- 18 Ekim 2017
- 6.627
- 40.101
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.681
Gecmis olsun canim. Ben dis cekim dusunuyorum. Emirgan korusunda lale zamaninda ins. Kiyafeti de begendim ama almadim daha. Kot salopet beyaz tshirt ayakkabi kirmizi fular ve rujlu bi goruntu var kafamda.Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese. Bizde 2. Doz adımızı olduk eylüle kadar kafam rahat artıkHamile dış çekimi yapmayı düşünen var mı ?
Ortadaki magnet canım.Ortadakini tam anlamadım ama diğerleri çok güzel gözüküyor canım
sukulentleri bende çok beğeniyorum ama biraz pahalı geliyor fiyatları o yüzden halen düşünme aşamasındayım.Kızlar selam,
Hasta olanlara geçmiş olsun.
Bunları çok beğendim ben nasıl sizce ?
Ben de arastircam 1 2 kere giyecegim seye o kadar para vermek istemiyorumarkadasm yanlis hatrlamiosam sefa merveden bole bi elbiseyi 65 tl ye almisti cnm iyice bi arastr
Sagol canim. Masallah bebisineGunaydn kızlar hatta tünaydn.Afilim92 hastasn sanrm gecmis olsun canm. kızlar maşşallah benm bebis bugun 4.gun hic durmuyo hatta bazeno vurdukça fln karnım oynuo.ha bide surekli sag sol dolanio kımıldak
Tesekkur ederim canim .Üşütmüs olabilir misin ki kasıklar ağrıyınca suya yuklen geciriyor eger enfeksiyon filan yoksa.Gecmis olsunAfilim92
Kızlar benimde gece kasiklarimda çok ağrı oldu.
Uyandığımda hafiflemişti biraz
Sagol canim .Sana da gecmis olsun .Kolum biraz agriyor .Bozagim berbat kalkip corba yapip icmeliyim oglus acikti sanirim vuruyor kalk diye .Cok gecmis olsun canim yaa bende dun asi oldum ustune yattikca filan acio sadece skntı yaratmior yani imsallah bogaz agrisinida atlatirsin canim ya ilik balli su ic yumusatr
Hoca ne dedi Aras ismine bir de anlamindan vs bahsettiler mi ? Ben de 2.isim Asaf ,Mirza ,Musab,Aras düşünüyorumZahide yetirste aras koyucakmis hocaya sordu bende arasi dusunuodum ama emin olamiodum hocayi dinleyince emin oldum kizlar ahmet aras oglumun adi saglikla alayimda kucagimaa :)
Makinemi anlayan birine verip cektircem sonra da tanidik fotografci var orda bastircam insallah .Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese. Bizde 2. Doz adımızı olduk eylüle kadar kafam rahat artıkHamile dış çekimi yapmayı düşünen var mı ?
Ortadaki magnet cok tatliKızlar selam,
Hasta olanlara geçmiş olsun.
Bunları çok beğendim ben nasıl sizce ?
Anlaminada guzel dedi nehir su hocada begendi ole deyince tamamdr dedim :)Sagol canim .Sana da gecmis olsun .Kolum biraz agriyor .Bozagim berbat kalkip corba yapip icmeliyim oglus acikti sanirim vuruyor kalk diye .
Hoca ne dedi Aras ismine bir de anlamindan vs bahsettiler mi ? Ben de 2.isim Asaf ,Mirza ,Musab,Aras düşünüyorum
Makinemi anlayan birine verip cektircem sonra da tanidik fotografci var orda bastircam insallah .
Ortadaki magnet cok tatli
sukulentleri bende çok beğeniyorum ama biraz pahalı geliyor fiyatları o yüzden halen düşünme aşamasındayım.
