2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar hastanede giydirmek üzere şöyle bir tulum beğendim ama önden değil de yandan açılan olduğu için kullanışlı olur mu diye emin olamadım,ne dersiniz

Eklentiler

• Screenshot_20180328-194518.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 103

Amin canım inşş, muhatap etmicem artık ikisini

Canım kolonya şişelerini nerden aldın? İnternetten mi,bizzat gidip mi? Bir de foto paylaşır mısın?ist da değilim ben de istiyorum ama nerden tedarik edicem bilemiyorum

Canım kolonya şişelerini nerden aldın? İnternetten mi,bizzat gidip mi? Bir de foto paylaşır mısın?ist da değilim ben de istiyorum ama nerden tedarik edicem bilemiyorum
kendin yapmak istersen malzeme satıyor sayfa instagramdan siparis verdim fiyati piyasaya göre uygundu

Tulumu bilmiyorum da bu markada alt ust takım aldim bencok kaliteli kumasi.
Arkadaşlar hastanede giydirmek üzere şöyle bir tulum beğendim ama önden değil de yandan açılan olduğu için kullanışlı olur mu diye emin olamadım,ne dersiniz

Canim sezeryanda pijama sorun oluyor diye duydum o yuzden bir gecelik bir pijama seklinde koycam çantaya .

N 11 den baktim canim asagi yukari ayni markala var her yerde
Ben iki sezaryen yaptım hiç sorun olmadı yatakta farketmezsin bacagin falan açılır bende bakiyim n11e

Kizlar bu nasil en kapali bunu buldum simdilik .Tesettürlüyüm .Odada kimse yokken rahat ederim .Diger zamanlar sabahligi alirim ustume diye düşündüm .Mavisini begendim
Bence çok güzel canım bende krem olanı beğendim ama bu tarz mı yoksa pijama tarzı olanı mı daha kullanışlı acaba ben iki takım düşünüyorum bir pudra pembe birde krem çok mu olur sence

Ben iki sezaryen yaptım hiç sorun olmadı yatakta farketmezsin bacagin falan açılır bende bakiyim n11e
Canim bizde hastane ziyareti yapılmaz sadece ailen olur o yuzden rahatim .Dr un da gelip gidecegi saat bellidir .
Bence çok güzel canım bende krem olanı beğendim ama bu tarz mı yoksa pijama tarzı olanı mı daha kullanışlı acaba ben iki takım düşünüyorum bir pudra pembe birde krem çok mu olur sence
Ben bir gecelik bir pijama düşünüyorum. Bir tane de yedek pijamam olur .Onun fantezi olmasina gerek yok .Spor götürürüm.

göbek bağı düşmeyeceği için hemen yandan daha kullanışlı ilk hafta için kullanışlı bunlar rahat edersin hastanede

Haklisin canmm. Zaten hizli buyume sureci olacak tam. O sebeple fazla abartmaya gerek yok

Canım taze çıktım şeker yüklemesinden sabah aç karnına kan verdim içeceği içtim bir saat sonra tekrar kan verdim. İkinciden bir saat sonra bir daha verdim. Sabahtan bu saate kadar hiç birşey yemedim de, yemek de yenilmiyormuş. Ben içeceği içtikten sonra yerim diyordum yenilmiyormuş öğrenmiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…