2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

6. Ayın doldu artık 7 ye girdik

Ayy afilim sende olmasan valla çok sağ ol canım gına geldi milletten ne kadarlık hamilesin diyorlar hafta olarak söylüyorum ben anlamam ay de diyorlar ay olarak diyorum yok yanlış diyorlar
Salla onlari amaan .Gecenlerde biri bana sordu 4 diyom yok karnin 5 gibi diyo yav sana ne

Salla onlari amaan .Gecenlerde biri bana sordu 4 diyom yok karnin 5 gibi diyo yav sana ne
Evet ya hep bişeyler diyorlar bugün ağdaya gittim kız hamile olduğumu üzerimi çıkarınca gördü ne kadarlık dedi 6 bitti dedim ay hiç belli değil dedi ki artık otobüste bile yer verir oldular hamileyim diye gayette belli herkes nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor sanırım

Boşver yapmasın canım erkeğin yapacağı işi ben sindiremem zaten kadından sonra bile içime sinmeyen yerleri yaparım. Benimkide aman aman ev işi beceremez çok sorunda etmem bende neden yardım etmiyorsun diye sofra kurar kaldırır dışarı alışverişini yapar ve hakkını yiyemem 6 Aydır oğlumuzun banyosundan ev ödevine uyutmasına beslenmesine kadar o ilgilendi. Ben çocuğu sadece sevdim bu zamanda.

Canm ben buna gore bakiyorum, birde telde hamilelik programi kullaniyorum,ay olarak soruyor herkes bende ya basindayim ya ortasinda yada sonundayim seklinde soyluyorum cunku haftalar onemli hamilelikte

Canm ben buna gore bakiyorum, birde telde hamilelik programi kullaniyorum,ay olarak soruyor herkes bende ya basindayim ya ortasinda yada sonundayim seklinde soyluyorum cunku haftalar onemli hamilelikte
Eki Görüntüle 2130023
Bende buna göre takip edim bu çok iyi oldu canım çok teşekkürler şaka maka 3 ay kaldı Allah yardımcımız olsun sağlıcakla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi inşallah

Sat tarihi baz alinir 4×6 =24 6 ay doluyor 7 den gun almaya baslayacaksin
Sanirim matematik tam oyle degil. Yoksa 40. Haftada 4x10=40 dan 10 ay doldu 11den gun aldim derdik insanlar da dusup bayilirdi. Ben yuvarlak hesap 6 diyorum doguma 3 ay var diye.

Sanirim matematik tam oyle degil. Yoksa 40. Haftada 4x10=40 dan 10 ay doldu 11den gun aldim derdik insanlar da dusup bayilirdi. Ben yuvarlak hesap 6 diyorum doguma 3 ay var diye.
EVet canım doğru diyosun ay hesabını herkes 4 hafta yaptığı için yanılgı oluyo. 4 hafta 2 gün olarak yapılmalı 30 gün üzerinden

Eki Görüntüle 2130023
Ben de bu listeye göre söylüyorum. İnsanların hesaplamaları değişik kimisine göre 9. Aya girer girmez doguriyosun kimisine göre 10 aylık anca doguriyosun. Ne güzel net hesaplaması var işte

Bende buna göre takip edim bu çok iyi oldu canım çok teşekkürler şaka maka 3 ay kaldı Allah yardımcımız olsun sağlıcakla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi inşallah
Amin canm sag saglim ins kavusalim, bu takvim iyi oldu banada bastan beri kullaniyorum,kafam karisinca yada yok sen su kadarliksin diyenlere dayiyorum iste bu diye

Seninle 1 gün varmış aramızda canım normal mi sezaryen mi düşünüyorsun?
Benim catal fobim var vajinal muayenede bayılıyorum baya nöbet geçiriyorum. Önceki kadın dogumcum şahit olduğu için kesinlikle sezaryen olacaksın demişti. Ama yeni doktorum acele etme daha çok zaman var çatı muayenesinde karar veririz başka bir olumsuzluk çıkmazsa dedi. Geçen gün yine vajinal muayene olmak zorunda kaldım orda bayilmadim bilemiyorum onumde nasıl bı yol var
Sn ne düşünüyorsun?

Canım hafta olarak bakınca ay 28 gün oluyor bazı aylar 4 hafta+2 gün bazı aylar 4 hafta+3 gün o yüzden karışıklık oluyor ama düz hesap 6 aylık diyebilirsin 7yi karıştırma bence şimdilik :)

Ben de metmat in dedigi gibi biliyorum .Zaten 23 +4 vs seklinde sayilma sebebi de bu .Ama kabaca 6 ay 7 ay diyoruz .Cunku onceden hafta gun hesabi yokmus .Biz 22 23 hafta diyince kimse anlamiyor.Programlarda da hafta +gun olarak yaziyor.
EVet canım doğru diyosun ay hesabını herkes 4 hafta yaptığı için yanılgı oluyo. 4 hafta 2 gün olarak yapılmalı 30 gün üzerinden

Bende çataldan korkuyorum alttan muayenelerde hep ağlamışımdır. Ama normal olması için elimden geleni yapıcam inşallah canım umarım istediğimiz gibi ve kolay olur

Kendi kendimize nazar ettik .Oglus tekme atti dışardan görülüyor diye sevindik güldük esimle .Mutfaga girerken ayağım kaydi az daha karnimin üstüne kapaklaniyordum .

Kendi kendimize nazar ettik .Oglus tekme atti dışardan görülüyor diye sevindik güldük esimle .Mutfaga girerken ayağım kaydi az daha karnimin üstüne kapaklaniyordum .
Amannnn çok dikkat et Allah korusun canım bende merdivende bir defa yaşadım ayağım takıldı çok korktum annem tutmasa düşüyordum resmen Allah esirgesin

Amannnn çok dikkat et Allah korusun canım bende merdivende bir defa yaşadım ayağım takıldı çok korktum annem tutmasa düşüyordum resmen Allah esirgesin
Bugün iki oldu asansör bozuktu merdivenden inerken de kaydım .Yeni silinmis islak kalmis .Kayma diyince icim ürperir ayağım da kaymadan dolayi burkulup kirilmisti .Allah hepimizi korusun .Agirlastikca denge problemi artiyor.

Bugün bir yerde okudum, ağırlık noktalarımız değiştiği için, ayrıca daha bir ton şey değişiyor vücudumuzda hamilelerde düşme riski artıyormuş. Ekstra dikkat etmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…