- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.541
Çok geçmiş olsun canim.rabbim şifalar versin.ama bence bu kardeş eşin tartışmasını ikisiyle konuş.ilk ayrı ayrı konuş sonra ikisini bir araya getir konuş.senin bu durumda çok ortada kaldığından ve çok uzuldugunden bahset.cunku eşinde çok yakının kardeşinde.rabbim kolaylık versin
Amin canım inşş, muhatap etmicem artık ikisiniÇok geçmiş olsun canim.rabbim şifalar versin.ama bence bu kardeş eşin tartışmasını ikisiyle konuş.ilk ayrı ayrı konuş sonra ikisini bir araya getir konuş.senin bu durumda çok ortada kaldığından ve çok uzuldugunden bahset.cunku eşinde çok yakının kardeşinde.rabbim kolaylık versin
Canım kolonya şişelerini nerden aldın? İnternetten mi,bizzat gidip mi? Bir de foto paylaşır mısın?ist da değilim ben de istiyorum ama nerden tedarik edicem bilemiyorumGünaydın kızlar bu ay 2.5 kilo almışım çok abartmisim ama artık alma zamanimiz doğuma kadar bebeğime kıyafet aldım çok güzel yazlık ürünlerde gelmiş ramazana yakın yıkayıp utulerim diye düşündüm dağıtmak için kolonya siselerimde dün geldi pleksileride geldi süsleyip onları hazirliycam pijama takımı almayi düşünüyorum hastane için ona bakıyorum beğendiğim birsey olur inşallah
Ben de oyleyim. Esimle dalga geciyoruz ikizlerimiz olcak biri onde biri arkada diyemaşallah canım benim... ben sanırım hem önden hem arkadan büyüdüm ya
Canim sezeryanda pijama sorun oluyor diye duydum o yuzden bir gecelik bir pijama seklinde koycam çantaya .canım bende tesetturluyum pijama takımı daha rahat oluyor ama gecelikler güzel ve şık
N 11 den baktim canim asagi yukari ayni markala var her yerdeÇok güzelmiş canım hangi siteden buldun bunu?
kendin yapmak istersen malzeme satıyor sayfa instagramdan siparis verdim fiyati piyasaya göre uygunduCanım kolonya şişelerini nerden aldın? İnternetten mi,bizzat gidip mi? Bir de foto paylaşır mısın?ist da değilim ben de istiyorum ama nerden tedarik edicem bilemiyorum
Arkadaşlar hastanede giydirmek üzere şöyle bir tulum beğendim ama önden değil de yandan açılan olduğu için kullanışlı olur mu diye emin olamadım,ne dersiniz
24 28 hafta arasıBen daha yaptırmadım canım kaç haftaya kadar yapılabilir acaba bilen varmı
Ben iki sezaryen yaptım hiç sorun olmadı yatakta farketmezsin bacagin falan açılır bende bakiyim n11eCanim sezeryanda pijama sorun oluyor diye duydum o yuzden bir gecelik bir pijama seklinde koycam çantaya .
N 11 den baktim canim asagi yukari ayni markala var her yerde
Bence çok güzel canım bende krem olanı beğendim ama bu tarz mı yoksa pijama tarzı olanı mı daha kullanışlı acaba ben iki takım düşünüyorum bir pudra pembe birde krem çok mu olur senceKizlar bu nasil en kapali bunu buldum simdilik .Tesettürlüyüm .Odada kimse yokken rahat ederim .Diger zamanlar sabahligi alirim ustume diye düşündüm .Mavisini begendim
evet doğru nekadar kilo alacagiz bilemiyoruz henüzkizlar pijama takimini 34 de alayim diorum ozamna kilo ve gobek durumu netlesir :))) siz ne dusunuosunuz
Canim bizde hastane ziyareti yapılmaz sadece ailen olur o yuzden rahatim .Dr un da gelip gidecegi saat bellidir .Ben iki sezaryen yaptım hiç sorun olmadı yatakta farketmezsin bacagin falan açılır bende bakiyim n11e
Ben bir gecelik bir pijama düşünüyorum. Bir tane de yedek pijamam olur .Onun fantezi olmasina gerek yok .Spor götürürüm.Bence çok güzel canım bende krem olanı beğendim ama bu tarz mı yoksa pijama tarzı olanı mı daha kullanışlı acaba ben iki takım düşünüyorum bir pudra pembe birde krem çok mu olur sence
göbek bağı düşmeyeceği için hemen yandan daha kullanışlı ilk hafta için kullanışlı bunlar rahat edersin hastanedeArkadaşlar hastanede giydirmek üzere şöyle bir tulum beğendim ama önden değil de yandan açılan olduğu için kullanışlı olur mu diye emin olamadım,ne dersiniz
Rica etsem ya burdan ya da özelden hem kolonya şişesi hem de pleksi isimlikler İçin adres paylaşır mısınkendin yapmak istersen malzeme satıyor sayfa instagramdan siparis verdim fiyati piyasaya göre uygundu
Hoşgeldin canım. Benim de ilk bebeğim pek bilemiyorum ama iki tane pijama takımı, ince patikli alt. Bir iki tane de şirin gezme elbisesi aldım. Hastane çıkışlarından 4-5 eldiven sapka çıktı. Çorap eksik. Ağız bezi. Gerisi hallolur az gelirse yine alırsın. İlk başta yeter bu kadar sanirim
Güle güle kullan canım. fiyatlarını yazabilir misin?Kapi susu ve gecelik siparisimi verdim ben de kizlar. Papatyali tac dusunuyorum hastane cekimi icin.
Canım taze çıktım şeker yüklemesinden sabah aç karnına kan verdim içeceği içtim bir saat sonra tekrar kan verdim. İkinciden bir saat sonra bir daha verdim. Sabahtan bu saate kadar hiç birşey yemedim de, yemek de yenilmiyormuş. Ben içeceği içtikten sonra yerim diyordum yenilmiyormuş öğrenmiş oldum.GÜnaydın kızlar haftaya şeker yüklemesi yapılacak ilkinde hatırlamıyorum ama ikinci oğlumda akşama kadar hastanede 2 saatte bi kan vermiştim.şimdi değişti mi bilmiyorum sizin nasıl oldu acaba o gün ona göre okula giden oğlumu alıcam yanıma tüm gün evde yanlız kalsın istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?