- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.641
Cnm sen hamile misin ?? Hayırlı uğurlu olsun ♡♡♡Mutlu pazarlar herkese maşallah göbüşler çok tatlı :) :)
Bizde araba için 23 nisan indirimini beklicez canım inşallah indirim olur 2 kere indirimi kaçırdık alamadık bizde başka yere ödemelerimiz olduğu için 23 nisandan sonra kısmet olur inşallah yatağıda artık mayısta alırız. Daha dolapta bakamadım hiç bende endişeliyim ne zaman kıyafet alıcam ne zaman yıkancak ütülencek hayırlısıyla olur inşallah diyelim canım sıkmayalım canımızıBende bişey almadim canım.
Eşim benek arabasını hemen alamayız diyor.
Besigini baabannesi herşey içimde kaldı .
Endişeliyim
Çünkü daha hiçbişey almadim
Benim aile hekimim de canan karataycı yapmıyor şeker yükleme yapmamı da istemiyor. Birde takmış kafayı kan grubuna göre beslenmeye. Bende ona he diyorum kendi işime bakıyorum napim. Geçmiş olsun canım.Aile hekimliğimiz seker yuklemesi yapmiyormus .Aşı oldum geldim rapor verdi grip icin
Sagol canim .O yuzden degil de genel olarak bakmiyorlarmis ben de anlamadim .Yine hastaneye kaldi isimiz .Benim aile hekimim de canan karataycı yapmıyor şeker yükleme yapmamı da istemiyor. Birde takmış kafayı kan grubuna göre beslenmeye. Bende ona he diyorum kendi işime bakıyorum napim. Geçmiş olsun canım.
Bebis ler açlığa gelemiyor benimki gece 4 gibi uyanıp tekmeliyor midem de kaziniyor su içip yatıyorumGünaydın kızlar sabah aç karına tahliller yaptıracaktım ama erken uyandım biraz şimdi oyalanmaya çalışıyorum. Benimkiler sabahları erkenden kahvaltı istiyorlar. Içerden tekmeler gelmeye başladı bile.
Günaydın canım nasılsın.?Günaydın
Sayfalar çok birikmiş okuyamadım kızlar herkes iyidir umarım.
Dün şeker ölçümüm vardı ilki 89 diğeri 112 çıkmış normal mi? Pazartesi de kontrolüm var bebeğimi görücem özledim :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini alSagol kuzum
Aile hekimliğimiz seker yuklemesi yapmiyormus .Aşı oldum geldim rapor verdi grip icin
Sagol canim bakacak kimsem de yok kolum agirlasmaya basladi zorla kahvalti yaptim.Yatiyorum.Bebis ler açlığa gelemiyor benimki gece 4 gibi uyanıp tekmeliyor midem de kaziniyor su içip yatıyorum
Günaydın canım nasılsın.?
Geçmiş olsun. Bence değerlerin gayet iyi görünüyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini al
Ben de yaptırmam diyordum ama drum istiyor arastirinca yaptırmanin daha iyi olacagini düşündüm sonra vicdan azabi çekerim diye .Bende aşı olmaya gittiğimde sormuştum. Bizim aile hekimliği de yapmıyor. Zaten yapmaya da çok meraklı değildim kaldı artık yaptırmicam sanırım.
Keşke yakın olsak kuzum bakardım ben sanaSagol canim bakacak kimsem de yok kolum agirlasmaya basladi zorla kahvalti yaptim.Yatiyorum.
Ben de yaptırmam diyordum ama drum istiyor arastirinca yaptırmanin daha iyi olacagini düşündüm sonra vicdan azabi çekerim diye .
Sagol canim kalkinca yapayim sirke midemi bulandirir her zaman ama denemek lazim.Afilim92 geçmiş olsun. Aynı sıkıntıyı bende yaşadım 20 günde zor atlattım ilaçsız gerçekten olmuyor. Boğazda yanma varsa sirkeli su ile gargara yap cnm doktor öyle soylemisti bana.
Ayy canim benim sagol düşünmen yeterKeşke yakın olsak kuzum bakardım ben sana
İnsan hasta olunca yanında birini arıyor bişey yapmasa da yanında duracak biri.
Aşının ilk dozu mu ikinci dozu mu
O zaman tek başına keyif yap canım aç tv yi dinlen:)Sagol canim kalkinca yapayim sirke midemi bulandirir her zaman ama denemek lazim.
Ayy canim benim sagol düşünmen yeterKvalidem var arasam gelir de o da ozel servis bekler otobuse atlayıp gelmez esime beni götür der .Zaten aşı icin 1 saat izin aldi .O zora düşer .Kendi kendime takiliyorum napayim .
Aşının ilk dozu 2.mayista
Grip olmasam daha guzel olacakti yerimden kalkmaya halim yok kahvalti yaptim Muge Anli izliyorum.O zaman tek başına keyif yap canım aç tv yi dinlen:)
İlk dozda bende biraz agri olmuştu iki gün falan benim de ikinci doz 4 nisanda
Ay izleme Müge anlı stres dolarsinGrip olmasam daha guzel olacakti yerimden kalkmaya halim yok kahvalti yaptim Muge Anli izliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?