2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar toz için temizlik için ıslak mendiller var çok rahatlık oluyor tavsiye ederim hergün alıyorum hemencecik ıslak mendille izde bırakmıyor

Hangi marka acaba? Ben bir kaç kez denedim yetişemiyorum diye de iz bırakıyor.

ayy ondan sonra hem bebek hem ev işi olcak 3 ay daha keyfinize bakın ya boşverin onu bunu şunu

Kapi susu ve gecelik siparisimi verdim ben de kizlar. Papatyali tac dusunuyorum hastane cekimi icin.

Eklentiler

• E5292720-B2DC-4127-B3CE-1C2BAE8AC3FE.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 1F7737BF-38F7-4FCC-A2B9-46C4EBB6DBF1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 94
  • 64CCE944-8C8B-4051-8536-3DF4699631F1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 105
Benimde eşim temizlik konusunda çok anlayışlı kızlar evde olmama rağmen her hafta o süpürür ben silerim, sofrayı ben kurarım o kaldırır, bazen yorgun oluyorm yemek yapamıyorum hiç bişey demiyor çok şükür, anlayışlı olması çok önemli bu dönemde

Bugün aşıya çağırdılar .Cuma gideceğim. Seker yuklemem 3 hafta sonra ama randevum saat 11 de ben o kadar saat aç kalamam .Acaba sağlık ocağında mi yaptirsam cuma bi fikir verin kizlar .

Bugün aşıya çağırdılar .Cuma gideceğim. Seker yuklemem 3 hafta sonra ama randevum saat 11 de ben o kadar saat aç kalamam .Acaba sağlık ocağında mi yaptirsam cuma bi fikir verin kizlar .
11deki randevudan once gidip yaptirsan olur mu acaba seker yuklemesini 9:30 gibi mesela?? Zaten 1 saat bekleniyo ikinci kani vermek icin.

Valla ben aile hekimlignde yaptrdm hem daha yakin hemde herseye dunya para verdm bari buna vermiyim dedm. 100-150den asagi yapmio gittigm hastene

Valla ben aile hekimlignde yaptrdm hem daha yakin hemde herseye dunya para verdm bari buna vermiyim dedm. 100-150den asagi yapmio gittigm hastene
Canim saglik ocagindan asi icin kendileri arior demi bugun aklima geldi acaba benim mi gitmem lazim die

Kızlar merhaba göbükler ve bebişler git gide büyüyor maaşallah burda ilk regli tarihimizi konuştuğumuz günler dün gibi hala ne çabuk geçiyor zaman kış olmasının da avantajıyla
Benim çok önemli bir sorunum var der mişim şimdi 26 haftalık oldum ya kaç aylık oluyor bana 5 yeni bitecek diyorlar ben 6 buçuk aylık diyorum ama çözemedim bi türlü regli haftası ilk hafta saymayalım desek 24 hafta bile olsa 6. Ay bitiyor olmuyor mu yani ben şu an 5 aylık mı yoksa 7.ayın içinde mi hamileyim

Sat tarihi baz alinir 4×6 =24 6 ay doluyor 7 den gun almaya baslayacaksin

Sat tarihi baz alinir 4×6 =24 6 ay doluyor 7 den gun almaya baslayacaksin
Ayy afilim sende olmasan valla çok sağ ol canım gına geldi milletten ne kadarlık hamilesin diyorlar hafta olarak söylüyorum ben anlamam ay de diyorlar ay olarak diyorum yok yanlış diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…