- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.961
Çok yakışmış canım bedenide gayet iyi
Benden içmeden öncede aldılar kan canım onu bi sor istersen iki değere de bakıyorlar diye biliyorumKızlar bebeğin herşeyi normal dedi dr 712 gr boyunu sormayı unuttum ama normal dedi. Çilekli soda gibi birşey içtim bekliyorum kan vermek için ama şekeri yüklemeden önce kan almışlar mıydı sizden? Benden almadılar sadece 1 saat sonra alcaz dedi. Birde oğluşum asla yüzünü açmadı hiç foto alamadı dr um çok üzüldüm ama
Canım sen yapma baban yardım etsin veya eşini bekle. Baban huysuz olabilir benimki de öyledir bir de şeker hastası hiç dokunulmuyor. Ama sağlığını düşün bırak 3 günde biteceğine 7 günde bitsin baban da bırakıp gidecek hali yok herhalde.Yok canım hırs değil, bir işin başlaması için diğerinin bitmesi gerekiyordu, babam da sağolsun sürekli tersleyip onu hala yapmadın, bunu hala yapan yok, hala sunları satın almadın mı, şunda hata var satıcıları ara vs vs diye baskı kuran, ustalar eve gireli beş dakika olmuşken çay getir ustalara diye beni sıkıştıran biri olduğu için laf duyacağıma yapayım mantığı ile yaptım. kendi de bizim üç odayı boyadığı, yardımcı olduğu için ses de edemedim. En çok da akşam topallarken penguen gibi deyip dalga geçince bozuldum. Maalesef babam tuhaf bit adam benim. Eşim de haftaiçi bişeye elini sürmedi, hatta o sıkışıklıkta özel, çok çeşit yemek istedi falan benden. Sonra haftasonu bir ağlayınca, artık bir el at deyince sağolsun epey yük çekti o da.ama ben yine de bittim...
Oluyo canım rahat ol sürekli ayakta oluncada oluyor dün çarşıya gittik akşam yürüyüş yaptık taş gibiydi karnım gergin vursan tık tık ses gelirdi sanki.ama eve geldik uzandım dinlendim hemen yumuşadı
Hala iyilesemedinmi cnm ins toparlarsın bir an önce, ben de kızımın elbiselerini yıkayıp astım yavastan başladım artık sonrada hastane çantasını hazırlayacağım. Birde artık eskisi gibi fazla gezemiyorum hemen bacaklarım agriyor birde varis cıktı bende jel kullanmaya başladım bakalim nolcak.Insan cok heyecanlaniyor demi :)Ben gecen yil esime safak sayiyordum bu zamanlar gelmesine 20 gun vardi
Ben iyilesmeye calisiyoru. canim .Biraz daha uyuyayim dedim yok 7 de gozlerim acildi .Kahvaltimi yapip aksam yemegimi ve okula götüreceğim beslenmemi ayarlayacağım
Sen nasilsin?
Gule gule kullan canim sonrasinda da kullanabilirsin.
Yok canim bugun okul var iyilesmem daha zor cocuklar hep hasta :) Ben yikamadim oldugu gibi bazanin altinda yikasam koyacak yer yok odasi gelmedi daha .Kolay gelsin sana da .Hala iyilesemedinmi cnm ins toparlarsın bir an önce, ben de kızımın elbiselerini yıkayıp astım yavastan başladım artık sonrada hastane çantasını hazırlayacağım. Birde artık eskisi gibi fazla gezemiyorum hemen bacaklarım agriyor birde varis cıktı bende jel kullanmaya başladım bakalim nolcak.
Evet canım doğru söylüyorsun ben giyim alışverişi yaptim diyer kızımdan da kıyafet olmasına rağmen 300 TL tuttueskişehirdeki civil baya bi özensiz geldi bana iki çeşit travel bebek arabası var mesela bebeğimin giyimini karşılar sadece orası fiyatlarda tuzlu gibi.. kendim için bi mağazaya bulamadım bebek arabası bulamadım
Teşekkür ederim canım biraz büyük oldu doğuma kadar kilo alırım daha tam olur herhaldeÇok yakışmış canım bedenide gayet iyi
Sagol cnmGule gule kullan canim sonrasinda da kullanabilirsin.
Yok canim bugun okul var iyilesmem daha zor cocuklar hep hasta :) Ben yikamadim oldugu gibi bazanin altinda yikasam koyacak yer yok odasi gelmedi daha .Kolay gelsin sana da .
Sağol cnm sanada kolay gelsin.Gule gule kullan canim sonrasinda da kullanabilirsin.
Yok canim bugun okul var iyilesmem daha zor cocuklar hep hasta :) Ben yikamadim oldugu gibi bazanin altinda yikasam koyacak yer yok odasi gelmedi daha .Kolay gelsin sana da .
