kalamarda bizim denizlerimizde öyle bir sorun yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…