- 14 Kasım 2017
- 440
- 538
- 53
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.921
Teşekkür ederim canım aynen onunkiler bitince sıra bana geldi :)))Güzel günlerde kullan canım, benimde bebeğin ihtiyaçları bitti sayılır kendi ihtiyaçlarıma geçme zamanı :)
kaç kg olduğuna bağlı canım ayıptır söylemesi XL aldımKızlar lohusa gecelik ve pijama alanlar kaç beden aldı??
Ben de diğer ay alayım diyorum çok ağırlaşmadan. Ama son aylar kilo alırsam da küçük kalırsa diye korkuyorum.arkadaş da kilo alırım diye bi beden büyük almış Doğumdan sonra bile baya büyük kalmış doğru düzgün giyemedim dedi. Napsam kafam karıştı. Şu an 38 bedenim 5kilo almışım toplamda.
Lohusa sepetinde telefonla bedene yardimci oluyorlarKızlar lohusa gecelik ve pijama alanlar kaç beden aldı??
Ben de diğer ay alayım diyorum çok ağırlaşmadan. Ama son aylar kilo alırsam da küçük kalırsa diye korkuyorum.arkadaş da kilo alırım diye bi beden büyük almış Doğumdan sonra bile baya büyük kalmış doğru düzgün giyemedim dedi. Napsam kafam karıştı. Şu an 38 bedenim 5kilo almışım toplamda.
Güle güle kullansın paşa inşallah çok güzellerEki Görüntüle 2131537 Eki Görüntüle 2131538
İyi akşamlar kızlar bende memleketten döndüm bugün evime çok güzeldi ama fazla hareket ağrıları arttırıyor bunu öğrendim.
Oğluşuma birşey almayacağım artık yeter diyorum yol üzerindeki avmye uğramıştık dinlenmeye kartal yuvasından bunları aldık dayanamayıp. Biran önce gelsinler artık sevip koklayalım :)
benimde oluyor canım sağlık ocağında hemşireye sorduğumda normal demistiKızlar ya çatı ağrısı yaşayan varmı bazen bacağımın orası bazen de afedersiniz tam orada ağrı oluyor.bu çatı ağrısı demek dimi
Canım bana aldığım yerdeki satıcı dedi ki abla bu zaten lohusa pijaması o yüzden de beden olarak dar değil bol bi yapısı var. Bana small verdi dene dar gelirse gel değiştir ama sana olur dedi. Benim aldığımın belinde lastik ve düğme var daraltıp genişletebiliyorsun, üstü de zaten göbek kısmı pileli gibi denemedim daha ama, bence normal pijama değil de lohusa pijama alacaksan normal bedenine göre alabilirsin. Ama normal pijama alacaksan bir beden büyük alınabilir.Kızlar lohusa gecelik ve pijama alanlar kaç beden aldı??
Ben de kompedanla kaplanlara bakcam bir de bedestene .Internetteki modeller cok guzel bir tane almayi düşünüyorum.Alışveriş yapmak çok yorucuymus yavrum hareket etmiyor yorgunluktan. pijama takımlarımı aldım 1 tane gecelik almam lazım (kompedanda güzel modeller var ) hastane için valiz aldım bebek için çanta aldım fakat spor çanta aldım bebek bakım çantaları bana çok klasik geliyor .
Kızlar bende bugün kızımın kıyafetlerini makinaya attim yıkansinlar yarında kuruyunca utulerini yapıp dolabına yerleştircem. Sonra renklilere gecicem.
Ben parça parça yıkadm ütüledim bi kısmını askılarına takip tozlanmasin die posette gecirip bizim dolabimiza koydum dolabı gelene kadar orda dursun. Bi kisim esyasinida hurclara koydum temiz kalsn tozlanmasin. Çarsafina kadar yikadm ütüledim. Sonra ağırlaşınca zor olur olur dedm annemde burdayken aradan çıksınlar die düsündüm. Hergeçen gün daha zor gelio iş yapmak
Benim de bebeğim hareket etmiyor doğru düzgün üç gündür. Ama sebebi bence aşikar. Evde parke değişti, boya yapıldı. Sözde babam ilgilendi ama eşim haftaiçi işten yorgun geliyor diye hiçbirşeye ellemedi, babam da kendi işlerine daldı pek ilgilenmedi, ve sonuç olarak boya ve parke satın almaya giden, kilolarca ağırlığı odalar arasında taşıyan, gelen ustalara sürekli hizmet eden, molozları kaldırıp atan, evi ve balkonu basan talaşı süpürüp temizleyen ben oldum. Sonuç itibariyle cuma ve cumartesi akşamları yürüyemeyecek kadar bacak ve bel ağrısı çektim. Bu kadar yorgunluğun üzerine de bebek hiç kıpırdamadı, normalde belli bir tür müziği açınca mutlaka kıpırdardı ona bile tepki vermedi. İşin özeti ciddi anlamda yorulunca bence tekme atmıyor, hatta kıpırdamıyorlar. Bir de gerginlik oldu bende bu kadar işin arasında tabi. Daha önce araba çarptığında doktorum yorgun musun, gergin misin bebek kıpırdamaz böyle olunca demişti.
Şimdi bir umut yarını bekliyorum.İşe gidince dinlenicem resmen.
Bedesten bende bakicam ama bugün pazar kapalı olur diye bakamadım aldığım pijamanin birini değiştiricem kumaşı hic esnemiyor farketmedim artık onu değiştirirken bakarımBen de kompedanla kaplanlara bakcam bir de bedestene .Internetteki modeller cok guzel bir tane almayi düşünüyorum.
