2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kizlarimi 36 -35 te dogurdum suyum bitmişti buda inşallah 34 te olmaz çünkü 34. haftada ciğer gelişimi tamamlaniyor bende eksiklerimi tamamlayip hazirlamaya baslayayim

Tamam canım ben sehpa silmek için sormuştum.
Farmasininkini alabilirsin canım çevrende satan biri varsa ben siliyorum leke bırakmıyor tv ünitesi komidin sehpa falan hergün silince tozda birikmiyor kendimi iyi hissettiğimde pazar günü bezle alıyorum sadece tozları

Ben bitirdim kiyafet faslini al kaldir topla icim sıkıldı. Artik 6-9 lari alirim bebis buyudukce.
benimde ufak tefekler kaldı.. çorap, battaniye, önlük falan onları da hafta sonu hallederim sonra kendime başlıcam daha nasıl bi gecelik alsam bilemiyorum spor bişiler istiyorum ama bi model bulamadım

benimde ufak tefekler kaldı.. çorap, battaniye, önlük falan onları da hafta sonu hallederim sonra kendime başlıcam daha nasıl bi gecelik alsam bilemiyorum spor bişiler istiyorum ama bi model bulamadım
Geçen sezon lcw de görmüştüm çok güzel spor ama bu sezon yok galiba nette hiç göremedim

onu hemşire cıkartıyor canım bebeğin beslenme saati die erkekler zaten cok durmuyor

ben oğlumu 37+3 de doğurdum suyum geldi dr bana 9 ay 10 da doğurdun tam dedi :) bu hafta işi bana hep karışık geliyor

Maşallah canm çok hızlısın:) anlayışlı olurlar odada çok durmak yasak zaten hemsire de uyarıyor bebek için kalabalık olmaması lazım o yüzden gerek yok ama istersen al bir tane dursun çantada
Bu aylar kilo alma dönemi canım özellikle 7.aya dikkat 8. 9. Ayda çok alınmıyor alınsa bile bebeğe gidiyor bir de ödem falan oluyor
Kolay gelsin canım ben çok rahatım bu aralar doğum şekerini beğendim seçtim ama bekletiyorum doğum tarihi de yazsn istiyorum plekside o da ancak haziran gibi belli olur

Günaydın kızlar Misss gibi yağmur yağıyor içime huzur doluyor:)

Bu hafta ay olayı bana hep karışık geliyor ya bir türlü çıkamıyorum içinden..
Şu an 7. Aya mi girmiş oluyorum

bende lohusa terliği anne kız lo
Bu hafta ay olayı bana hep karışık geliyor ya bir türlü çıkamıyorum içinden..
Şu an 7. Aya mi girmiş oluyorum
ben 24 haftalık oldum 6 aylık diyorum 28 den sonra 7 aylık 32 den sonra 8 36 dan sonra da 9 o daha pratik geliyor insanlara haftaydı bitti gün alıyorum bucuklar karıştırıyor insanları :) doğum tarihini verince bu sefer 10 aylık mı doğacak diyorlar :)

Ben hâlâ 6 ay diyorum bitmedi mi şu 6 ay diyen oldu :)
Hesap yapınca doğuma 4 ay var çok uzak geliyor sonra diyorum temmuzu sayma başında doğacak zaten sezaryen olacağı için 3 ay kaldı o zaman :))))

bende görümceme kelebek sabun yaptırıyorum gelenlere dağıtmak için birde instagramda bi keçe gördüm bayıldım birazda ondan sipariş vericem karışık olucak yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…