tım canım bakmazmıyım e bebek daha beter ya bi sürü fiyat koymuşlar.yeni gelen arabada çok vasat.istanbuldaki marka olmayan çok güzel mağazalr var avmlerde burda anca marka varEvet canım doğru söylüyorsun ben giyim alışverişi yaptim diyer kızımdan da kıyafet olmasına rağmen 300 TL tuttu
Bebek arabasını travel aldım Yine ama çocuk dünyasından almıştım civil o konuda eksik haklısın ve de pahalı
Ebebek yok mu ? Ona yeni bir araba gelmişti fiyatı da uygundu
Teşekkür ederim canım biraz büyük oldu doğuma kadar kilo alırım daha tam olur herhalde
Sagol cnm
herşey süperr güle güle kullanın sağlıkla ❤Günaydın kızlar biz de bebeğimin hemen hemen herşeyini almışız anne yanı beşiğini abim verecek bir odası kaldı onu da 2. El bakıyorum odası çok küçük sonra gönlüme göre değiştiririm diye düşündüm hala kararsızım gerçi ama
Aldıklarımı hurca koyuyordum bi çıkardım kıyafetleri biraz abartmışım sanki gerçi 6-9 aylık da aldım uygun bulduklarımdan araba çok içime sinmedi renk açısından ben hep gri istiyordum kocamın gazabına uğradım lacivert oldu
baktım canık uygun arabalar çok kötü diğerleride aşırı pahalı arası yok resmenNeoda e bebek var canım ordan istediğini bulabilirsin
O kadar iyi anlıyorum kı seni ben hamileliğimi yaşamıyor gibiyım ne dinlenmek ne başka bir şey calişmiyorum diye de kendimi kotü his ediyorum bu yüzden evin bütün işkerini barı eksıksız yapmak isdiyorum, zaten kimse gelipde bu işini ben yapıyım demez şimdide yapsam yarında yapsam ben yapıcam ertelemek sadıce işi cohaltıyor o kadar. Tabi bazen kadın, hamile olduğmuz bi yana kalsın en azından insan olduğmuzu anlamalılar.Haklısın canım, maalesef mecbur kaldım. Ama akıllanıyor insan. Bundan sonra kılımı kıpırdatmam. Eşim ve özellikle babam yüzünden böyle yaptım maalesef, bundan sonra yapmam.
güzel sonuçlar al inşallah :) uzun süre olmuşGünaydın kızlar bugün şeker yükleme ve oğluşumla buluşma günüm. 42 gündür kontrole gidemedim çok özledim oğluşu. İnş şeker çıkmaz tedirginim biraz. Zaten tiroid hastasıyım. Dua edin bana.
Kesinlikle... Anlamıyorlar. Bir de benim babam ( eş yetmiyormuş gibi :)) habire gelip kadın dediğin şöyle olmalı, böyle olmalı diye kadın tanımları yapar. Annemle ayrıldılar hala kadını anlamak namına bi gelişme yok. Ama yine babamın dediği bişeyi paylaşayım ki katıldığım ender fikirlerindenO kadar iyi anlıyorum kı seni ben hamileliğimi yaşamıyor gibiyım ne dinlenmek ne başka bir şey calişmiyorum diye de kendimi kotü his ediyorum bu yüzden evin bütün işkerini barı eksıksız yapmak isdiyorum, zaten kimse gelipde bu işini ben yapıyım demez şimdide yapsam yarında yapsam ben yapıcam ertelemek sadıce işi cohaltıyor o kadar. Tabi bazen kadın, hamile olduğmuz bi yana kalsın en azından insan olduğmuzu anlamalılar.
Online deneyebilirsin canım, bazen gerçek indirimler oluyor. Hepsiburada, civil (aynı ürünler mağazadan daha ucuza olabiliyor hatta), ebebek, trendyol, mothercare gibi sitelere sık sık göz atıyorum ben ve çok şey aldım.günaydın kızlar mutlu sağlıklı bi hafta bizlerin olsun inşallahço güsel şeyler alıyorsunuz ben hala almaya başlamadım ve stres oluyorum eskişehirde civil dışında kaydadeğer biryer yokk.varsada ben bilmiyorum varmı bebeğim ve beniç için önereceğiniz mağazalar
Canım sen yapma baban yardım etsin veya eşini bekle. Baban huysuz olabilir benimki de öyledir bir de şeker hastası hiç dokunulmuyor. Ama sağlığını düşün bırak 3 günde biteceğine 7 günde bitsin baban da bırakıp gidecek hali yok herhalde.
Öyle gerginlik değil ki canım bu. Bir bölgede sertleşme. Bebek sırtını dayıyormuş hissi resmen o bölge taş gibi oluyor yukarı kalkıyor. Daha önce yoktu 2 gündür çok oluyor.Böyle mi oluyor sende de?
Canım bu andywawa markasını çok merak ediyorum. 10lu set sanırım. Kumaş kalitesi nasıl ve kaç tlye aldın öğrenebilir miyim?Günaydın kızlar biz de bebeğimin hemen hemen herşeyini almışız anne yanı beşiğini abim verecek bir odası kaldı onu da 2. El bakıyorum odası çok küçük sonra gönlüme göre değiştiririm diye düşündüm hala kararsızım gerçi ama
Aldıklarımı hurca koyuyordum bi çıkardım kıyafetleri biraz abartmışım sanki gerçi 6-9 aylık da aldım uygun bulduklarımdan araba çok içime sinmedi renk açısından ben hep gri istiyordum kocamın gazabına uğradım lacivert oldu
Ahhh canimm yapmiorlar yaa bende kendim yapiorum islerimi hep laftaa kendi yorma dior ama bi faliyetide yok yaniKesinlikle... Anlamıyorlar. Bir de benim babam ( eş yetmiyormuş gibi :)) habire gelip kadın dediğin şöyle olmalı, böyle olmalı diye kadın tanımları yapar. Annemle ayrıldılar hala kadını anlamak namına bi gelişme yok. Ama yine babamın dediği bişeyi paylaşayım ki katıldığım ender fikirlerinden"Biz erkekler imayı, beklentiyi anlamıyoruz, bize direk söyleyeceksiniz" diyor. hoş, söyleyince ne kadarı yapılıyor o da şüphe kaldırır ama en azından, masayı sen topla, bugun evi süpür (inşallah) gibi düz, direk, kaçısı olmayan cümlelerle biraz devretmemiz lazım. Ben henüz beceremiyorum. Her nasıl oluyorsa eşim hep benden daha yorgun. Bakalım inşallah zamanla destekleri artar. Ya da bırakıcaz aç ve pis kalsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?