- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.721
Kızlar, idrar yolumda enfeksiyon çıktı doktor antibiyotik yazmış. Reçeteyi okudum hamilelik döneminde sadece çok gerekliyse kullanılmalıdır diyor. Aranızda kullananlar olmuştu diye hatırlıyorum. Böyle okuyunca içime kurt düştü be yapsam ki?
Nasl kullanilio canm biliomusun o alisveristemi gecerli oluoKızlar bu geceden itibaren e bebek de 150 tl’ye 50 tl hediye çeki kampanyası başlıyormuş.
Merhaba kızlar,
Saclarım inanılmaz uzadı,cok çirkinleşti ve annemi kırmamak için kestiremiyorum. Batıl inanç biliyorum ama bende soyleye soyleye inandım. Ne yapmalıyım bi fikir verir misiniz
Aynı durum bende de varannem izin vermiyor kestirmeme
çok hoşmuş hem de uygunmuş ama 100 cc çok büyük değil mi? evdeki parfumlere bakıyorum hep 50 cc iki katı sanki çok olur gibi geldi bana. ben de sipariş vericem bir ara o yüzden soruyorum.sayfa bu canım ben sadece siseyi ve pleksiyi aldım doldurma ve süsleme işini ben yapacağım kral tacı bu sisenin ismi 50cc ve 100 cc olarak satılıyor ben 100 cc aldım adet 1.85ti 45 kurusta pleksi idi
Sanada geçmiş olsun canım. Antibiyotik kullanmayi hic sevmiyorum ama mecbur kullanacazCanım çok geçmiş olsun. Bana da bugün kan ve israr tahlili yapıldı bende de enfekson çıkmış ilaç kullanacağım.
Geçmiş olsun canım bende de enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanacam malesefceylin-46 benim akıntım çok artmıştı sık sık çamaşır değiştirmek zorunda kalmıştım hafif kadık ağrılarım vardı birde akıntımın rengi değişmişti. 7 günlük fitil şeklinde antibiyotik verdi ama kolay kolay geçmez dedi.
Valla bnde niyetlendim artık en kotu evde uclarından alcam. Zaten her şey zor geliyo sacla ugrasamıcamBen 4.ayda kestirdim, bir ara yine gideceğim de az daha uzamasını bekliyorum. Tamamen batıl inanç etkilenmeyin :)
Bana da 100 cc büyük olur gibi geldi, bi ara bende incelemiştim mevlütte dağıtmak için 25 cc alıp kendim süslemeyi düşünmüştüm ama karar veremedim. Kolonya şişesi mi yapsam, keçe süsler mi yoksa kokulu taş tarzı süslerden mi sipariş versem emin olamadım bi türlü aslında aklımda yasin yada tesbih vardı ama 1-2 kişi herkes onları dağıtmaya başladı deyince kafam karıştı, karar vermek çok zor :/çok hoşmuş hem de uygunmuş ama 100 cc çok büyük değil mi? evdeki parfumlere bakıyorum hep 50 cc iki katı sanki çok olur gibi geldi bana. ben de sipariş vericem bir ara o yüzden soruyorum.
Nasl kullanilio canm biliomusun o alisveristemi gecerli oluo
Bende hiç hazırlarını sormadım canım ama ben bu şişelerin boyutlarına takıldım sanırım 50 cc büyük olmuycak mı benim arkadaşım minik bi şişe dağıtmıştı :)Kızlar gittigidiyordan 50cclik kolonya şişesi buldum 2.15 tl kolonyada okyanus esanslı ve bebek pudralı pembe kolonya buldum litresi 6.50 tl 120 tl civarı falan oluyor 50 tanesi pahalı mı oluyor hazırların fiyatları nasıl kendim uğraşmama değer mi?
