- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.981
Bende dünden beri var. Çatı ağrısı mı bilmiyorum ama. Daha önce hiç yaşamadığım için. İki bacağımın arası sanki uzun zamandır spor yapmamışım da 3 saattir aralıksız spor yapmışım da kaslarım ağrıyor gibi ağrıyor. SÜnnetli gibi yürüyorum dünden beri.Oturduğum yerde bir derece katlanılır ama yürümek eziyet. Ben de bugün doktora gidicem. Akşama yazarım.İyi akşamlar kızlar
Bende inanılmaz çatı ağrısı oluyor yaşayan var mı?
Salı günü kontrol um soracam doktora
Ay bir de o "kendini yorma" lafı yok muAhhh canimm yapmiorlar yaa bende kendim yapiorum islerimi hep laftaa kendi yorma dior ama bi faliyetide yok yani
Canım bende andy wawa aynı seti aldım. 62 cm bedeni. Mağazada bana 175 dediler 10lu ben havuzluhanda pazarlıkla 130 a almıştım. Ama kalite olarak çok iyi. Hatta bizim burada mağazası var oradan 50 cmlik 5li set aldım birde(yeşil olanlar). Fiyatları biraz yüksek ama kalitesi çok iyi.Canım bu andywawa markasını çok merak ediyorum. 10lu set sanırım. Kumaş kalitesi nasıl ve kaç tlye aldın öğrenebilir miyim?
Benim eşim sadıce kiyafetlernı otada değişif burakmasa bide ece ayakabili girmese bana yeter cirilerni hep ortada burakıyor, of bide soyleyince anne oğul bana kızıp küsüyor bide gel şindi onların gönlünü al, neymiş o calişiyor para kazanıyor o erkek, 2 dakıka için ayakkabısnımı cıkarsın, acelesi var kendimi o kadar suclu hıs etdiriyorlarkı. Bide kadınları anlamak zor deler, babam desen seninkinin yerni aratmaz eşimin yanında hep seni bi kere dövmek lazım falan diyor, eşime resmen kızıma şıdet uygulamana izin veriyorum dıyor onların gözünde ven asla konuşmamalı hep calışmalıyım o kadar.Kesinlikle... Anlamıyorlar. Bir de benim babam ( eş yetmiyormuş gibi :)) habire gelip kadın dediğin şöyle olmalı, böyle olmalı diye kadın tanımları yapar. Annemle ayrıldılar hala kadını anlamak namına bi gelişme yok. Ama yine babamın dediği bişeyi paylaşayım ki katıldığım ender fikirlerinden"Biz erkekler imayı, beklentiyi anlamıyoruz, bize direk söyleyeceksiniz" diyor. hoş, söyleyince ne kadarı yapılıyor o da şüphe kaldırır ama en azından, masayı sen topla, bugun evi süpür (inşallah) gibi düz, direk, kaçısı olmayan cümlelerle biraz devretmemiz lazım. Ben henüz beceremiyorum. Her nasıl oluyorsa eşim hep benden daha yorgun. Bakalım inşallah zamanla destekleri artar. Ya da bırakıcaz aç ve pis kalsınlar.
Kendi annen mi dior bunlariBenim eşim sadıce kiyafetlernı otada değişif burakmasa bide ece ayakabili girmese bana yeter cirilerni hep ortada burakıyor, of bide soyleyince anne oğul bana kızıp küsüyor bide gel şindi onların gönlünü al, neymiş o calişiyor para kazanıyor o erkek, 2 dakıka için ayakkabısnımı cıkarsın, acelesi var kendimi o kadar suclu hıs etdiriyorlarkı. Bide kadınları anlamak zor deler, babam desen seninkinin yerni aratmaz eşimin yanında hep seni bi kere dövmek lazım falan diyor, eşime resmen kızıma şıdet uygulamana izin veriyorum dıyor onların gözünde ven asla konuşmamalı hep calışmalıyım o kadar.
