- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.741
Sorduğun şişe 50 cclik mi acaba bı sitede aynen böyle bir şişe 20-30 CC gibi biseydi ama sen büyüğünü bulmussundur belki. Hangi çarşı orasıEki Görüntüle 2130955
Bence değmez canım. Ben yukarıdaki şişelerden istiyorum sordum 3 liraymış bu şekilde. Hatta 50 100 tane yaptırırsam ne olur dedim çarşıda 2.75 e yaparım dedi kadın.
Bence küçük olmaz canım parfüm şişesinin yarısı kadar hatta bende 30 cc boş parfüm şişesi var çekip atayım sana boyutu anlaşılır az çok :)Evet 50cc büyük olabilir canım yani bir parfüm boyutunda 50nin alto 25 30 cc çok küçük olmaz mı ya bilemedim bende bak şimdi :)
50 tanesi baya pahalıya geliyor o zaman o şekilde. Tıpa gibi olanlar pek hoşuma gitmedi kalpliler ve kral tacı gibi olanlarda gözüm şuan :)Bir çok yerde 50 ccliklerin süslenmiş hallerini 7 TL civarı söylediler. Şimdi bir yere daha yazdim bakalım o ne dicek. 3-4 TL'ye olanlar da var ama şişeleri daha düz kapaklari da tıpa seklinde
Olabilir canım zahme olmazsa ama 30 cclikler seyahat boyu parfüm diye geçen şişe boyutlarıydı sanki dimi özellikle avonda vardı :)Bence küçük olmaz canım parfüm şişesinin yarısı kadar hatta bende 30 cc boş parfüm şişesi var çekip atayım sana boyutu anlaşılır az çok :)
Aynen kral tacı ve kalpliler güzel. Kendim suslemeye de korkuyorum aslında bazen çok zevksiz olabiliyorum. Bı de o kurdele ya da tül boncuga da para gidecek sonuçta50 tanesi baya pahalıya geliyor o zaman o şekilde. Tıpa gibi olanlar pek hoşuma gitmedi kalpliler ve kral tacı gibi olanlarda gözüm şuan :)
Evet instadan da sordum süslemesi falan 3 lira. Gerek yok zaman harcamaya bence. Birde 50cc şişe büyük bence hediye için diye düşünüyorum yorumlarda konuşulmuş. Tatlış minnak şeyler daha çok hoşuma gidiyor benim:)Çok iyiymiş canım ozaman nette boş şişesi 2.15e buldum 50ccliğini en azından böyle 2.75in içinde süslemesi de var dimi?
Kocaelideyim ben canım. Ben cc sine falan bakmadım ama bu yukarıda gördüğün instadaki dükkan kocaelide aynen gördüğün şekilde 3 lira dedi bana tanesi. Benim için bu boyut yeterli. Ufak şirin. Alsınlar evlerine kullanmaya kolonya bu süsSorduğun şişe 50 cclik mi acaba bı sitede aynen böyle bir şişe 20-30 CC gibi biseydi ama sen büyüğünü bulmussundur belki. Hangi çarşı orası
bunlar çok hoşMuş magnet falan çok çekici gelmiyor bana. belki küçük keselerde yada kutucuklarda çiçek tohumları olabilir diye düşünüyordum bendecanım ben nişanımda kendim hazırlamıştım toptan alınca tanesi 3-4 liraya gelmişti. (hazırlayanlar en ucuz 8 tl fiyat veriyorlardı) zengarden var sitesine bakabilirsin. 45 adeti 155 tl ye satıyor saksısıyla birlikte. ben etrafını jütle kaplamıştım. kendin hazırlayabilirsin kolay oluyor :)
Görselden bulup süsleyebilirsin ama bende sıkılıyorum çok canım ondan korkuyorum el işine elim pek yatkın değil biran önce olsun bitsin istiyorum olmadığı zaman sıkıntı basıyor beni :) yani tülü boncuğu falan da az bir fiyat dwğildir yine onlarada gider para. Bende haftaya doktor randevusuna gittiğimde bir çarşı soruşturması yapayım nasıl fiyatlar bakalım. Birde aklıma takılan netten sipariş verdik kargoda kırıldı onu telafi ediyorlar mı acaba?Aynen kral tacı ve kalpliler güzel. Kendim suslemeye de korkuyorum aslında bazen çok zevksiz olabiliyorum. Bı de o kurdele ya da tül boncuga da para gidecek sonuçta
Gayet iyiymiş ozaman canım zaman harcamaya değmez hemde kendini sıkıntıya sokmaya takip edeyim sayfayı aklımda bulunsun. 50 lik biraz gösterişli olur sanırım ideali 30luk gibiEvet instadan da sordum süslemesi falan 3 lira. Gerek yok zaman harcamaya bence. Birde 50cc şişe büyük bence hediye için diye düşünüyorum yorumlarda konuşulmuş. Tatlış minnak şeyler daha çok hoşuma gidiyor benim:)
Ben kullandm canm aksef 500 olması lazm tam hatrlayamadm ismini.. emin ol enfeksiyon çok daha tehlikeli bi durum için rahat olsun.. geçmiş olsunKızlar, idrar yolumda enfeksiyon çıktı doktor antibiyotik yazmış. Reçeteyi okudum hamilelik döneminde sadece çok gerekliyse kullanılmalıdır diyor. Aranızda kullananlar olmuştu diye hatırlıyorum. Böyle okuyunca içime kurt düştü be yapsam ki?
Anladım canım canlandı şuan gözümde :) ama sanırım 50likte çok büyük olcak gibi geldi parfüm şişelerine baktımda :) hediyeyi bulmak bir dert boyutuna karar vermek başka :)Evet canım avonda da var ikiside 30 cc bunların ama ikiside biraz basık tam yuvarlak olunca küçük gelebilir sana bilemedim :)Eki Görüntüle 2130967
Eki Görüntüle 2130968
Benim bi arkadaşım dağıttı hala kokuyor 3 ay kadar oldu sanırım :)Kızlar birde ben mevlüdüme lavanta kesesi düşünüyorum daha uygun olur diye mevlüt kalabalık olur çünkü daha önce yaptırn olmuşmuydu kokuyor mu işe yarar mı yani yoksa atılır mı?
Online aldım bedeni de large istedim. Hem iri hatunum hem de ikiz. Umarım sığarım içine :)Çok guzelmis cnm,online mi aldın bedeni nasil sectin
Ben mevlüt yapmayacağım hiçbir akrabam yok bu sehirde. O yüzden bebek görmeye gelenlere iyi ikram yapayım sonra kenara cekilcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?