- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.501
Bende kizlarimi 36 -35 te dogurdum suyum bitmişti buda inşallah 34 te olmaz çünkü 34. haftada ciğer gelişimi tamamlaniyor bende eksiklerimi tamamlayip hazirlamaya baslayayimYa evet erken olacağı tutar falan benim iki Dr da suyu fazla diye erken doğum olabilir diyorlar. Bı de arkamdan gelip çanta hazırlayacak kimse yok, eşimi yollasam o ne anlar ihtiyaçların yarısını koymaz çantaya. Onun neden 36 da olmuştu?
Henuz almadim ben de. Googlea papatya logusa taci fln yazip modellere bakiyorum.Papatyali taç ben de istiyorum baktığım birvyer var mı, nereden bulabilirim
Ben bitirdim kiyafet faslini al kaldir topla icim sıkıldı. Artik 6-9 lari alirim bebis buyudukce.Kıyafet konusunda sanırım kimse elime su dökemez aldıkça alasım geliyor
Farmasininkini alabilirsin canım çevrende satan biri varsa ben siliyorum leke bırakmıyor tv ünitesi komidin sehpa falan hergün silince tozda birikmiyor kendimi iyi hissettiğimde pazar günü bezle alıyorum sadece tozlarıTamam canım ben sehpa silmek için sormuştum.
benimde ufak tefekler kaldı.. çorap, battaniye, önlük falan onları da hafta sonu hallederim sonra kendime başlıcam daha nasıl bi gecelik alsam bilemiyorum spor bişiler istiyorum ama bi model bulamadımBen bitirdim kiyafet faslini al kaldir topla icim sıkıldı. Artik 6-9 lari alirim bebis buyudukce.
Geçen sezon lcw de görmüştüm çok güzel spor ama bu sezon yok galiba nette hiç göremedimbenimde ufak tefekler kaldı.. çorap, battaniye, önlük falan onları da hafta sonu hallederim sonra kendime başlıcam daha nasıl bi gecelik alsam bilemiyorum spor bişiler istiyorum ama bi model bulamadım
Sipariş verdim ben de bakalım canım gelincefoto atarım sizeBegendigim bir sey olursa her ikisinden de alisveris yaparım. Yasal ve guvenilir sayfalar diye düşünüyorum .
onu hemşire cıkartıyor canım bebeğin beslenme saati die erkekler zaten cok durmuyorErkekleri elbet çıkartiriz da kadınların yanında da açamam ki benmesela bebek o anda uyansa aciksa misafir bı yarım saat daha otursa bebek bekleyebilir mı acaba? Hiç bilemiyorum çok az tanıdığımız var bu şehirde ama hepsinin geleceği tutarsa hastaneye sıkıntıya girerim galiba.
Ya unutabiliyolar sen ara yada git benceCanim saglik ocagindan asi icin kendileri arior demi bugun aklima geldi acaba benim mi gitmem lazim die
ben oğlumu 37+3 de doğurdum suyum geldi dr bana 9 ay 10 da doğurdun tam dedi :) bu hafta işi bana hep karışık geliyor4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
buna göre hesaplayın isterseniz
Maşallah canm çok hızlısın:) anlayışlı olurlar odada çok durmak yasak zaten hemsire de uyarıyor bebek için kalabalık olmaması lazım o yüzden gerek yok ama istersen al bir tane dursun çantadaKızlar hastane çantama demirbaslari koydum. Bir gecelik, iki pijama takimi, tülbent, depend ve ped. Lohusa terliği almadım daha. İç çamaşırları da eksik şimdilik. Emzirme önlüğü de almalı mıyız acaba hastaneye gelen misafirler anlayışlı çıkmazsa odadan kovamam sanırım.
Bu aylar kilo alma dönemi canım özellikle 7.aya dikkat 8. 9. Ayda çok alınmıyor alınsa bile bebeğe gidiyor bir de ödem falan oluyorGünaydın kızlar bu ay 2.5 kilo almışım çok abartmisim ama artık alma zamanimiz doğuma kadar bebeğime kıyafet aldım çok güzel yazlık ürünlerde gelmiş ramazana yakın yıkayıp utulerim diye düşündüm dağıtmak için kolonya siselerimde dün geldi pleksileride geldi süsleyip onları hazirliycam pijama takımı almayi düşünüyorum hastane için ona bakıyorum beğendiğim birsey olur inşallah
Bu hafta ay olayı bana hep karışık geliyor ya bir türlü çıkamıyorum içinden..4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
buna göre hesaplayın isterseniz
ben 24 haftalık oldum 6 aylık diyorum 28 den sonra 7 aylık 32 den sonra 8 36 dan sonra da 9 o daha pratik geliyor insanlara haftaydı bitti gün alıyorum bucuklar karıştırıyor insanları :) doğum tarihini verince bu sefer 10 aylık mı doğacak diyorlar :)Bu hafta ay olayı bana hep karışık geliyor ya bir türlü çıkamıyorum içinden..
Şu an 7. Aya mi girmiş oluyorum
evet canım 6 ayimiz bitti sorana 6 ayligiz diyoruz :)Bu hafta ay olayı bana hep karışık geliyor ya bir türlü çıkamıyorum içinden..
bu haftan bitince 7 ye girmiş oluyorsun yani 6 ayı doldurdun 7 den gün alıyorsun artıkBu hafta ay olayı bana hep karışık geliyor ya bir türlü çıkamıyorum içinden..
Ben hâlâ 6 ay diyorum bitmedi mi şu 6 ay diyen oldu :)bende lohusa terliği anne kız lo
ben 24 haftalık oldum 6 aylık diyorum 28 den sonra 7 aylık 32 den sonra 8 36 dan sonra da 9 o daha pratik geliyor insanlara haftaydı bitti gün alıyorum bucuklar karıştırıyor insanları :) doğum tarihini verince bu sefer 10 aylık mı doğacak diyorlar :)
bende görümceme kelebek sabun yaptırıyorum gelenlere dağıtmak için birde instagramda bi keçe gördüm bayıldım birazda ondan sipariş vericem karışık olucak yani...Maşallah canm çok hızlısın:) anlayışlı olurlar odada çok durmak yasak zaten hemsire de uyarıyor bebek için kalabalık olmaması lazım o yüzden gerek yok ama istersen al bir tane dursun çantada
Bu aylar kilo alma dönemi canım özellikle 7.aya dikkat 8. 9. Ayda çok alınmıyor alınsa bile bebeğe gidiyor bir de ödem falan oluyor
Kolay gelsin canım ben çok rahatım bu aralar doğum şekerini beğendim seçtim ama bekletiyorum doğum tarihi de yazsn istiyorum plekside o da ancak haziran gibi belli olur
Günaydın kızlar Misss gibi yağmur yağıyor içime huzur doluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?