Sağol canım. O zaman düşünemeden alayım ben de. görüntü de çok şık. Yalnız nette 160tan aşağı yokEki Görüntüle 2131738 Eki Görüntüle 2131739 Eki Görüntüle 2131740
Canım bende andy wawa aynı seti aldım. 62 cm bedeni. Mağazada bana 175 dediler 10lu ben havuzluhanda pazarlıkla 130 a almıştım. Ama kalite olarak çok iyi. Hatta bizim burada mağazası var oradan 50 cmlik 5li set aldım birde(yeşil olanlar). Fiyatları biraz yüksek ama kalitesi çok iyi.
Benim eşim sadıce kiyafetlernı otada değişif burakmasa bide ece ayakabili girmese bana yeter cirilerni hep ortada burakıyor, of bide soyleyince anne oğul bana kızıp küsüyor bide gel şindi onların gönlünü al, neymiş o calişiyor para kazanıyor o erkek, 2 dakıka için ayakkabısnımı cıkarsın, acelesi var kendimi o kadar suclu hıs etdiriyorlarkı. Bide kadınları anlamak zor deler, babam desen seninkinin yerni aratmaz eşimin yanında hep seni bi kere dövmek lazım falan diyor, eşime resmen kızıma şıdet uygulamana izin veriyorum dıyor onların gözünde ven asla konuşmamalı hep calışmalıyım o kadar.
kızlar selam...2 doktora birden gidenleriniz doktorlar anlıyorlar mı farklı doktorlara da gittiğinizi nasıl yönetiyorsunuz işin o kısmını? mesela ben 2 ay önce gittiğim bir doktora tekrar gitmek istiyorum ama düzenli gittiğim başka bir doktor daha var zaten.şimdi bu 2. doktor 2 aydan beri neredeydin diye sorarsa ne derim diyorum..bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bende az ayakta kalsam yada yürüsem belden aşağı bacağım uyuşuyor, belimde ağrıyor. Yıkama işine bende bu hafta başlayacağım inşallah.Hala iyilesemedinmi cnm ins toparlarsın bir an önce, ben de kızımın elbiselerini yıkayıp astım yavastan başladım artık sonrada hastane çantasını hazırlayacağım. Birde artık eskisi gibi fazla gezemiyorum hemen bacaklarım agriyor birde varis cıktı bende jel kullanmaya başladım bakalim nolcak.
Canım normal zaman için daha erken ama benim kısmetse en geç 1 haziranda doğum planlanıyor, bakma halen temmuz grubundayım ama ikiz olduğum için çaktırmadan sonlara yaklaştım. Ben çok ağırlaşmadan ütü işini yapayım diyorum. Önümüzdeki iki haftayı bu işlere ayırdım kısmetse.yıkama için erken diye düşünüyordum ama siz böyle yazınca acaba bende mi başlasam diye düşünmeye başladım
Yani kaçıncı haftada doğum yapacaksin canimCanım normal zaman için daha erken ama benim kısmetse en geç 1 haziranda doğum planlanıyor, bakma halen temmuz grubundayım ama ikiz olduğum için çaktırmadan sonlara yaklaştım. Ben çok ağırlaşmadan ütü işini yapayım diyorum. Önümüzdeki iki haftayı bu işlere ayırdım kısmetse.
35 diye konuştuk en son doktorda, ama her şey yolunda giderse 36 yı bekleyeceğiz yani 36 bile olsa en geç 7 haziran oluyor.Yani kaçıncı haftada doğum yapacaksin canim
Kesinlikle... Anlamıyorlar. Bir de benim babam ( eş yetmiyormuş gibi :)) habire gelip kadın dediğin şöyle olmalı, böyle olmalı diye kadın tanımları yapar. Annemle ayrıldılar hala kadını anlamak namına bi gelişme yok. Ama yine babamın dediği bişeyi paylaşayım ki katıldığım ender fikirlerinden"Biz erkekler imayı, beklentiyi anlamıyoruz, bize direk söyleyeceksiniz" diyor. hoş, söyleyince ne kadarı yapılıyor o da şüphe kaldırır ama en azından, masayı sen topla, bugun evi süpür (inşallah) gibi düz, direk, kaçısı olmayan cümlelerle biraz devretmemiz lazım. Ben henüz beceremiyorum. Her nasıl oluyorsa eşim hep benden daha yorgun. Bakalım inşallah zamanla destekleri artar. Ya da bırakıcaz aç ve pis kalsınlar.
