2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şöyle yazmışlar nette:
  • 1. Ay: 1 – 4. haftaları kapsar.
  • 2. Ay: 5 – 8. haftaları kapsar.
  • 3. Ay: 9 – 13. haftaları kapsar.
  • 4. Ay: 14 – 17. haftaları kapsar.
  • 5. Ay: 18 – 21. haftaları kapsar.
  • 6. Ay: 22 – 26. haftaları kapsar.
  • 7. Ay: 27 – 30. haftaları kapsar.
  • 8. Ay: 31 – 35. haftaları kapsar.
  • 9. Ay: 36 – 40. haftaları kapsar.

Kızlar günaydın, memleketteyim 1200 rakım kar atıştırıyor bugün hava tertemiz :)
Ben kapı süsü, hastaneye çikolata ve kolonya bunkarı düşünüyorum. Bir de eve gelenler için filli lavanta keselerinden düşündüm english home daki balıklı kalpli olan süslere benziyor. Belki birazı bu keselerden birazı magnet karışık da olabilir. Pijamalara da bakıyorum ama beden nasıl olacak bilemedim.

İyi olduğu söylediğin canım benimde haftaya bende senin gibi düşünüyordum içerim kan alırlar yerim diyordum neden yenilmiyormuş

İyi olduğu söylediğin canım benimde haftaya bende senin gibi düşünüyordum içerim kan alırlar yerim diyordum neden yenilmiyormuş
Değeri etkilememesi için canım. Bildiğin Elmalı gazoz içtim mis gibi canım da asitli birşeyler istiyordu ne zamandır. Ama eve gelene kadar açlıktan öldüm düyebilirim

bunu söylediğin iyi oldu... tşk ederim araştırırım

Korkulcak bisey yok sonrasnda kolun bikac gun agriyabiliyo ama yapcak bisey yok okadarina
Oldum asiyi kizlar sol kolumdan yaptirdim sagi kullaniorum die iki doz olcakmis bir ay sora ikinvi dozu dedi ilk gebeligimde doguda oldugumuzdan yaptiramamistim asilarimi

Değeri etkilememesi için canım. Bildiğin Elmalı gazoz içtim mis gibi canım da asitli birşeyler istiyordu ne zamandır. Ama eve gelene kadar açlıktan öldüm düyebilirim
Geçen arkadaşımda demişti elmalı diye ay korkuyordum nasıl içicem diye yorumun çok iyi geldi güzel olmasına sevindim :) benim birde o gün doktor randevumda var 11 de ama öğleni bulur benim doktorun yanına girmem ne kadar süre sonra bir şeyler yiyebilirmişiz söylerler heralde

Oldum asiyi kizlar sol kolumdan yaptirdim sagi kullaniorum die iki doz olcakmis bir ay sora ikinvi dozu dedi ilk gebeligimde doguda oldugumuzdan yaptiramamistim asilarimi
Canım ilkini bende sola yaptırmıştım ama sola yattığım için çok zorlandım daha çok ağırdı sanki 2.yi sağa yaptırdım sonra sende bak rhaat edebilcek misin rahat edemezsen 2.yi sağa yaptırırsın

cok güzeller valla bayıldım bende bakayım o sitelere daha süs için bi sey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…