2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya çatı ağrısı yaşayan varmı bazen bacağımın orası bazen de afedersiniz tam orada ağrı oluyor.bu çatı ağrısı demek dimi

Güzel günlerde kullan canım, benimde bebeğin ihtiyaçları bitti sayılır kendi ihtiyaçlarıma geçme zamanı :)
Teşekkür ederim canım aynen onunkiler bitince sıra bana geldi :)))
kaç kg olduğuna bağlı canım ayıptır söylemesi XL aldım

Lohusa sepetinde telefonla bedene yardimci oluyorlar

Güle güle kullansın paşa inşallah çok güzeller
Kızlar ya çatı ağrısı yaşayan varmı bazen bacağımın orası bazen de afedersiniz tam orada ağrı oluyor.bu çatı ağrısı demek dimi
benimde oluyor canım sağlık ocağında hemşireye sorduğumda normal demisti

Canım bana aldığım yerdeki satıcı dedi ki abla bu zaten lohusa pijaması o yüzden de beden olarak dar değil bol bi yapısı var. Bana small verdi dene dar gelirse gel değiştir ama sana olur dedi. Benim aldığımın belinde lastik ve düğme var daraltıp genişletebiliyorsun, üstü de zaten göbek kısmı pileli gibi denemedim daha ama, bence normal pijama değil de lohusa pijama alacaksan normal bedenine göre alabilirsin. Ama normal pijama alacaksan bir beden büyük alınabilir.

Ben de kompedanla kaplanlara bakcam bir de bedestene .Internetteki modeller cok guzel bir tane almayi düşünüyorum.

Kızlar bende bugün kızımın kıyafetlerini makinaya attim yıkansinlar yarında kuruyunca utulerini yapıp dolabına yerleştircem. Sonra renklilere gecicem.

Ben de yıkamaya başladım, baya ütü çıkacak hazır olsunlar da yavrumun gardrobuna yerleştiricem. Sonra da hastane çantasını hazırlıyacağım inşallah. Daha erken ama hem annem hem kayınvalidem erken doğum olursa diye hazır olsun istiyorlar. Beni de tedirgin ediyorlar. Ben de kimseyi uğraştırmak istemiyorum şimdiden hazır olsunlar sonra, Allah korusun aksilikte neyi nerede bulacaklar bilemezler.

Aynen. Bir de o var çok ağırlaşır da zorlanırsak şimdiden hazır olsun.

Ya canım yanlış anlama ama neden bu kadar yordun kendini hırs mı yaptın bi an önce toparlansın diye. Yapma gözünüzü seveyim moloz kaldırılır mı hiç ? Eşiniz babanız da evde sen can taşıyorsun biraz işleri at üstünden, zorla da olsa yaptır. Ben de bazen yoruyorum kendimi ama sonra bin bir pişmanlık yaşıyorum. Allah'ım evlatlarımızı korusun...her şey de zamanında olmayı versin.

Ben de kompedanla kaplanlara bakcam bir de bedestene .Internetteki modeller cok guzel bir tane almayi düşünüyorum.
Bedesten bende bakicam ama bugün pazar kapalı olur diye bakamadım aldığım pijamanin birini değiştiricem kumaşı hic esnemiyor farketmedim artık onu değiştirirken bakarım

Aynen sakın yorma kendini. Şu anda görünen hiç bir sıkıntım yok ama doktor çok hareket etmeyeceksin yer çekimi dedi. İki katı ağırlık kolay değil bütün ev işlerini bırak artık, sakın ağır falan kaldırma.

Bedesten bende bakicam ama bugün pazar kapalı olur diye bakamadım aldığım pijamanin birini değiştiricem kumaşı hic esnemiyor farketmedim artık onu değiştirirken bakarım
Evet pazar çoğunlukla kapali dükkanlar. Esneklik önemli Kompedan da Kaplanlara gore daha cazip fiyatlı .

Ya kızlar karnında sertleşme yaşayan var mı ? Bu bazen kasılma gibi oluyor ama genelde bebeğimin tekme attığı nokta da çok sert sertleşme oluyor bebeğim sanki sırtını dayıyor ama oraya hep tekme atar genelde. Bugün 3-4 kez oldu. Hafta başı muayenede doktoruma söylediğimde kanama ya da su gelmesi olmadığı sürece sorun yok dedi. Siz böyle bir şey yaşıyor musunuz?

Evet pazar çoğunlukla kapali dükkanlar. Esneklik önemli Kompedan da Kaplanlara gore daha cazip fiyatlı .
sabahlikli lohusa diye geceni 130a aldım diğer esnemeyen kumaşı da 100 aldim annemde pahalı almışsın dedi moralim bozuldu senin paylaştığın modelde hostu esnemeyen kumaş dediğim o tarzdi yarım kollu çokta hoşuma gitmişti zayiflayinca giyerim diye de düşünüyorum neyse yapıcaz bişeyler :)))

Son düzenleme:
Gule güle kullanin.saglikla sihhatle.Eşim koyu bjk li sizin aldıklarınızı gösterdim çok beğendi.kaca aldınız.

Yok canım hırs değil, bir işin başlaması için diğerinin bitmesi gerekiyordu, babam da sağolsun sürekli tersleyip onu hala yapmadın, bunu hala yapan yok, hala sunları satın almadın mı, şunda hata var satıcıları ara vs vs diye baskı kuran, ustalar eve gireli beş dakika olmuşken çay getir ustalara diye beni sıkıştıran biri olduğu için laf duyacağıma yapayım mantığı ile yaptım. kendi de bizim üç odayı boyadığı, yardımcı olduğu için ses de edemedim. En çok da akşam topallarken penguen gibi deyip dalga geçince bozuldum. Maalesef babam tuhaf bit adam benim. Eşim de haftaiçi bişeye elini sürmedi, hatta o sıkışıklıkta özel, çok çeşit yemek istedi falan benden. Sonra haftasonu bir ağlayınca, artık bir el at deyince sağolsun epey yük çekti o da.ama ben yine de bittim...

Son düzenleme:

Haklısın canım, maalesef mecbur kaldım. Ama akıllanıyor insan. Bundan sonra kılımı kıpırdatmam. Eşim ve özellikle babam yüzünden böyle yaptım maalesef, bundan sonra yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…