Aynen sakın yorma kendini. Şu anda görünen hiç bir sıkıntım yok ama doktor çok hareket etmeyeceksin yer çekimi dedi. İki katı ağırlık kolay değil bütün ev işlerini bırak artık, sakın ağır falan kaldırma.Gözün aydın canım inşallah kalan zaman sorunsuz geçer. Allahtan annen yakınında ilgilenmiş. Allah sağlık versin bende kayinvalidemden çok yardım alıyorum bu ara annem çalışıyor.
Bende evin işine dalıp ben kendimi çok yordum bu ara, iş bir yandan ev bir yandan o kadar yordum ki bugün artık korktum cidden simdi dinlenmeye çalışıyorum. Son bu haftada çalışacağım ınsallah cuma günü kalan süreyi rapor yazdırmaya baslamak istiyorum. Artık ikiz hamilesi gibi davranmam gerek diye düşünüyorum.
Evet pazar çoğunlukla kapali dükkanlar. Esneklik önemli Kompedan da Kaplanlara gore daha cazip fiyatlı .Bedesten bende bakicam ama bugün pazar kapalı olur diye bakamadım aldığım pijamanin birini değiştiricem kumaşı hic esnemiyor farketmedim artık onu değiştirirken bakarım
sabahlikli lohusa diye geceni 130a aldım diğer esnemeyen kumaşı da 100 aldim annemde pahalı almışsın dedi moralim bozuldu senin paylaştığın modelde hostu esnemeyen kumaş dediğim o tarzdi yarım kollu çokta hoşuma gitmişti zayiflayinca giyerim diye de düşünüyorum neyse yapıcaz bişeyler :)))Evet pazar çoğunlukla kapali dükkanlar. Esneklik önemli Kompedan da Kaplanlara gore daha cazip fiyatlı .
Gule güle kullanin.saglikla sihhatle.Eşim koyu bjk li sizin aldıklarınızı gösterdim çok beğendi.kaca aldınız.Eki Görüntüle 2131537 Eki Görüntüle 2131538
İyi akşamlar kızlar bende memleketten döndüm bugün evime çok güzeldi ama fazla hareket ağrıları arttırıyor bunu öğrendim.
Oğluşuma birşey almayacağım artık yeter diyorum yol üzerindeki avmye uğramıştık dinlenmeye kartal yuvasından bunları aldık dayanamayıp. Biran önce gelsinler artık sevip koklayalım :)
Teşekkür ederiz :) Battaniye 60 tı diğer tulum ve çıtçıtlı ikisi 85 ti canım.Gule güle kullanin.saglikla sihhatle.Eşim koyu bjk li sizin aldıklarınızı gösterdim çok beğendi.kaca aldınız.
yiğenim yeni doğum yaptı 3 aylık falan kızı var ona sordumda , küçük gelen kıyafetlerni koydum lazım olmuyor hiç dedi :))yeter ya dolap içi düzenleyici falan da alırsın belki büyüdüğünde yetersiz kalabilir o zaman dşünürsün
Yok canım hırs değil, bir işin başlaması için diğerinin bitmesi gerekiyordu, babam da sağolsun sürekli tersleyip onu hala yapmadın, bunu hala yapan yok, hala sunları satın almadın mı, şunda hata var satıcıları ara vs vs diye baskı kuran, ustalar eve gireli beş dakika olmuşken çay getir ustalara diye beni sıkıştıran biri olduğu için laf duyacağıma yapayım mantığı ile yaptım. kendi de bizim üç odayı boyadığı, yardımcı olduğu için ses de edemedim. En çok da akşam topallarken penguen gibi deyip dalga geçince bozuldum. Maalesef babam tuhaf bit adam benim. Eşim de haftaiçi bişeye elini sürmedi, hatta o sıkışıklıkta özel, çok çeşit yemek istedi falan benden. Sonra haftasonu bir ağlayınca, artık bir el at deyince sağolsun epey yük çekti o da.ama ben yine de bittim...Ben de yıkamaya başladım, baya ütü çıkacak hazır olsunlar da yavrumun gardrobuna yerleştiricem. Sonra da hastane çantasını hazırlıyacağım inşallah. Daha erken ama hem annem hem kayınvalidem erken doğum olursa diye hazır olsun istiyorlar. Beni de tedirgin ediyorlar. Ben de kimseyi uğraştırmak istemiyorum şimdiden hazır olsunlar sonra, Allah korusun aksilikte neyi nerede bulacaklar bilemezler.
Aynen. Bir de o var çok ağırlaşır da zorlanırsak şimdiden hazır olsun.
Ya canım yanlış anlama ama neden bu kadar yordun kendini hırs mı yaptın bi an önce toparlansın diye. Yapma gözünüzü seveyim moloz kaldırılır mı hiç ? Eşiniz babanız da evde sen can taşıyorsun biraz işleri at üstünden, zorla da olsa yaptır. Ben de bazen yoruyorum kendimi ama sonra bin bir pişmanlık yaşıyorum. Allah'ım evlatlarımızı korusun...her şey de zamanında olmayı versin.
Aynen öyle canım insanı telaş sarıyor :)
Canım sen kendini fazla yormşsun aman dikkat et iş güç beklesin yavaş yavaş halledersin önemli olan bebeğin ve senin sağlığın.
Benimde şimdi minik minik hareket etmeye başladı çok şükür yorgunluktanmış demek ki
Bende sipariş vericem ama cesaret edemiyorum bilen biriside yok yanımda ona işlem yaptırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?