2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende görümceme kelebek sabun yaptırıyorum gelenlere dağıtmak için birde instagramda bi keçe gördüm bayıldım birazda ondan sipariş vericem karışık olucak yani...
bana da görümcem kokulu taş yapacak bebek şeklinde beraber seceriz dedi bide cikolata yeter hastaneye

evet canım 6 ayimiz bitti sorana 6 ayligiz diyoruz :)
Tamam canım o zaman :)
bu haftan bitince 7 ye girmiş oluyorsun yani 6 ayı doldurdun 7 den gün alıyorsun artık
Teşekkür ederim canım sevindim 7.aya giriyor olmama az kaldı :)
bende görümceme kelebek sabun yaptırıyorum gelenlere dağıtmak için birde instagramda bi keçe gördüm bayıldım birazda ondan sipariş vericem karışık olucak yani...
İnsan bir türlü karar veremiyor hepsinden yaptırmak istiyor

Sonuçta bütün hesaplar en son adet başlangıç tarihinden itibaren yapılıyor canım. O yüzden regl bitiş tarihini baz almak pek doğru değil. O şekilde düşünecek olursak o zaman yumurta döllenme tarihinden itibaren hesaplayalım.

Kızlar bende bugün şeker yüklemesi yaptryrm. Sıvıyı içtim 2. Kan için beklyrm benden önce ayılıp bayılanlar oldu çok korktm ama çok şükür ben şimdilk iyiyim. 75mg yüklendi inşallah değerlerim iyi çıkar hızlı kilo alıyorum korkuyorum o yüzden

maşallah canım benim... ben sanırım hem önden hem arkadan büyüdüm ya
Bende öyleyim bakma burda normal çıkmış ama 10 kg aldım hamileliğimi öğrendiğimde 65 kiloydum şimdi 75 oldum tabi açken 74 faln çıkıyorum ama çok yinede inşallah 20 kg yu geçmem Doğumdan sonra zaten eve gelince ve bir. Hafta sonrasında en az 7 kg vermiş oluyorum 80 le kapatsam keşke olayı ama 85 e çıkarım gibi geliyo

Bende ondan Korkuyorum fenalaşmaktan inşallah bişey olmaz

Aynen öyle aslında bak bide böyle bir liste var bunda da ilk 4 hafta sıfır ay olarak hesaplanmış

Eklentiler

• 9E65C570-0FEF-4E9F-9365-577D6699153E.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 101
Kizlar bu nasil en kapali bunu buldum simdilik .Tesettürlüyüm .Odada kimse yokken rahat ederim .Diger zamanlar sabahligi alirim ustume diye düşündüm .Mavisini begendim
canım bende tesetturluyum pijama takımı daha rahat oluyor ama gecelikler güzel ve şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…