Biz doğurana kadar sen büyütmüş olacaksın desene :)35 diye konuştuk en son doktorda, ama her şey yolunda giderse 36 yı bekleyeceğiz yani 36 bile olsa en geç 7 haziran oluyor.
Allah korusun da illa bunu mu bekliyorlarCanım maalesef bi terslik olmadığı sürece erkekler olayın ciddiyetini anlamıyor. Bende hamile kaldım hem iş hem ev yetişemiyorum yapamıyorum, iş yapmıyorsun bari dağıtma diyordum anlamıyordu. Bi akşam geç geldim eve 11 falandı saat baktım yemiş içmiş masayı dağınık bırakmış niye toplamadın dedim. Benim annem 7 aylık hamileyken sırtında çocukla tarlaya gidiyodu bilmem ne yapıyordu diye dalga geçti benimle. Bu konuşmanın peşine bir kanamam başladı lavaboya yetişemedim. Tuvaletin önü kan gölüne döndü resmen. Evden nasıl çıktık nasıl hastaneye gittik bi gör fırtına gibi. Ne oldu dedim şimdi anladın mı beni dedim. Sonra tabi düşük tehlikem vardı ben yattım o yaptı herşeyi. Şimdi yardım ediyor çok şükür.
Bir nusubet bin nasiyattan iyidir demişler iyiki sen ve bebeğinin sağlığına bir zarar gelmemiş elinde yolun başında aklını başına almış...Canım maalesef bi terslik olmadığı sürece erkekler olayın ciddiyetini anlamıyor. Bende hamile kaldım hem iş hem ev yetişemiyorum yapamıyorum, iş yapmıyorsun bari dağıtma diyordum anlamıyordu. Bi akşam geç geldim eve 11 falandı saat baktım yemiş içmiş masayı dağınık bırakmış niye toplamadın dedim. Benim annem 7 aylık hamileyken sırtında çocukla tarlaya gidiyodu bilmem ne yapıyordu diye dalga geçti benimle. Bu konuşmanın peşine bir kanamam başladı lavaboya yetişemedim. Tuvaletin önü kan gölüne döndü resmen. Evden nasıl çıktık nasıl hastaneye gittik bi gör fırtına gibi. Ne oldu dedim şimdi anladın mı beni dedim. Sonra tabi düşük tehlikem vardı ben yattım o yaptı herşeyi. Şimdi yardım ediyor çok şükür.
Yaaa ainn canim vallaaa ben dogurana kadar ikizlerin kirki cikmis olucakBiz doğurana kadar sen büyütmüş olacaksın desene :)
Doğru söylüyorsun canım normal bebek mağazası yok mu hiç ordan da bakabilirsin en olmadı iyice araştır netten getirtbak
tım canım bakmazmıyım e bebek daha beter ya bi sürü fiyat koymuşlar.yeni gelen arabada çok vasat.istanbuldaki marka olmayan çok güzel mağazalr var avmlerde burda anca marka var
Aynı durumu yaşıyorum bugün ağrım inanılmaz derecedeydi katlanamadim ve yarını bekliyemedim doktora gittim normal bir sıkıntı yok diyor bebek iyi çok şükürBende dünden beri var. Çatı ağrısı mı bilmiyorum ama. Daha önce hiç yaşamadığım için. İki bacağımın arası sanki uzun zamandır spor yapmamışım da 3 saattir aralıksız spor yapmışım da kaslarım ağrıyor gibi ağrıyor. SÜnnetli gibi yürüyorum dünden beri.Oturduğum yerde bir derece katlanılır ama yürümek eziyet. Ben de bugün doktora gidicem. Akşama yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?