- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.341
Ben kanama vs yaşamadım ama kanka gibiyiz biz de. İşin garibi ne eşim ne ben durumdan şikayetçi değiliz.Günaydın kızlar affınıza sığınarak bişe sorucam cinsel hayatlar nasıl özellikle benim gibi önceden kanaması olanlar. Plasenta sıkıntısı çeken arkadaşlar normale döndünüz mü ? Sağolsun doktor beni muayene edemediği için onuda soramadım ne yapıyım diye eşimle kanki olduk artık zaten üç günde bir yanyana yatıyoruz eve gel diye tutturduSıkıntı yaşamayan arkadaşlar nasıl peki
O kramp bende de oluyor canım çözüm bulursan benide etiketle valla sırtüstü yatıyorum rahat edemiyorum sola dönemiyorum zaten gerinemiyorumda son zamanlarımızda napcaz hiç bilmiyorumkizlar sabah uyanmaya yakin ayak bileklerimden baldirima bir kramp grio aman Allahim o ne agri sizdede oluomu npmak lazm ?
Ben de yaptım onu ama saatler sürdü ,bebek hareketlerini sanki bağırsaklarıma doğru hissediyorum,sende böyle uzun sürmüs muyduGaz sancısı çok çektim bende canım bence normaldir heralde soluma yatıp masaj yaptım ben karnıma hafif hafif hep iyi gelmişti evdeysen dene canım
Nasıl geçti pekigece bende sağ kasık ağrısı ile uyandım baya da uzun sürdü.. normal diye düşünüyorum
Kızlar pijama takimi olarak bunu aldim beyaz rengini, gecelik olarak spor alicam bugün resmini atmistim buraya sizce bu takım nasıl?
Ewt pek çok kişi böyle yaşamış ve normal bir gün daha bekleyeyim olmadibende de oluyor
normaldir diye umuyorum
Hatirlarsan benim ciddi kalca agrim oluyor zaman zaman .Batma seklinde sanki kirik gibi. DR a sordum sadece parol önerebilirim maalesef caresi yok dedi .Seninki kramp seklindeyse potasyum magnezyum değerlerin düşük olabilir .kizlar sabah uyanmaya yakin ayak bileklerimden baldirima bir kramp grio aman Allahim o ne agri sizdede oluomu npmak lazm ?
Nasıl geçti peki
Anladım cnm teseteşe ederim bugün de takip edeuimwalla karnıma masaj yaparken uyumuşum uyandığımda ağrı falan ykotu... ama şimdi de korkuyorum ya yine olursa diye
Ben bir işte çalışmıyor olmama rağmen bende bazen yetısemıyorum ve çok üzülüyorum ağlıyorum sanırım hormonlar yapıyor bunu...Kızlar, özellikle çalışan anne adayları, bu sıralar iş, ev derken herşeye yetişmekte zorlanıyorum. Sinirlerim yıpranıyor hatta son günlerde sık sık ağlamaya başladım. Sizde de benzer bir durum var mı? Normal mi bu yetişememe + sinir hali? Yoksa bir dr falan mı görmek lazım
Gerçekten miben şimdi bile korkuyorum da doğuma az kala iyi cesaretmiş
Ben uyumuştum canım yani geç olmuştu benimki uyku saatime yakın ama uyuyana kadar sürmüştüBen de yaptım onu ama saatler sürdü ,bebek hareketlerini sanki bağırsaklarıma doğru hissediyorum,sende böyle uzun sürmüs muydu
Nasıl bi çözüm bulmalı acaba canım ya? Üzülüp gerildikçe de bebeğe de o hisler yansıyor diye ayrıca canım sıkılıyorBen bir işte çalışmıyor olmama rağmen bende bazen yetısemıyorum ve çok üzülüyorum ağlıyorum sanırım hormonlar yapıyor bunu...
Kızlar, özellikle çalışan anne adayları, bu sıralar iş, ev derken herşeye yetişmekte zorlanıyorum. Sinirlerim yıpranıyor hatta son günlerde sık sık ağlamaya başladım. Sizde de benzer bir durum var mı? Normal mi bu yetişememe + sinir hali? Yoksa bir dr falan mı görmek lazım
Bendede rahim ağzı iltihabı çıktı, antibiyotik verdi kullanıyorum ama doğuma kadar devam eder bir kerelik olmaz dedi. Kar zarar olayına bakıyorum artık gözümü kapatıp ne derse yapıyorum irdelemeden.
Benim de ağrı olmaya başladı. Hemen idrar tahlili yaptırdım gene enfeksiyon çıktı. İlaçla bir günde bütün acım sızım geçti. Bu hamilelikte ikinci oldu. Ama bir kere olunca tekrarlama olayı çok oluyormuş. Benim önceden de olurdu. Vücudum yatkın demek ki.
Ben eşinden yardım istiyorum bazende annemı çağırıyorum olduğu kadar artık canım sağlıkla son uç ayımızı gecırelım ne işler yaparız :)Nasıl bi çözüm bulmalı acaba canım ya? Üzülüp gerildikçe de bebeğe de o hisler yansıyor diye ayrıca canım sıkılıyor
Zaten riskli grupta olduğum icin temizlik yapmam yasak .Sadece evi topluyorum ve mutfakla ilgileniyorum .Esimle hafta sonu temizlik yapiyoruz. Ben yonlendiriyorum o yapiyor .5 bucukta isten geliyorum 1 saat yatip yemek hazirliyorum .Sonra esimle topluyoruz sofrayi filan .Kızlar, özellikle çalışan anne adayları, bu sıralar iş, ev derken herşeye yetişmekte zorlanıyorum. Sinirlerim yıpranıyor hatta son günlerde sık sık ağlamaya başladım. Sizde de benzer bir durum var mı? Normal mi bu yetişememe + sinir hali? Yoksa bir dr falan mı görmek lazım
Ben doktoruma sormuştum haftada 1 kere konserve ton balığı yiyebilirsin, kalamarda bizim denizlerimizde öyle bir sorun yok dedi.Mevsiminde balık tuketmek önerilerken dip balıkları önerilmiyor cıva, ağır metal çokluğundan,bu yıl kış olmadığından balıklar da iyi değildi ben pek yemedim internette kalamar yenilebilir yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?