2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bedef canım benim doktorum ailede şeker olduğu için ve bebeklerden birinin suyu fazla olduğu için 75grlık test önerdi. 75 gr olunca diyet yapmak lazımmış ben tüç ilaçlarımı 3 gün öncesinden kestim ve verdikleri diyeti uyguladım. Bu sabah geldim ilk açlık damardan kan aldılar. Ardından parmakucu açlık bakıp sonucuna göre şekerli suyu içecekmişim. İçtikten 1 saat sonra ve 2. Saatte tekrar damardan kan alınacakmış. 8de geldim ama personel daha olmadığı için kanım alınmadı.

Bende bişey almadim canım.
Eşim benek arabasını hemen alamayız diyor.
Besigini baabannesi herşey içimde kaldı .
Endişeliyim

Çünkü daha hiçbişey almadim
Bizde araba için 23 nisan indirimini beklicez canım inşallah indirim olur 2 kere indirimi kaçırdık alamadık bizde başka yere ödemelerimiz olduğu için 23 nisandan sonra kısmet olur inşallah yatağıda artık mayısta alırız. Daha dolapta bakamadım hiç bende endişeliyim ne zaman kıyafet alıcam ne zaman yıkancak ütülencek hayırlısıyla olur inşallah diyelim canım sıkmayalım canımızı

Günaydın
Sayfalar çok birikmiş okuyamadım kızlar herkes iyidir umarım.
Dün şeker ölçümüm vardı ilki 89 diğeri 112 çıkmış normal mi? Pazartesi de kontrolüm var bebeğimi görücem özledim :)

Günaydın
Sayfalar çok birikmiş okuyamadım kızlar herkes iyidir umarım.
Dün şeker ölçümüm vardı ilki 89 diğeri 112 çıkmış normal mi? Pazartesi de kontrolüm var bebeğimi görücem özledim :)

Aile hekimliğimiz seker yuklemesi yapmiyormus .Aşı oldum geldim rapor verdi grip icin
Benim aile hekimim de canan karataycı yapmıyor şeker yükleme yapmamı da istemiyor. Birde takmış kafayı kan grubuna göre beslenmeye. Bende ona he diyorum kendi işime bakıyorum napim. Geçmiş olsun canım.

Benim aile hekimim de canan karataycı yapmıyor şeker yükleme yapmamı da istemiyor. Birde takmış kafayı kan grubuna göre beslenmeye. Bende ona he diyorum kendi işime bakıyorum napim. Geçmiş olsun canım.
Sagol canim .O yuzden degil de genel olarak bakmiyorlarmis ben de anlamadim .Yine hastaneye kaldi isimiz .

Bebis ler açlığa gelemiyor benimki gece 4 gibi uyanıp tekmeliyor midem de kaziniyor su içip yatıyorum
Günaydın canım nasılsın.?
Geçmiş olsun. Bence değerlerin gayet iyi görünüyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini al

Afilim92 geçmiş olsun. Aynı sıkıntıyı bende yaşadım 20 günde zor atlattım ilaçsız gerçekten olmuyor. Boğazda yanma varsa sirkeli su ile gargara yap cnm doktor öyle soylemisti bana.

Sagol canim bakacak kimsem de yok kolum agirlasmaya basladi zorla kahvalti yaptim.Yatiyorum.
Bende aşı olmaya gittiğimde sormuştum. Bizim aile hekimliği de yapmıyor. Zaten yapmaya da çok meraklı değildim kaldı artık yaptırmicam sanırım.
Ben de yaptırmam diyordum ama drum istiyor arastirinca yaptırmanin daha iyi olacagini düşündüm sonra vicdan azabi çekerim diye .

Sagol canim bakacak kimsem de yok kolum agirlasmaya basladi zorla kahvalti yaptim.Yatiyorum.

Ben de yaptırmam diyordum ama drum istiyor arastirinca yaptırmanin daha iyi olacagini düşündüm sonra vicdan azabi çekerim diye .
Keşke yakın olsak kuzum bakardım ben sana
İnsan hasta olunca yanında birini arıyor bişey yapmasa da yanında duracak biri.
Aşının ilk dozu mu ikinci dozu mu

Afilim92 geçmiş olsun. Aynı sıkıntıyı bende yaşadım 20 günde zor atlattım ilaçsız gerçekten olmuyor. Boğazda yanma varsa sirkeli su ile gargara yap cnm doktor öyle soylemisti bana.
Sagol canim kalkinca yapayim sirke midemi bulandirir her zaman ama denemek lazim.
Keşke yakın olsak kuzum bakardım ben sana
İnsan hasta olunca yanında birini arıyor bişey yapmasa da yanında duracak biri.
Aşının ilk dozu mu ikinci dozu mu
Ayy canim benim sagol düşünmen yeter Kvalidem var arasam gelir de o da ozel servis bekler otobuse atlayıp gelmez esime beni götür der .Zaten aşı icin 1 saat izin aldi .O zora düşer .Kendi kendime takiliyorum napayim .
Aşının ilk dozu 2.mayista

O zaman tek başına keyif yap canım aç tv yi dinlen:)
İlk dozda bende biraz agri olmuştu iki gün falan benim de ikinci doz 4 nisanda

O zaman tek başına keyif yap canım aç tv yi dinlen:)
İlk dozda bende biraz agri olmuştu iki gün falan benim de ikinci doz 4 nisanda
Grip olmasam daha guzel olacakti yerimden kalkmaya halim yok kahvalti yaptim Muge Anli izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…