2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benden içmeden öncede aldılar kan canım onu bi sor istersen iki değere de bakıyorlar diye biliyorum

Canım sen yapma baban yardım etsin veya eşini bekle. Baban huysuz olabilir benimki de öyledir bir de şeker hastası hiç dokunulmuyor. Ama sağlığını düşün bırak 3 günde biteceğine 7 günde bitsin baban da bırakıp gidecek hali yok herhalde.

Öyle gerginlik değil ki canım bu. Bir bölgede sertleşme. Bebek sırtını dayıyormuş hissi resmen o bölge taş gibi oluyor yukarı kalkıyor. Daha önce yoktu 2 gündür çok oluyor.Böyle mi oluyor sende de?

Hala iyilesemedinmi cnm ins toparlarsın bir an önce, ben de kızımın elbiselerini yıkayıp astım yavastan başladım artık sonrada hastane çantasını hazırlayacağım. Birde artık eskisi gibi fazla gezemiyorum hemen bacaklarım agriyor birde varis cıktı bende jel kullanmaya başladım bakalim nolcak.

Evet bu şekilde oldu
@cisse0932 teşekkür ederim canım:)
Afilim92 canım bu şekilde aldım
Gule gule kullan canim sonrasinda da kullanabilirsin.
Yok canim bugun okul var iyilesmem daha zor cocuklar hep hasta :) Ben yikamadim oldugu gibi bazanin altinda yikasam koyacak yer yok odasi gelmedi daha .Kolay gelsin sana da .

Evet canım doğru söylüyorsun ben giyim alışverişi yaptim diyer kızımdan da kıyafet olmasına rağmen 300 TL tuttu
Bebek arabasını travel aldım Yine ama çocuk dünyasından almıştım civil o konuda eksik haklısın ve de pahalı
Ebebek yok mu ? Ona yeni bir araba gelmişti fiyatı da uygundu
Çok yakışmış canım bedenide gayet iyi
Teşekkür ederim canım biraz büyük oldu doğuma kadar kilo alırım daha tam olur herhalde
Gule gule kullan canim sonrasinda da kullanabilirsin.

Yok canim bugun okul var iyilesmem daha zor cocuklar hep hasta :) Ben yikamadim oldugu gibi bazanin altinda yikasam koyacak yer yok odasi gelmedi daha .Kolay gelsin sana da .
Sagol cnm

Günaydın kızlar biz de bebeğimin hemen hemen herşeyini almışız anne yanı beşiğini abim verecek bir odası kaldı onu da 2. El bakıyorum odası çok küçük sonra gönlüme göre değiştiririm diye düşündüm hala kararsızım gerçi ama

Aldıklarımı hurca koyuyordum bi çıkardım kıyafetleri biraz abartmışım sanki gerçi 6-9 aylık da aldım uygun bulduklarımdan araba çok içime sinmedi renk açısından ben hep gri istiyordum kocamın gazabına uğradım lacivert oldu

Eklentiler

• 3D18DD43-4071-4E1B-9960-578ED563C9CA.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 107
  • 99B8BAF6-6745-4112-8420-BF9FDE9685B2.webp
    16 KB · Görüntüleme: 109
  • B171732D-BABD-4877-975D-E855E39682C9.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 92
  • 00D56E07-4880-4F5A-AE37-442AA6CF2217.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 95
  • D4FB85F9-1B0E-433E-9644-E0B8E0B4A532.webp
    25 KB · Görüntüleme: 100
  • B77BF7FE-0F3E-4CEB-B575-6D20C958DF2B.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 106
  • 0F75C857-85DC-4C8C-8EA7-173DD85B2E23.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 99
bak
tım canım bakmazmıyım e bebek daha beter ya bi sürü fiyat koymuşlar.yeni gelen arabada çok vasat.istanbuldaki marka olmayan çok güzel mağazalr var avmlerde burda anca marka var

herşey süperr güle güle kullanın sağlıkla ❤

Haklısın canım, maalesef mecbur kaldım. Ama akıllanıyor insan. Bundan sonra kılımı kıpırdatmam. Eşim ve özellikle babam yüzünden böyle yaptım maalesef, bundan sonra yapmam.
O kadar iyi anlıyorum kı seni ben hamileliğimi yaşamıyor gibiyım ne dinlenmek ne başka bir şey calişmiyorum diye de kendimi kotü his ediyorum bu yüzden evin bütün işkerini barı eksıksız yapmak isdiyorum, zaten kimse gelipde bu işini ben yapıyım demez şimdide yapsam yarında yapsam ben yapıcam ertelemek sadıce işi cohaltıyor o kadar. Tabi bazen kadın, hamile olduğmuz bi yana kalsın en azından insan olduğmuzu anlamalılar.

Kesinlikle... Anlamıyorlar. Bir de benim babam ( eş yetmiyormuş gibi :)) habire gelip kadın dediğin şöyle olmalı, böyle olmalı diye kadın tanımları yapar. Annemle ayrıldılar hala kadını anlamak namına bi gelişme yok. Ama yine babamın dediği bişeyi paylaşayım ki katıldığım ender fikirlerinden "Biz erkekler imayı, beklentiyi anlamıyoruz, bize direk söyleyeceksiniz" diyor. hoş, söyleyince ne kadarı yapılıyor o da şüphe kaldırır ama en azından, masayı sen topla, bugun evi süpür (inşallah) gibi düz, direk, kaçısı olmayan cümlelerle biraz devretmemiz lazım. Ben henüz beceremiyorum. Her nasıl oluyorsa eşim hep benden daha yorgun. Bakalım inşallah zamanla destekleri artar. Ya da bırakıcaz aç ve pis kalsınlar.

Online deneyebilirsin canım, bazen gerçek indirimler oluyor. Hepsiburada, civil (aynı ürünler mağazadan daha ucuza olabiliyor hatta), ebebek, trendyol, mothercare gibi sitelere sık sık göz atıyorum ben ve çok şey aldım.
Henüz birşey almadığım ama baktığım yerler de var. Morhipo, 1v1y, joker, babymall, melanippe, wawahouse, e-toker, minico, minikoli, kidsclub, babycorner, bebetalya, cankayatoptan... eminim daha bir ton yer vardır.

Son düzenleme:

Babam bu sıralar gönül işlerine daldı canım. Ergen gibi sabahtan akşama kadar balkonda çay, sigara whatsapp modunda. Eve gelen parke ustasını bile balkona çekip evlenmek istediği kadının hemşehrisi diye bilgi koparmaya çalıştı Bırak yardımı bildiğin iş aksatıyor. Evi de kaldırıp koparmıştı ( babam 4-5 gün öcen parkeleri söktü ) bildiğin günlerce inşaat tozu soluduk evde artık dayanamadım. Ama dediklerine katılıyorum cidden. Zor da olsa sabretmek lazım, ben tez canlıyım heralde biraz ama iş güç bitti bugun hala bebekte kıpırtı yok. bunu düşününce sana hak vermemek mümkün değil. Çok sağol yorumların için.

Canım bu andywawa markasını çok merak ediyorum. 10lu set sanırım. Kumaş kalitesi nasıl ve kaç tlye aldın öğrenebilir miyim?

Ahhh canimm yapmiorlar yaa bende kendim yapiorum islerimi hep laftaa kendi yorma dior ama bi faliyetide yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…