2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rica etsem ya burdan ya da özelden hem kolonya şişesi hem de pleksi isimlikler İçin adres paylaşır mısın

sayfa bu canım ben sadece siseyi ve pleksiyi aldım doldurma ve süsleme işini ben yapacağım kral tacı bu sisenin ismi 50cc ve 100 cc olarak satılıyor ben 100 cc aldım adet 1.85ti 45 kurusta pleksi idi

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-30-18-11-04.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 78
Gecmis olsun cnm, ben dusunuyorum dis cekim, yuzde yuz prof olmasada biraz amator olcak, esim az cok anliyor, fotograf gecmiside var ama kafamda bi konsept belirleyemedim, nasil bisi yapsam dusunuyorum, elbise olarakta bakiyorum arastirma icindeyim.
Sağol canım. Önemli olan hatıra kalsın imkanınız varsa eşin çeksin tabii çok da güzel olur. Bende istiyorum ama gidip konuşmadım hiç. Fiyatlar falan ne civarda bilmiyorum. Kıyafet ve aksesuarlara bakıyorum instagramdan.

Gecmis olsun canim. Ben dis cekim dusunuyorum. Emirgan korusunda lale zamaninda ins. Kiyafeti de begendim ama almadim daha. Kot salopet beyaz tshirt ayakkabi kirmizi fular ve rujlu bi goruntu var kafamda.
Ne güzel netleştirmişsin kafanda . Emirgan korusu bu lalelerin olduğu yer değil mi. İstanbulu gezmek nasip olmadı daha. Salopeti hamilelere çok yakıştırıyorum dış çekimde de hoş olur.

Ne güzel netleştirmişsin kafanda . Emirgan korusu bu lalelerin olduğu yer değil mi. İstanbulu gezmek nasip olmadı daha. Salopeti hamilelere çok yakıştırıyorum dış çekimde de hoş olur.
Evet canim ilkbaharda İstanbula yolun duserse tavsiye ederim nisan mayis gibi lale donemi olur. Butun gelinler ve nisanlilar foto cekimi icin doluşur.

Günaydın kızlar...
Afilim92 geçmiş olsun tatlım
oinone27 bence gayet güzel değerlerin canım sana da geçmiş olsun

Normal sanırım canım :) benim de senin değerlerden biraz yüksek doktorum sorun yok dedi
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için, umarım sorun yoktur normaldir korka korka yaptırdım :)

Aynen cnm ben oglumda yapmamistim cok pisman oldum kendimiz bile cekseydik keske dedim esime sonradan ikinciye kismetmis dicem artik, ins seninde gonlune gore olur cnm..

Merhaba kızlar,
Saclarım inanılmaz uzadı,cok çirkinleşti ve annemi kırmamak için kestiremiyorum. Batıl inanç biliyorum ama bende soyleye soyleye inandım. Ne yapmalıyım bi fikir verir misiniz

Merhaba kızlar,
Saclarım inanılmaz uzadı,cok çirkinleşti ve annemi kırmamak için kestiremiyorum. Batıl inanç biliyorum ama bende soyleye soyleye inandım. Ne yapmalıyım bi fikir verir misiniz
Aynı durum bende de var annem izin vermiyor kestirmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…