- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.601
Yiğit geldi ilk aklma yiğit efeKizlar efe ismine uygun erkek ismi onerilerinizi bekliorum kisa olsun biraz basinda bi isim daha var cunku
büyük yaptırırsan baya gider babynest canım. hamak küçük oluo sonuçta sallayarak uyumaya alıştırırsan hamak ama hamakda hareket alanı az ve düşme riski olurKizlar babynest mi yaptirsam ,hamak mi alsam bilemedim. Yatılı gitme durumu cok bizde .Cunku benim ailem.1 saat uzaklikta .Esimin de dedeleri filan yine yakin oraya da gidiyoruz kalmaya .Hamak alsam demirleri arabaya sığmaz diye korkuyorum babynest de bilemedim ne kadar kullanilir .Sizce ?
Ege :)Kizlar efe ismine uygun erkek ismi onerilerinizi bekliorum kisa olsun biraz basinda bi isim daha var cunku
Esim istemior yaaa bende ege istedim ama yok dio kesinlikle dioEge :)
Anladim canim .Bizim arabamiz cok kucuk .Bebek arabasi da koycaz guzel katlanıyor ama yanina kucuk bir bavul ve dönüşte bağ bahceden sebze meyve sığmalı. Bu hamaklarin demirleri de yer kapliyor bilemedim ki.Park yatak hic sigmaz .Afilim92 canım bizde köydeki evimize veya kayınvalideye kalmaya gidince yatma olayını düşündük senin gibi. Biz 200 300 lira civarı olan park yataklardan almaya karar verdik. Hem belli yaşa kadar yatar ddk hem katlanıp taşınıyor ve hafif. Ev tipi tiny love aldım ben ana kucağı onu deneyeceğiz belli müddet onda yatamazsa park yatak alacağız uygun fiyatlı.
Gecmis olsun canim dikkat et kendine .Kızlar ya sabahtan beri hastanedeyim. 3 gündür geçmeyen bi sanci vardi kasiklarimda baskı gibi yürüyemiyodum. ayakta duramiyodum. Sagimdan soluma dönemiyodum o kadar kötüydüm. Bi sürü tahlil yapildi idrar yolu enfeksiyonu çıktı zaten vardı daha da cogalmis iki tane serum yedim. Bide plesenta biraz aşagida dedi. Ama bebegin pozisyonu duruşu iyi. Benim gibi şikayeti olan varsa ihmal etmesin gitsin doktora
İnşallah yoktur. Hayırlısıyla atlatsaydım bu süreci.Korkutma kendini bence bir sorun yok bebeği de strese sokma
Şimdiden afiyet olsun canım :)Anladım canım senin önce randevu sonra kan verme olmuş benim tam tersi olcak. Suda içmeyeyimde hiç meyveli meyveli iyi gider ozaman :) bende biran önce içerim zaten yavaş yavaş içtikçe midem daha kötü olur :)
Sağol canımGecmis olsun canim dikkat et kendine .
Guzel secimler canim iyi okumalar.Kızlar merhaba, bugün kitaplara göz atayım dedim bu üç kitabı beğendim. Koşulsuz ebeveynlik ile bağırmayan anneler hemen hemen aynı içeriğe sahip. Bir arkadaş da bağırmayan anneleri önermişti diye hatırlıyorum. Türk yazarın anlatımının daha akıcı olacağını düşündüğümden onu tercih ettim. Kolay Doğum kitabı da normal Doğumun olağan sürecini konu edinmiş o da hoşuma gitti. Bir de akademisyen anne’nin korkma iyi bir annesin kitabı vardı gözüme çarpan ama onu daha sonraya Bıraktım. Çok kitap yığınca önüme okuyasım gelmiyor. Size de fikir olması açısından buraya eklemek istedim.
Canim pijama+gecelik set olarak 235tl. Kapi susu hediye geliyor onun fiyatini bilmiyorum.Güle güle kullan canım. fiyatlarını yazabilir misin?
Canim benim de ailemde seker hastalari var. Eger sende de hamile sekeri varsa her yedigin ekmekte pilavda makarnada tatlida hatta meyvede bile bebege zarar veriyor vucudun sekeri ayarlayamadigi icin. Bu yuzden benim icim cok rahatti seker yuklemesi yapilirken. Cok sukur bisey cikmadi.Aç karna alınan şekerin bebeğe zararı oluyor vs yazmışlar eski topiklere baktım da.. kafamı iyice karıstırdı benim babamda eşimin annesinde şeker var yaptırmak istiyorum ilerde veya doğumda bir sıkıntı olmasın dıye ama işte zararı olursa dıye korkuyorum inşallah hayırlısı olsun sağlıkla kavuş sende yavruna
Benimde yarın sabah hayırlısı inş iyi geçer giderKızlar benımde yarın seker yüklenen var inşallah yuksek çıkmaz
canım panik yapma bende şeker yüklemesi yapıldıktan sonra 1 2 gün hareketlerini çok az hissettim sonra normale döndü yinede takip et hareketleriniHerkese merhaba bugün ki öğlen şeker tokluk ölçümüm 145 çıktı. Bebeğin sabah hareket ettiğini hissediyordum ama sanki çok az oldu bugün. Birşey olmamıştır değil mi arkadaşlar. Şekerden ölmezsem korkudan öleceğim bu süreçte ben.
İnşallah canım benımBenimde yarın sabah hayırlısı inş iyi geçer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?