- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.581
Ayy canım ya nasıl dayandın gerçi o kadar şekerli su içince insan yemekte aramaz kötü hissettin mi hiç kendini ben fenalaşmaktan korkuyorum tansiyonum çıkarsa diye gerçi düşük tansiyonum normaldeCanım taze çıktım şeker yüklemesinden sabah aç karnına kan verdim içeceği içtim bir saat sonra tekrar kan verdim. İkinciden bir saat sonra bir daha verdim. Sabahtan bu saate kadar hiç birşey yemedim de, yemek de yenilmiyormuş. Ben içeceği içtikten sonra yerim diyordum yenilmiyormuş öğrenmiş oldum.
Benim randevum 8.30 daydı 9.30 da ancak doktorun yanına girdim kan için gönderdi beni 12.15 te son kanı verip hastaneden çıktım canım. Tadı hiç kötü değil bildiğin gazoz :) içersin sıkıntı yapma sadece bana 10 dakika içinde bitir dediler hayli hayli bitiyor zaten o süredeGeçen arkadaşımda demişti elmalı diye ay korkuyordum nasıl içicem diye yorumun çok iyi geldi güzel olmasına sevindim :) benim birde o gün doktor randevumda var 11 de ama öğleni bulur benim doktorun yanına girmem ne kadar süre sonra bir şeyler yiyebilirmişiz söylerler heralde
Sadece midem kazındı açlıktan onun dışında bir fenalaşma hissi olmadı. Dediğin gibi şeker içtiğin için enerjili oluyorsun zatenAyy canım ya nasıl dayandın gerçi o kadar şekerli su içince insan yemekte aramaz kötü hissettin mi hiç kendini ben fenalaşmaktan korkuyorum tansiyonum çıkarsa diye gerçi düşük tansiyonum normalde
Buna göre bazı haftalar kayıp4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
buna göre hesaplayın isterseniz
Bu hafta ay olayı bana hep karışık geliyor ya bir türlü çıkamıyorum içinden..
Şu an 7. Aya mi girmiş oluyorum
Bu hafta ay olayı bana hep karışık geliyor ya bir türlü çıkamıyorum içinden..
Şu an 7. Aya mi girmiş oluyorum
Anladım canım senin önce randevu sonra kan verme olmuş benim tam tersi olcak. Suda içmeyeyimde hiç meyveli meyveli iyi gider ozaman :) bende biran önce içerim zaten yavaş yavaş içtikçe midem daha kötü olur :)Benim randevum 8.30 daydı 9.30 da ancak doktorun yanına girdim kan için gönderdi beni 12.15 te son kanı verip hastaneden çıktım canım. Tadı hiç kötü değil bildiğin gazoz :) içersin sıkıntı yapma sadece bana 10 dakika içinde bitir dediler hayli hayli bitiyor zaten o sürede
Sormadim sadece ozelden yaziyorlar.fiyatlari ne kadafmis cnm
kendi sitesinde takımlar 89,90 ordan alman daha mantıklı sanki
Ben çok kararsızım yaptırma konusunda. Ne diyosun ? Ne önerirsin doktorun ne demişti bu konuda?Kızlar benmde sonuçlarım çıktı 82 açlık, 1 saat donra 122, 2 saat sonra 108 çıktı henüz doktrm görmedi ama değer aralığı normal gösteriyor..bende hiç etkilenmedim benm içeceğim limonluydu doktorumda yanına limon al içemezsen içine sıkarsn demişti. Ona bile gerek kalmadı tadı gazı kaçmış sprite gibiydi zor gelmedi içmesi:)) bunu da atlattık çok şükür.. darısı yaptrmayanlara
Korkutma kendini bence bir sorun yok bebeği de strese sokmaHerkese merhaba bugün ki öğlen şeker tokluk ölçümüm 145 çıktı. Bebeğin sabah hareket ettiğini hissediyordum ama sanki çok az oldu bugün. Birşey olmamıştır değil mi arkadaşlar. Şekerden ölmezsem korkudan öleceğim bu süreçte ben.
Benim doktorum yapalım dedi. Bende kararszdm doktorm ne derse yaptrırım demiştm ona güvendm. Gereksiz hiçbişey istemez. Bugün devlet hastnesine gittim yükleme için şansıma randevu aldığım doktorda gebeydi. Yanlış anlamayın bu konuda çok söylentiler var siz ne düşünüyorsunz dedim. Ben yaptrdm yapılmasının hiçbir sakıncası yok, aksine yapılmazsa bazı şeyler gözden kaçabilir dedi..Ben çok kararsızım yaptırma konusunda. Ne diyosun ? Ne önerirsin doktorun ne demişti bu konuda?
Evet canim ben doktoruma sormustum yaptirayim mi die ben yaptirdim iki cocugumdada dedi amerikadada doktorlar yapior kendi vatandaslarina dedi yani bi sakinca olsa onlar kendi halkina yapmazdi dedi kabul edelim bu canan karatay karistirio kafamizi :) ayrica bi doktordan dinlemistim alinan seker orani bir dilim ekmekteki kadar dediBenim doktorum yapalım dedi. Bende kararszdm doktorm ne derse yaptrırım demiştm ona güvendm. Gereksiz hiçbişey istemez. Bugün devlet hastnesine gittim yükleme için şansıma randevu aldığım doktorda gebeydi. Yanlış anlamayın bu konuda çok söylentiler var siz ne düşünüyorsunz dedim. Ben yaptrdm yapılmasının hiçbir sakıncası yok, aksine yapılmazsa bazı şeyler gözden kaçabilir dedi..
Aç karna alınan şekerin bebeğe zararı oluyor vs yazmışlar eski topiklere baktım da.. kafamı iyice karıstırdı benim babamda eşimin annesinde şeker var yaptırmak istiyorum ilerde veya doğumda bir sıkıntı olmasın dıye ama işte zararı olursa dıye korkuyorum inşallah hayırlısı olsun sağlıkla kavuş sende yavrunaBenim doktorum yapalım dedi. Bende kararszdm doktorm ne derse yaptrırım demiştm ona güvendm. Gereksiz hiçbişey istemez. Bugün devlet hastnesine gittim yükleme için şansıma randevu aldığım doktorda gebeydi. Yanlış anlamayın bu konuda çok söylentiler var siz ne düşünüyorsunz dedim. Ben yaptrdm yapılmasının hiçbir sakıncası yok, aksine yapılmazsa bazı şeyler gözden kaçabilir dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?