2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

büyük yaptırırsan baya gider babynest canım. hamak küçük oluo sonuçta sallayarak uyumaya alıştırırsan hamak ama hamakda hareket alanı az ve düşme riski olur

bğyük yaptırırsan baya gider canım hamak da küçük oluo sonuçta sallayarak uyumaya alıştırırsan hamak ama hamak ta hareket alanı az ve düşme riski olur
Doğumdan sonraya mi biraksam diyorum bilemedim .Baktigim hamaklar cok yuzeysel degil ,biraz daha derin su model gibi
.

Afilim92 canım bizde köydeki evimize veya kayınvalideye kalmaya gidince yatma olayını düşündük senin gibi. Biz 200 300 lira civarı olan park yataklardan almaya karar verdik. Hem belli yaşa kadar yatar ddk hem katlanıp taşınıyor ve hafif. Ev tipi tiny love aldım ben ana kucağı onu deneyeceğiz belli müddet onda yatamazsa park yatak alacağız uygun fiyatlı.

Son düzenleme:
Anladim canim .Bizim arabamiz cok kucuk .Bebek arabasi da koycaz guzel katlanıyor ama yanina kucuk bir bavul ve dönüşte bağ bahceden sebze meyve sığmalı. Bu hamaklarin demirleri de yer kapliyor bilemedim ki.Park yatak hic sigmaz .

Gecmis olsun canim dikkat et kendine .

Anladım canım senin önce randevu sonra kan verme olmuş benim tam tersi olcak. Suda içmeyeyimde hiç meyveli meyveli iyi gider ozaman :) bende biran önce içerim zaten yavaş yavaş içtikçe midem daha kötü olur :)
Şimdiden afiyet olsun canım :)

Kızlar merhaba, bugün kitaplara göz atayım dedim bu üç kitabı beğendim. Koşulsuz ebeveynlik ile bağırmayan anneler hemen hemen aynı içeriğe sahip. Bir arkadaş da bağırmayan anneleri önermişti diye hatırlıyorum. Türk yazarın anlatımının daha akıcı olacağını düşündüğümden onu tercih ettim. Kolay Doğum kitabı da normal Doğumun olağan sürecini konu edinmiş o da hoşuma gitti. Bir de akademisyen anne’nin korkma iyi bir annesin kitabı vardı gözüme çarpan ama onu daha sonraya Bıraktım. Çok kitap yığınca önüme okuyasım gelmiyor. Size de fikir olması açısından buraya eklemek istedim.

Eklentiler

• C4C712BE-B0F0-4984-8710-403B91616B06.webp
    21 KB · Görüntüleme: 54
Guzel secimler canim iyi okumalar.

Canim benim de ailemde seker hastalari var. Eger sende de hamile sekeri varsa her yedigin ekmekte pilavda makarnada tatlida hatta meyvede bile bebege zarar veriyor vucudun sekeri ayarlayamadigi icin. Bu yuzden benim icim cok rahatti seker yuklemesi yapilirken. Cok sukur bisey cikmadi.

canım panik yapma bende şeker yüklemesi yapıldıktan sonra 1 2 gün hareketlerini çok az hissettim sonra normale döndü yinede takip et hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…