2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese. Bizde 2. Doz adımızı olduk eylüle kadar kafam rahat artık Hamile dış çekimi yapmayı düşünen var mı ?
Gecmis olsun canim. Ben dis cekim dusunuyorum. Emirgan korusunda lale zamaninda ins. Kiyafeti de begendim ama almadim daha. Kot salopet beyaz tshirt ayakkabi kirmizi fular ve rujlu bi goruntu var kafamda.

arkadasm yanlis hatrlamiosam sefa merveden bole bi elbiseyi 65 tl ye almisti cnm iyice bi arastr
Ben de arastircam 1 2 kere giyecegim seye o kadar para vermek istemiyorum
Gunaydn kızlar hatta tünaydn. Afilim92 hastasn sanrm gecmis olsun canm. kızlar maşşallah benm bebis bugun 4.gun hic durmuyo hatta bazeno vurdukça fln karnım oynuo.ha bide surekli sag sol dolanio kımıldak
Sagol canim. Masallah bebisine
Gecmis olsun Afilim92

Kızlar benimde gece kasiklarimda çok ağrı oldu.
Uyandığımda hafiflemişti biraz
Tesekkur ederim canim .Üşütmüs olabilir misin ki kasıklar ağrıyınca suya yuklen geciriyor eger enfeksiyon filan yoksa.

Cok gecmis olsun canim yaa bende dun asi oldum ustune yattikca filan acio sadece skntı yaratmior yani imsallah bogaz agrisinida atlatirsin canim ya ilik balli su ic yumusatr
Sagol canim .Sana da gecmis olsun .Kolum biraz agriyor .Bozagim berbat kalkip corba yapip icmeliyim oglus acikti sanirim vuruyor kalk diye .
Zahide yetirste aras koyucakmis hocaya sordu bende arasi dusunuodum ama emin olamiodum hocayi dinleyince emin oldum kizlar ahmet aras oglumun adi saglikla alayimda kucagimaa :)
Hoca ne dedi Aras ismine bir de anlamindan vs bahsettiler mi ? Ben de 2.isim Asaf ,Mirza ,Musab,Aras düşünüyorum
Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese. Bizde 2. Doz adımızı olduk eylüle kadar kafam rahat artık Hamile dış çekimi yapmayı düşünen var mı ?
Makinemi anlayan birine verip cektircem sonra da tanidik fotografci var orda bastircam insallah .
Kızlar selam,
Hasta olanlara geçmiş olsun.
Bunları çok beğendim ben nasıl sizce ?
Ortadaki magnet cok tatli

Anlaminada guzel dedi nehir su hocada begendi ole deyince tamamdr dedim :)

sukulentleri bende çok beğeniyorum ama biraz pahalı geliyor fiyatları o yüzden halen düşünme aşamasındayım.

canım ben nişanımda kendim hazırlamıştım toptan alınca tanesi 3-4 liraya gelmişti. (hazırlayanlar en ucuz 8 tl fiyat veriyorlardı) zengarden var sitesine bakabilirsin. 45 adeti 155 tl ye satıyor saksısıyla birlikte. ben etrafını jütle kaplamıştım. kendin hazırlayabilirsin kolay oluyor :)

Eklentiler

• IMG_0223.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 80
Çok güzel olmuş canım fiyatı da güzel kendim de uğraşmak isterim zaten bunu düşüneyim :)

Zahide yetirste aras koyucakmis hocaya sordu bende arasi dusunuodum ama emin olamiodum hocayi dinleyince emin oldum kizlar ahmet aras oglumun adi saglikla alayimda kucagimaa :)
Canım çok güzel isim hayırlı olsun oğlum olsaldı bende yiğit uras koycaktım kızıma karar veremiyoruz eşimle çatışıyoruz :))

Ben de arastircam 1 2 kere giyecegim seye o kadar para vermek istemiyorum

Sagol canim. Masallah bebisine

Tesekkur ederim canim .Üşütmüs olabilir misin ki kasıklar ağrıyınca suya yuklen geciriyor eger enfeksiyon filan yoksa.
Canım instagramda bir sayfa var yine çekim için kıyafetler hazırlıyor ben çok beğendim istersen sen de bak modalabio diye fiyatlar da makul

Gecmis olsun cnm, ben dusunuyorum dis cekim, yuzde yuz prof olmasada biraz amator olcak, esim az cok anliyor, fotograf gecmiside var ama kafamda bi konsept belirleyemedim, nasil bisi yapsam dusunuyorum, elbise olarakta bakiyorum arastirma icindeyim.

zengardeni biliyorum ama stokta yoktu en son baktığımdaşimdi tekrar baktım gelmiş bende sukulent istiyorum bir ay sonra falan alırım o zaman.

internetim yoktu kusura bakma canım hemen paylasiyorum
sayfa bu canım ben sadece siseyi ve pleksiyi aldım doldurma ve süsleme işini ben yapacağım kral tacı bu sisenin ismi 50cc ve 100 cc olarak satılıyor ben 100 cc aldım adet 1.85ti 45 kurusta pleksi idi

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-30-18-11-04.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…