kokulu taşı sabunu ve magneti ben hiç düşünmedim çünkü bir yerden elime tutuşturulunca eve gelip çantamdan bile çıkarmıyorum onları. çantamda ağırlık yapınca ya da bir yere sıkıştırdıysam ve üzeri tozlandıysa hemen çöpe gidiyor. ama verilen kolonya şişeleri biraz da şık bişeyse dekor olarak kullaniyorumBana da 100 cc büyük olur gibi geldi, bi ara bende incelemiştim mevlütte dağıtmak için 25 cc alıp kendim süslemeyi düşünmüştüm ama karar veremedim. Kolonya şişesi mi yapsam, keçe süsler mi yoksa kokulu taş tarzı süslerden mi sipariş versem emin olamadım bi türlü aslında aklımda yasin yada tesbih vardı ama 1-2 kişi herkes onları dağıtmaya başladı deyince kafam karıştı, karar vermek çok zor :/
Evet 50cc büyük olabilir canım yani bir parfüm boyutunda 50nin alto 25 30 cc çok küçük olmaz mı ya bilemedim bende bak şimdi :)Bende hiç hazırlarını sormadım canım ama ben bu şişelerin boyutlarına takıldım sanırım 50 cc büyük olmuycak mı benim arkadaşım minik bi şişe dağıtmıştı :)
Bence değmez canım. Ben yukarıdaki şişelerden istiyorum sordum 3 liraymış bu şekilde. Hatta 50 100 tane yaptırırsam ne olur dedim çarşıda 2.75 e yaparım dedi kadın.Kızlar gittigidiyordan 50cclik kolonya şişesi buldum 2.15 tl kolonyada okyanus esanslı ve bebek pudralı pembe kolonya buldum litresi 6.50 tl 120 tl civarı falan oluyor 50 tanesi pahalı mı oluyor hazırların fiyatları nasıl kendim uğraşmama değer mi?
Aynen canım bende özellikle magneti hiç düşünmedim kimseninkinide ne dolabımda ne de başka bir yerde saklamadım çok yakınlarım hariç tabi ben böyle düşünürken magnet dağıtmam da saçma olur daha çok kullanışlı bir şeyler olsun istiyorum kendi nikahımda bile böyle düşünmüştüm magnetlere hiç bakmamıştımkokulu taşı sabunu ve magneti ben hiç düşünmedim çünkü bir yerden elime tutuşturulunca eve gelip çantamdan bile çıkarmıyorum onları. çantamda ağırlık yapınca ya da bir yere sıkıştırdıysam ve üzeri tozlandıysa hemen çöpe gidiyor. ama verilen kolonya şişeleri biraz da şık bişeyse dekor olarak kullaniyorum
Çok iyiymiş canım ozaman nette boş şişesi 2.15e buldum 50ccliğini en azından böyle 2.75in içinde süslemesi de var dimi?Eki Görüntüle 2130955
Bence değmez canım. Ben yukarıdaki şişelerden istiyorum sordum 3 liraymış bu şekilde. Hatta 50 100 tane yaptırırsam ne olur dedim çarşıda 2.75 e yaparım dedi kadın.
Bir çok yerde 50 ccliklerin süslenmiş hallerini 7 TL civarı söylediler. Şimdi bir yere daha yazdim bakalım o ne dicek. 3-4 TL'ye olanlar da var ama şişeleri daha düz kapaklari da tıpa seklindeKızlar gittigidiyordan 50cclik kolonya şişesi buldum 2.15 tl kolonyada okyanus esanslı ve bebek pudralı pembe kolonya buldum litresi 6.50 tl 120 tl civarı falan oluyor 50 tanesi pahalı mı oluyor hazırların fiyatları nasıl kendim uğraşmama değer mi?
Sukulentler çok hoşuma gidiyor benim ama bana fiyatları yüksek geldi tanesi 10 liraydı.Kızlar selam,
Hasta olanlara geçmiş olsun.
Bunları çok beğendim ben nasıl sizce ?
Bende magnetleri pek tutmuyorum aslında çok hoşuma giden yada çok samimi olduğum birisinden gelmediyse ama kolonya şişesi konusunda da kararsızım yine de magnetlere oranla ağır basıyor şu an sen böyle deyince :)kokulu taşı sabunu ve magneti ben hiç düşünmedim çünkü bir yerden elime tutuşturulunca eve gelip çantamdan bile çıkarmıyorum onları. çantamda ağırlık yapınca ya da bir yere sıkıştırdıysam ve üzeri tozlandıysa hemen çöpe gidiyor. ama verilen kolonya şişeleri biraz da şık bişeyse dekor olarak kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?