2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah sana ama bence emzirme onlugune gerek yok erkekler zaten çok durmuyor çıkıyorlar tabi senin gelenin gidenin çok olurmu bizde erkekler odada çok durmuyorlar bebek zaten doğduğunda çok uyuyor yaklaşık 2 saatte bir emiyor sen bilirsin tabi

Kolonya şişelerini nerde yaptırdın canım? Hastaneye gelenlere mi vereceksin? Çok kararsızım hastanede ne dağıtılır ya da eve ziyarete gelenlere.. Eskiden hiç böyle şeyler yoktu ya hep yeni icatlar
canım şişeleri aldım içine kolonya doldurup kurdele ile bağlayıp kurdalenin üzerine pleksi yi (oğlumun ismi yazıyor )yapistiricam evet haklısın önceden hiç yoktu böyle şeyler bide benim 3. ama çok hevesliyim kolonya şişesi çikolata badem çikolata ikram edicem Ramazandada dogurursam diye düşünüyorum serbete gerek kalmaz ozaman

Kizlar merhaba :) ilk bebegim olacak Allahin izniyle. Haziran sonu temmuz basi gbi gorunuyor normal sartlarda doğumum.

Bebege ne alinir ne giydirilir bu mevsimde pek bi fikrim yok..
Daha cok ince ve pamuklu kumaslar tercih ediyorum. 2 adet hastane cikisi aldim. 3 adet 5 li hastane cikisi iki tane tulum. 7 tane duz beyaz citcitli badi. 4 tane penye battaniye 2 tane müslin örtü. Bornoz takimi ivir ziviri felan. Ekstra neler almam gerek. En cok ne kullanilir kiyafet olarak arkadaslar ??

Erkekleri elbet çıkartiriz da kadınların yanında da açamam ki ben mesela bebek o anda uyansa aciksa misafir bı yarım saat daha otursa bebek bekleyebilir mı acaba? Hiç bilemiyorum çok az tanıdığımız var bu şehirde ama hepsinin geleceği tutarsa hastaneye sıkıntıya girerim galiba.

depend i çok oneriyorlar canım daha önce hasta bezi alıp hastanede kullanmistim o daha kötü

inan bana bebek dogunca utanma falan kalmıyor ama hastanede bebeği yeni emzirmeye baslayacagin için bebek memeyi Tutamıyor sen veremiyorsun vs bi alışma süreci oluyor bu evrede yanında kimse olmasın isteyebilirsin

Kolonya şişesi şekerleme ve şerbet. Yeterli gibi iyi dusunmussun. Kaç tane şişe aldın her gelene vercek misin

kuzu bana 50cc yapıldı ilk sabah kan verdim sonra o şerbeti içtim 1 saat sonra tekrar kan verdim o kadar... 8.5 ta gittim 11 de işim bitmişti benim

Kolonya şişesi şekerleme ve şerbet. Yeterli gibi iyi dusunmussun. Kaç tane şişe aldın her gelene vercek misin
30 tane aldım eve gelenede veririm diye düşünüyorum kagitla kaplanmis kare cikolatalar var süslenmiş olarak onlardan alacagim

Ayy afilim sende olmasan valla çok sağ ol canım gına geldi milletten ne kadarlık hamilesin diyorlar hafta olarak söylüyorum ben anlamam ay de diyorlar ay olarak diyorum yok yanlış diyorlar
Canım tıpta her 4 hafta bir ay sayılıyı de sen onlara .9 ay 10 gün tam 40 hafta ediyo de boşver

maşallah sana çantanı hazırlamaya başlamışsın... dün görümcem de hazırla dursun dedi benim ufaklık 36 da doğmuştu erken olursa hazır olsun dedi... inşallah 1 2 haftaya bende hazırlıcam dursun köşede

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

buna göre hesaplayın isterseniz

kuzu bana 50cc yapıldı ilk sabah kan verdim sonra o şerbeti içtim 1 saat sonra tekrar kan verdim o kadar... 8.5 ta gittim 11 de işim bitmişti benim
Anladım canım bende erken saate alayımda bari çok aç kalamam tansiyonum düşüyo yoksa inşallah banada öyle yapılır özele gidicem sağlık ocağı var burda ama allaha emanet sanırım yapmazlar burda sağolasın canım

Hoşgeldin canım. Benim de ilk bebeğim pek bilemiyorum ama iki tane pijama takımı, ince patikli alt. Bir iki tane de şirin gezme elbisesi aldım. Hastane çıkışlarından 4-5 eldiven sapka çıktı. Çorap eksik. Ağız bezi. Gerisi hallolur az gelirse yine alırsın. İlk başta yeter bu kadar sanirim

Ya evet erken olacağı tutar falan benim iki Dr da suyu fazla diye erken doğum olabilir diyorlar. Bı de arkamdan gelip çanta hazırlayacak kimse yok, eşimi yollasam o ne anlar ihtiyaçların yarısını koymaz çantaya. Onun neden 36 da olmuştu?

öyle gelmek istedi paşam... doğum iznine bile çıkamamıştım... hatta çalışamaz raporu alacağım gün doğum yaptım :) aslında biraz şok biraz güzeldi herkese sürpriz oldu yani işyerindekiler dalga geçti nerdeyse burda doğuracakmışsın diye

Sabah acken kan verdim sonra 50lik seker icip 1 saat sonra tekrar verdim. Oyle uzun bir surec olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…