2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dış cekim icin boyle bir elbise istiyorum sayfaya sordum fiyatlara bakin biraz pahali geldi bana .Burda bakcam bulamazsam en kötü internetten alcam .
155₺ elbise
15₺ takim cicek
55₺ şal
Kargo 12₺

Toplam 237₺

Netten daha uyguna bulabilirsin cnm bence iyice arastir

Bende bişey almadim canım.
Eşim benek arabasını hemen alamayız diyor.
Besigini baabannesi herşey içimde kaldı .
Endişeliyim

Çünkü daha hiçbişey almadim
Maşallah kızlar çok hızlısınız benim bebeğimin daha 3 5 parça bir şeyi var kendime bir şey almadım hiç ağırdan alıyorum galiba ben biraz

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Hangi diş macununu kullanıyorsunuz ? Ben hamileliğimin başından beri DK diye bir marka kullanıyordum ama çok beyazlatmıyor doğal naneli diş macunu ve bitmek üzere, normalde colgate kullanıyordum; florür zararlı mı çeşit çeşit bilgi var nette kafam karıştı. Buccoterm de var evde ama o da diş etlerimi çok kanatıyordu, kullanamıyordum. Sizler ne kullanıyorsunuz ?

Sensodyne kullanıyorum ben

Canım çok geçmiş olsun. Bana da bugün kan ve israr tahlili yapıldı bende de enfeksiyon çıkmış ilaç kullanacağım.

Kızlar biz de sanırım Ali Ertuğrul koymaya karar verdik :) o mu olsun bu mu olsun onu ben beğenmedim bunu sen beğenmedin derken uzun süre düşündük. Sağdan soldan karışanlar da cabası ben tek isimden yanaydım hep ama eşim iki ismi olsun birini beğenmezse diğerini kullanır diyor, iyi mi kötü mü bilemedim. Siz ne dersiniz?

Yaptıracağım verdim kararımı canım... çok teşekkür ederim ♡

Bende iki isim düşünüyorum eşim ilkini buldu çoktan. İkinci benden. Ve benim bulduğum ismi kullanmayı düşünüyorum ben. İki ismin bir zararı olmaz güzel hem...

Whiteandblue selam canım sen ağustos annesi değilmiydin ve sayfayı devralmamışmıydın geçen bişeye bakarken farkettim sorayım dedim.
Merhaba 5 Ağustos ama temmuzda doğacak sezeryanla cunku. Sayfayı kazen sağolsun sormadan devretti ama geri devrettim bende. Buna vaktim yok cunku

Merhaba arkadaşlar. İsimler başlamış konmaya. Biz çoğu işimizi hallettik alışveriş dolap. Arabası kaldı ve ıvır zıvır işler. İki abimiz Demirhan ve Selim han isimleri bu da inşallah Metehan olacak. Üç oğluma de ben isim koydum babamız tastikledi sağolsun. Sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah.

Medipol mega Hastanesi'ne giden var mı?

Canim eger soyadiniz cok uzun degilse iki isim hoş bence. Ama soyadiniz cok uzunsa cocuk adini soyadini yazip kodlayana kadar millet sinavin yarisina geliyo. Dusunsene Muhammed Ebubekir Hacihusrevoglu isimli cocugu

Yaptıracağım verdim kararımı canım... çok teşekkür ederim ♡
İnsallah sonuclarin guzel cikar

Günaydın kızlar sabah aç karına tahliller yaptıracaktım ama erken uyandım biraz şimdi oyalanmaya çalışıyorum. Benimkiler sabahları erkenden kahvaltı istiyorlar. Içerden tekmeler gelmeye başladı bile.

Ben normalde Amway Glister kullaniyordum gebelikte de degistirmedim .Cok memnunum .Dis hassasiyeti olanlsr tercih ediyor genelde .

Gunaydin kizlar .9 da aşıya gidecegim 7 de bogaz agrisiyla uyandim .Esim o kadar dikkat etti bana gecmesin diye 3 gündür ayri odalarda uyuyoruz ,odayi surekli havalandiriyoruz ama maalesef bana gecti hastalik .Bugun seker yuklemesini de aile hekimliginde halleymeyi düşünüyordum ama kararsizim hem aşi ,hem yukleme hem de hastalik 3 ü ağır gelebilir .

ceylin-46 benim akıntım çok artmıştı sık sık çamaşır değiştirmek zorunda kalmıştım hafif kadık ağrılarım vardı birde akıntımın rengi değişmişti. 7 günlük fitil şeklinde antibiyotik verdi ama kolay kolay geçmez dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…