2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadasm yanlis hatrlamiosam sefa merveden bole bi elbiseyi 65 tl ye almisti cnm iyice bi arastr

İnşallah canım :) isimleriyle yaşasınlar. Orası ile hep iyi şeyler duydum. Yenidoğan yoğun bakımı olduğunu biliyorum.

Cok gecmis olsun canim yaa bende dun asi oldum ustune yattikca filan acio sadece skntı yaratmior yani imsallah bogaz agrisinida atlatirsin canim ya ilik balli su ic yumusatr

Normal sanırım canım :) benim de senin değerlerden biraz yüksek doktorum sorun yok dedi

Soyadımız kısa canım Allah’tan haklısın valla

Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese. Bizde 2. Doz adımızı olduk eylüle kadar kafam rahat artık Hamile dış çekimi yapmayı düşünen var mı ?

Oh sonunda memleketime gidiyorum 3 gün de olsa iyi gelecektir. İnçe düşünecem diye başı sürekli ağrıyan biri olarak hamilelikte sanırım benim de zirveye ulaştı dün en son böreğe peynir koymayı unuttum diye ağlıyordum . Gerçi canım sıkılıyordu orda patladım, neyse... herkese hayırlı cumalar bu arada

Ben de istiyorum İstanbul anadoludayım. Hiç araştıramadım henüz fiyatlar hangi aralıktadır bilen var mı
Bende ızmirdeym ama daha araştırmadım canım

Kızlar selam,
Hasta olanlara geçmiş olsun.
Bunları çok beğendim ben nasıl sizce ?

Canım hangi amaçla kullanacaksin bunları tam olarak ucu de benzer amaca hizmet ediyormuş gibi hediyelik mi
Ben cici buldum o şekerli kavonozu da yapmak hem basit hemde istediğin kadar yapabielcegin için uygun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…