- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.461
bizde aynıyız sağolsunlar yaBenimde eşim temizlik konusunda çok anlayışlı kızlar evde olmama rağmen her hafta o süpürür ben silerim, sofrayı ben kurarım o kaldırır, bazen yorgun oluyorm yemek yapamıyorum hiç bişey demiyor çok şükür, anlayışlı olması çok önemli bu dönemde
ahh çok dikkat et dua et eşim karnımı falan sevdikçe maşallah dedirtiyorum oku sürekli canım Allah esirgesinKendi kendimize nazar ettik .Oglus tekme atti dışardan görülüyor diye sevindik güldük esimle .Mutfaga girerken ayağım kaydi az daha karnimin üstüne kapaklaniyordum .
Ağrın mi oluyodu peki. Hangi şikayetle gittin canim. 3 gündür benimde agrim fazlalasti kasıklarımda. Yürüyemiyorum hiç bi iş yapamiyorum ağırlık var orda yarın doktora gidecem ne derse artikBendede rahim ağzı iltihabı çıktı, antibiyotik verdi kullanıyorum ama doğuma kadar devam eder bir kerelik olmaz dedi. Kar zarar olayına bakıyorum artık gözümü kapatıp ne derse yapıyorum irdelemeden.
Kızlar merhaba göbükler ve bebişler git gide büyüyor maaşallah burda ilk regli tarihimizi konuştuğumuz günler dün gibi hala ne çabuk geçiyor zaman kış olmasının da avantajıyla
Benim çok önemli bir sorunum var der mişimşimdi 26 haftalık oldum ya kaç aylık oluyor bana 5 yeni bitecek diyorlar ben 6 buçuk aylık diyorum ama çözemedim bi türlü regli haftası ilk hafta saymayalım desek 24 hafta bile olsa 6. Ay bitiyor olmuyor mu yani ben şu an 5 aylık mı yoksa 7.ayın içinde mi hamileyim
Sanirim matematik tam oyle degil. Yoksa 40. Haftada 4x10=40 dan 10 ay doldu 11den gun aldim derdik insanlar da dusup bayilirdi.Ben yuvarlak hesap 6 diyorum doguma 3 ay var diye.
Papatyali taç ben de istiyorum baktığım birvyer var mı, nereden bulabilirimKapi susu ve gecelik siparisimi verdim ben de kizlar. Papatyali tac dusunuyorum hastane cekimi icin.
Allah korumuş.daha kötülerden korusun..Kendi kendimize nazar ettik .Oglus tekme atti dışardan görülüyor diye sevindik güldük esimle .Mutfaga girerken ayağım kaydi az daha karnimin üstüne kapaklaniyordum .
Çok geçmiş olsun canim.rabbim şifalar versin.ama bence bu kardeş eşin tartışmasını ikisiyle konuş.ilk ayrı ayrı konuş sonra ikisini bir araya getir konuş.senin bu durumda çok ortada kaldığından ve çok uzuldugunden bahset.cunku eşinde çok yakının kardeşinde.rabbim kolaylık versinDertliyim bu saatte yazıyorum uymadım hala.. buğün göz randevum vardı biliyosunuz yüz gelci geçirmiştim ve sağ gözüm acık kalıyo az kapanıyor dr dediki çok tahlikeli göz kaybı bile yaşarsın dedi merhem ve solisyon verdi kapatıcaksın dedi, hamilelik ağır geçiyo bende inşş başka şeyler daha çıkmaz ikinciyi yapmıcam bu gidişle
Asıl dertli olduğum nokta akşam güzel güçel eve gidiyoruz salak bi mevzu oldu eşim ve kardeşim arasında gerilim oldu bende eşime kızdım ağladım falan neyse aradan zaman geçti annem aradı diyo ne oldu bunların arasında kardeşim evi kırıp geçirmiş valla herkes bana sinirlenme diyo bebeğe zararmış geldi bu salakların içinde rahat ol ikiside sorunlu anlaşamıyolar beraber çalışmışlıkları var zamanında kavğa edip konuşmamışlıklarıda var. Gerçekten ailenin bi ferdiyle eşin kötü olması en çok kadını etkiliyo gelde sinirlanip ağlama. Takmıcam gülücem diyorum yok bişeler çıkıyo gene. Çok uzun oldu kızlar kb yın içim dökmek istedim, kızımda hiç durmaksızın oynuyo stresimden mi yoksa annesine enerjimi veriyo bilemedim.
Ben kendimi güçlü zannediyodum ama meğerse içimdeki kurtlar beni yiyomuş insanlar böyle kanser hastası oluyo sanırım.
Farmasinin kullanıyorum canım ben çok memnunum. Bir kere a101e gelmişti ordan aldım ama leke bıraktı gibi bende onu klozet lavabo silmek için kullanmıştım.Hangi marka acaba? Ben bir kaç kez denedim yetişemiyorum diye de iz bırakıyor.
Benimde randevum da 11de ama doktorum tahlilleri yaptırıp GElirsin dDi 8.30 da gitcem bende zATen okadar aÇ kalamam bayılırımBugün aşıya çağırdılar .Cuma gideceğim. Seker yuklemem 3 hafta sonra ama randevum saat 11 de ben o kadar saat aç kalamam .Acaba sağlık ocağında mi yaptirsam cuma bi fikir verin kizlar .
Bazıları da regl bitiş tarihi mesela neyse her ayın o gününü sayarak gidiyorlar herkes bi değişik canım neyse bu defa doktor muayenesinde doğum tarihini sorim ben ona göre tahmini doğum şu zaman siz hesaplayın deyimBen en son 2 ekimde adet olmuştum o yüzden ayın ikisi oldumu bir ayı daha bitirdim diye hesaplıyorum öyle söylüyorum yani 2 nisan oldumu benimde 6. ayım bitmiş olacak ve 7.aya geçecez artık. Bizim için hafta hesabı önemli ama herkes anlamıyor haftadan.
Farmasinin kullanıyorum canım ben çok memnunum. Bir kere a101e gelmişti ordan aldım ama leke bıraktı gibi bende onu klozet lavabo silmek için kullanmıştım.
Benimde randevum da 11de ama doktorum tahlilleri yaptırıp GElirsin dDi 8.30 da gitcem bende zATen okadar aÇ kalamam bayılırım
Kolonya şişelerini nerde yaptırdın canım? Hastaneye gelenlere mi vereceksin? Çok kararsızım hastanede ne dağıtılır ya da eve ziyarete gelenlere.. Eskiden hiç böyle şeyler yoktu ya hep yeni icatlarGünaydın kızlar bu ay 2.5 kilo almışım çok abartmisim ama artık alma zamanimiz doğuma kadar bebeğime kıyafet aldım çok güzel yazlık ürünlerde gelmiş ramazana yakın yıkayıp utulerim diye düşündüm dağıtmak için kolonya siselerimde dün geldi pleksileride geldi süsleyip onları hazirliycam pijama takımı almayi düşünüyorum hastane için ona bakıyorum beğendiğim birsey olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?