2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım ya nasıl dayandın gerçi o kadar şekerli su içince insan yemekte aramaz kötü hissettin mi hiç kendini ben fenalaşmaktan korkuyorum tansiyonum çıkarsa diye gerçi düşük tansiyonum normalde

Benim randevum 8.30 daydı 9.30 da ancak doktorun yanına girdim kan için gönderdi beni 12.15 te son kanı verip hastaneden çıktım canım. Tadı hiç kötü değil bildiğin gazoz :) içersin sıkıntı yapma sadece bana 10 dakika içinde bitir dediler hayli hayli bitiyor zaten o sürede

Ayy canım ya nasıl dayandın gerçi o kadar şekerli su içince insan yemekte aramaz kötü hissettin mi hiç kendini ben fenalaşmaktan korkuyorum tansiyonum çıkarsa diye gerçi düşük tansiyonum normalde
Sadece midem kazındı açlıktan onun dışında bir fenalaşma hissi olmadı. Dediğin gibi şeker içtiğin için enerjili oluyorsun zaten

Buna göre bazı haftalar kayıp Bir de mesela 8 bitince mi 2 ay 9 bitince mi o konuda da rahat davranmış yazanlar

Kızlar benmde sonuçlarım çıktı 82 açlık, 1 saat donra 122, 2 saat sonra 108 çıktı henüz doktrm görmedi ama değer aralığı normal gösteriyor..bende hiç etkilenmedim benm içeceğim limonluydu doktorumda yanına limon al içemezsen içine sıkarsn demişti. Ona bile gerek kalmadı tadı gazı kaçmış sprite gibiydi zor gelmedi içmesi:)) bunu da atlattık çok şükür.. darısı yaptrmayanlara

Anladım canım senin önce randevu sonra kan verme olmuş benim tam tersi olcak. Suda içmeyeyimde hiç meyveli meyveli iyi gider ozaman :) bende biran önce içerim zaten yavaş yavaş içtikçe midem daha kötü olur :)

Herkese merhaba bugün ki öğlen şeker tokluk ölçümüm 145 çıktı. Bebeğin sabah hareket ettiğini hissediyordum ama sanki çok az oldu bugün. Birşey olmamıştır değil mi arkadaşlar. Şekerden ölmezsem korkudan öleceğim bu süreçte ben.

Ben çok kararsızım yaptırma konusunda. Ne diyosun ? Ne önerirsin doktorun ne demişti bu konuda?

Korkutma kendini bence bir sorun yok bebeği de strese sokma

Kızlar şeker yüklemesinde 140tan fazla çıkan var mı?

Benim 162 çıktı. Doktor diyet verdi. Ama ben zaten oradaki gibi besleniyormuşum nerdeyse. Akşam pilav makarna iki kaşık diyo mesela ben çoğu zaman hiç yemiyorum bile onları akşamları. Ayrıca 26.haftadayım 5kilo aldım. Bebek de 1 hafta geri gibi,biraz minyon dedi doktor. Diğer randevuda gelişimine bakarız dedi.
Sonuçları benim gibi olan var mı aranızda?birebir listeye uyamıyorum ki her gün. Okulda tavuk balık köfte nasıl yiyeyim sürekli.

Kizlar babynest mi yaptirsam ,hamak mi alsam bilemedim. Yatılı gitme durumu cok bizde .Cunku benim ailem.1 saat uzaklikta .Esimin de dedeleri filan yine yakin oraya da gidiyoruz kalmaya .Hamak alsam demirleri arabaya sığmaz diye korkuyorum babynest de bilemedim ne kadar kullanilir .Sizce ?

Ben çok kararsızım yaptırma konusunda. Ne diyosun ? Ne önerirsin doktorun ne demişti bu konuda?
Benim doktorum yapalım dedi. Bende kararszdm doktorm ne derse yaptrırım demiştm ona güvendm. Gereksiz hiçbişey istemez. Bugün devlet hastnesine gittim yükleme için şansıma randevu aldığım doktorda gebeydi. Yanlış anlamayın bu konuda çok söylentiler var siz ne düşünüyorsunz dedim. Ben yaptrdm yapılmasının hiçbir sakıncası yok, aksine yapılmazsa bazı şeyler gözden kaçabilir dedi..

Evet canim ben doktoruma sormustum yaptirayim mi die ben yaptirdim iki cocugumdada dedi amerikadada doktorlar yapior kendi vatandaslarina dedi yani bi sakinca olsa onlar kendi halkina yapmazdi dedi kabul edelim bu canan karatay karistirio kafamizi :) ayrica bi doktordan dinlemistim alinan seker orani bir dilim ekmekteki kadar dedi

Kizlar efe ismine uygun erkek ismi onerilerinizi bekliorum kisa olsun biraz basinda bi isim daha var cunku

Kızlar ya sabahtan beri hastanedeyim. 3 gündür geçmeyen bi sanci vardi kasiklarimda baskı gibi yürüyemiyodum. ayakta duramiyodum. Sagimdan soluma dönemiyodum o kadar kötüydüm. Bi sürü tahlil yapildi idrar yolu enfeksiyonu çıktı zaten vardı daha da cogalmis iki tane serum yedim. Bide plesenta biraz aşagida dedi. Ama bebegin pozisyonu duruşu iyi. Benim gibi şikayeti olan varsa ihmal etmesin gitsin doktora

Aç karna alınan şekerin bebeğe zararı oluyor vs yazmışlar eski topiklere baktım da.. kafamı iyice karıstırdı benim babamda eşimin annesinde şeker var yaptırmak istiyorum ilerde veya doğumda bir sıkıntı olmasın dıye ama işte zararı olursa dıye korkuyorum inşallah hayırlısı olsun sağlıkla kavuş sende yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…