Çok güzel olmuş canım fiyatı da güzel kendim de uğraşmak isterim zaten bunu düşüneyim :)canım ben nişanımda kendim hazırlamıştım toptan alınca tanesi 3-4 liraya gelmişti. (hazırlayanlar en ucuz 8 tl fiyat veriyorlardı) zengarden var sitesine bakabilirsin. 45 adeti 155 tl ye satıyor saksısıyla birlikte. ben etrafını jütle kaplamıştım. kendin hazırlayabilirsin kolay oluyor :)
Görüntü olarak güzelmiş canım ama ben pek magnet beğenmediğim için diğerleri daha cezbedici geldi çiçeği düşünücem bende o çok hoşuma gitti :)Ortadaki magnet canım.
Evet cnm çook şükür allah razı olsun inşallah :) :)Cnm sen hamile misin ?? Hayırlı uğurlu olsun ♡♡♡
Bak ben bugün ikinci kez 64 kilo ile mezun oluyorum ♡♡♡Evet cnm çook şükür allah razı olsun inşallah :) :)
Canım çok güzel isim hayırlı olsun oğlum olsaldı bende yiğit uras koycaktım kızıma karar veremiyoruz eşimle çatışıyoruz :))Zahide yetirste aras koyucakmis hocaya sordu bende arasi dusunuodum ama emin olamiodum hocayi dinleyince emin oldum kizlar ahmet aras oglumun adi saglikla alayimda kucagimaa :)
Efkan veya Emir olabilir o zaman :)Esim istemior yaaa bende ege istedim ama yok dio kesinlikle dio
Canım instagramda bir sayfa var yine çekim için kıyafetler hazırlıyor ben çok beğendim istersen sen de bak modalabio diye fiyatlar da makulBen de arastircam 1 2 kere giyecegim seye o kadar para vermek istemiyorum
Sagol canim. Masallah bebisine
Tesekkur ederim canim .Üşütmüs olabilir misin ki kasıklar ağrıyınca suya yuklen geciriyor eger enfeksiyon filan yoksa.
Gecmis olsun cnm, ben dusunuyorum dis cekim, yuzde yuz prof olmasada biraz amator olcak, esim az cok anliyor, fotograf gecmiside var ama kafamda bi konsept belirleyemedim, nasil bisi yapsam dusunuyorum, elbise olarakta bakiyorum arastirma icindeyim.Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese. Bizde 2. Doz adımızı olduk eylüle kadar kafam rahat artıkHamile dış çekimi yapmayı düşünen var mı ?
zengardeni biliyorum ama stokta yoktu en son baktığımdaşimdi tekrar baktım gelmiş bende sukulent istiyorum bir ay sonra falan alırım o zaman.canım ben nişanımda kendim hazırlamıştım toptan alınca tanesi 3-4 liraya gelmişti. (hazırlayanlar en ucuz 8 tl fiyat veriyorlardı) zengarden var sitesine bakabilirsin. 45 adeti 155 tl ye satıyor saksısıyla birlikte. ben etrafını jütle kaplamıştım. kendin hazırlayabilirsin kolay oluyor :)
Baktim guzel ama sadece 1 tane kapali model var hepsi acikCanım instagramda bir sayfa var yine çekim için kıyafetler hazırlıyor ben çok beğendim istersen sen de bak modalabio diye fiyatlar da makul
internetim yoktu kusura bakma canım hemen paylasiyorumRica etsem ya burdan ya da özelden hem kolonya şişesi hem de pleksi isimlikler İçin adres paylaşır mısın
sayfa bu canım ben sadece siseyi ve pleksiyi aldım doldurma ve süsleme işini ben yapacağım kral tacı bu sisenin ismi 50cc ve 100 cc olarak satılıyor ben 100 cc aldım adet 1.85ti 45 kurusta pleksi idiinternetim yoktu kusura bakma canım hemen paylasiyorum
Ona hiç dikkat etmedim canım ya sayfaya mesaj atarsan yardımcı olurlar belkiBaktim guzel ama sadece 1 tane kapali model var hepsi acik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?