2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2130955

Bence değmez canım. Ben yukarıdaki şişelerden istiyorum sordum 3 liraymış bu şekilde. Hatta 50 100 tane yaptırırsam ne olur dedim çarşıda 2.75 e yaparım dedi kadın.
Sorduğun şişe 50 cclik mi acaba bı sitede aynen böyle bir şişe 20-30 CC gibi biseydi ama sen büyüğünü bulmussundur belki. Hangi çarşı orası

Evet 50cc büyük olabilir canım yani bir parfüm boyutunda 50nin alto 25 30 cc çok küçük olmaz mı ya bilemedim bende bak şimdi :)
Bence küçük olmaz canım parfüm şişesinin yarısı kadar hatta bende 30 cc boş parfüm şişesi var çekip atayım sana boyutu anlaşılır az çok :)

Bir çok yerde 50 ccliklerin süslenmiş hallerini 7 TL civarı söylediler. Şimdi bir yere daha yazdim bakalım o ne dicek. 3-4 TL'ye olanlar da var ama şişeleri daha düz kapaklari da tıpa seklinde
50 tanesi baya pahalıya geliyor o zaman o şekilde. Tıpa gibi olanlar pek hoşuma gitmedi kalpliler ve kral tacı gibi olanlarda gözüm şuan :)

Bence küçük olmaz canım parfüm şişesinin yarısı kadar hatta bende 30 cc boş parfüm şişesi var çekip atayım sana boyutu anlaşılır az çok :)
Olabilir canım zahme olmazsa ama 30 cclikler seyahat boyu parfüm diye geçen şişe boyutlarıydı sanki dimi özellikle avonda vardı :)

50 tanesi baya pahalıya geliyor o zaman o şekilde. Tıpa gibi olanlar pek hoşuma gitmedi kalpliler ve kral tacı gibi olanlarda gözüm şuan :)
Aynen kral tacı ve kalpliler güzel. Kendim suslemeye de korkuyorum aslında bazen çok zevksiz olabiliyorum. Bı de o kurdele ya da tül boncuga da para gidecek sonuçta

Çok iyiymiş canım ozaman nette boş şişesi 2.15e buldum 50ccliğini en azından böyle 2.75in içinde süslemesi de var dimi?
Evet instadan da sordum süslemesi falan 3 lira. Gerek yok zaman harcamaya bence. Birde 50cc şişe büyük bence hediye için diye düşünüyorum yorumlarda konuşulmuş. Tatlış minnak şeyler daha çok hoşuma gidiyor benim:)

Olabilir canım zahme olmazsa ama 30 cclikler seyahat boyu parfüm diye geçen şişe boyutlarıydı sanki dimi özellikle avonda vardı :)
Evet canım avonda da var ikiside 30 cc bunların ama ikiside biraz basık tam yuvarlak olunca küçük gelebilir sana bilemedim :)

Sorduğun şişe 50 cclik mi acaba bı sitede aynen böyle bir şişe 20-30 CC gibi biseydi ama sen büyüğünü bulmussundur belki. Hangi çarşı orası
Kocaelideyim ben canım. Ben cc sine falan bakmadım ama bu yukarıda gördüğün instadaki dükkan kocaelide aynen gördüğün şekilde 3 lira dedi bana tanesi. Benim için bu boyut yeterli. Ufak şirin. Alsınlar evlerine kullanmaya kolonya bu süs

bunlar çok hoşMuş magnet falan çok çekici gelmiyor bana. belki küçük keselerde yada kutucuklarda çiçek tohumları olabilir diye düşünüyordum bende

Aynen kral tacı ve kalpliler güzel. Kendim suslemeye de korkuyorum aslında bazen çok zevksiz olabiliyorum. Bı de o kurdele ya da tül boncuga da para gidecek sonuçta
Görselden bulup süsleyebilirsin ama bende sıkılıyorum çok canım ondan korkuyorum el işine elim pek yatkın değil biran önce olsun bitsin istiyorum olmadığı zaman sıkıntı basıyor beni :) yani tülü boncuğu falan da az bir fiyat dwğildir yine onlarada gider para. Bende haftaya doktor randevusuna gittiğimde bir çarşı soruşturması yapayım nasıl fiyatlar bakalım. Birde aklıma takılan netten sipariş verdik kargoda kırıldı onu telafi ediyorlar mı acaba?
Gayet iyiymiş ozaman canım zaman harcamaya değmez hemde kendini sıkıntıya sokmaya takip edeyim sayfayı aklımda bulunsun. 50 lik biraz gösterişli olur sanırım ideali 30luk gibi

Ben kullandm canm aksef 500 olması lazm tam hatrlayamadm ismini.. emin ol enfeksiyon çok daha tehlikeli bi durum için rahat olsun.. geçmiş olsun

Kızlar birde ben mevlüdüme lavanta kesesi düşünüyorum daha uygun olur diye mevlüt kalabalık olur çünkü daha önce yaptırn olmuşmuydu kokuyor mu işe yarar mı yani yoksa atılır mı?

50 cc bu kızlar bir sayfada akrilik kapaklı 50 cclik kral tacı şişesini 1,65 e buldum. Tuğralı metal kapaklı olanları da var ama onlar daha pahali

Ben mevlüt yapmayacağım hiçbir akrabam yok bu sehirde. O yüzden bebek görmeye gelenlere iyi ikram yapayım sonra kenara cekilcem.

Ben de yapmayacaktım annemler şehir dışında kardeşlerimin küçük bebekleri var onlar da şehir dışında ve çalışıyorlar. Burada hiç akrabam yok ama yine de eşimin akrabaları için ufak çaplı da olsa bir kuran okuma yaparız dedi annem haklı da.. Kardeşlerim de bir günlüğüne gelirler artık. Çok yakınları da toplasan 30 kişi oluruz anca sanırım.
Hastaneye de çukulata ya da süslü şekerleme lokum alırım çukulata eriyebilir sıcakta çünkü. Valla bu ikramlıklar şimdi düşünülebiliyor sonrası eziyet çünkü hele erkekler çok saçma buluyor :)
Mevlüt için de küçük çam fideler alabilirim oğluşumun dikili ağacı olsun herkesin evinde bahçesinde. Beyaz büyük kurdeleler bağlayıp çiçeklere yapılan tülden kaplarım altlarını küçük notlar yazarım tek tek, maksat gelenlere jest olsun.

Bunları hazırlamak içinde yardım alırım artık bebeğimin 40 ına kadar tek başına zor bu işler.

Ben mevlitte hediyelik dağıtmayı düşünmüyorum açıkçası

Bana hem gereksiz hemde masraf olarak geliyor.

Nikahmda dagittiklarim bile şuan sadece yakın cevremde var.

Ben genelde oğlum için kalıcı olacak şeyler yapmak istiyorum

Cikolata eriyecegi icin değilde minik lokum
Ufak kaplar var plastik.
Onların düz rengini alip tulle süsleyip veririm olmadı.
Eve gelenlere lohusa şerbeti ikram ederim. Aklımda şu plastik kadeh bardaklar var.
Altına yine tül bağlanır.
Birde onların sapi çıktığı için tekrar süslemeye gerek kalmaz.

Oğlum için de kapı süsü. Odası ayrı değil ama beşiği koyduğum duvara asmayi planlıyorum.
Takı yastığı yapmak istiyorum
Şuan için aklımda olanlar bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…