- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.001
Ben mustela kullanıyorum oğluma. Çok da memnunum. Ben bile içinde paraben vs içermeyen şampuanları kullanmaya dikkat ediyorum. Ne olur ne olmaz :)Kızlar ya şampuan olarak ne aldınız ??? daha önceleri dalin kullanmıştım ama şimdi ne alacağıma henüz karar veremedim
Allah korusun da illa bunu mu bekliyorlarNeyse ki seninki bir şekilde doğru yola gelmiş.
Oğlumu inşallah bu toplumsal cinsiyet tabusundan uzak yetiştireceğim. İnsana insan gibi yaklaşsın , kadın erkek ayrımı yaparak değil. Kadının sırtından ter akarken ayaklarını uzatıp tv karşısında çekirdek çitleyen modelden olmasın...
Doğru söylüyorsun canım normal bebek mağazası yok mu hiç ordan da bakabilirsin en olmadı iyice araştır netten getirt
Aynı durumu yaşıyorum bugün ağrım inanılmaz derecedeydi katlanamadim ve yarını bekliyemedim doktora gittim normal bir sıkıntı yok diyor bebek iyi çok şükür
Yorgunluktan olabilir dinlen dedi
Dinlenirken bile ağrıyor ne yapacam bilmiyorum.
Haberini bekliyorum canım çok geçmiş olsun.
Hayır kv eşimin annesi kı annemin düşünceside bundan farkli değilK
Kendi annen mi dior bunlari
herşey süperr güle güle kullanın sağlıkla ❤
Ben ibrahim saracoglundan almayı dusunuyorum bebek sampuaniniKızlar ya şampuan olarak ne aldınız ??? daha önceleri dalin kullanmıştım ama şimdi ne alacağıma henüz karar veremedim
kendilerinin yapamadığı şeyi bizden bekliyorlar işte. Benim eşimde dişarı cıkmayı hıc sevmez canı sıkıldımı arkadaşlarıyla cıkar gece yarısına kadar gelmez geldiğinde ise sarhoş gelir ama bişey soyluyemiyorum en son eşimle doğru dürüst baş başa 2-3 yil once kaldik sanırım, evde bile olsa bazen kv misafırliğe gider yanlız kalırız ya tv izler ya telefon, yada ablasnı cağırır, benimde bütün günü evde oturmakdan sıkıla bileceğmi aklıba bile getiremez bende evdeyım hep iş güc cocuk diyorum sen alışkınsın diyor, amaAynı şeyler canım. Kimi ana-baba elalemci oluyor . Benim babam da öyle maalesef. Koruyacağına haklı olsam bile karşı tarafı üste çıkarır. Halbuki kimse hizmetçi değil saygı göstermeyi öğrenmeliler biraz. Bu gönül alma mevzusu da aynı. Pazar günü dışarı hava almaya çıkacaktık. Kahvaltı bitti falan baktım babamla eşim muhabbete dalmışlar, eşim de dışarı çıkmaytı sevmez haftada bir bile olsa., belli araya kaynatacaklar... Neyse onlar muhabbet ederken bir yığın iş yaptım, hala tık yok keyifle devam ettiler kaç saat. En son sinirlenip surat astım, babam diyor ki biz eşinle çıkıp dolaşalım madem. Sonra hep birlikte çıktık bir şekilde, ikisinde de bir tavır, bir surat görmen lazım. Senin şöyle olman lazım böyle olman lazım diye bir ton ders dinledim yine, güler yüzlü olacakmışım, destek olacakmışımi gönül alacakmışım (!) Senden farklı olarak bir şiddet mevzusu geçmiyor, o da olsa kimseyi tanımam evden kovarım heralde.
Benim arkadaşım bana dalinin setini hediye almış yanına da önlük çorap emzik vb şeyler koymuş kullanırım diye düşünüyorum araştırmadım fazlaKızlar ya şampuan olarak ne aldınız ??? daha önceleri dalin kullanmıştım ama şimdi ne alacağıma henüz karar veremedim
Allahimm yaaa kadini kole gibi sadece ev isi yemek camasir bulasik cocuk bakicisi olarak goruolar tanidigim calisan arkadaslarim var hem iste calisiolar sonra ev isi yemek camasir bulasik tek basina cocuk bakimini tek basina yapiolar bu kadinlar eve para getrince ses yok yardim etmeye gelince kizilca kiyamet kopuorHayır kv eşimin annesi kı annemin düşünceside bundan farkli değil
Canım bu andywawa markasını çok merak ediyorum. 10lu set sanırım. Kumaş kalitesi nasıl ve kaç tlye aldın öğrenebilir miyim?
Kesinlikle canim elleri kirilsin insallah o fedakar ,kendinden zayif kadinlara el kaldiran yaratikları. cunku insan olamaz olelerikendilerinin yapamadığı şeyi bizden bekliyorlar işte. Benim eşimde dişarı cıkmayı hıc sevmez canı sıkıldımı arkadaşlarıyla cıkar gece yarısına kadar gelmez geldiğinde ise sarhoş gelir ama bişey soyluyemiyorum en son eşimle doğru dürüst baş başa 2-3 yil once kaldik sanırım, evde bile olsa bazen kv misafırliğe gider yanlız kalırız ya tv izler ya telefon, yada ablasnı cağırır, benimde bütün günü evde oturmakdan sıkıla bileceğmi aklıba bile getiremez bende evdeyım hep iş güc cocuk diyorum sen alışkınsın diyor, ama
Ne olsada benim de asla sesız kalmıycağım tek şey şidet.
Allah kolaylık versin bizim aileler başka şehirde allahtan.kendilerinin yapamadığı şeyi bizden bekliyorlar işte. Benim eşimde dişarı cıkmayı hıc sevmez canı sıkıldımı arkadaşlarıyla cıkar gece yarısına kadar gelmez geldiğinde ise sarhoş gelir ama bişey soyluyemiyorum en son eşimle doğru dürüst baş başa 2-3 yil once kaldik sanırım, evde bile olsa bazen kv misafırliğe gider yanlız kalırız ya tv izler ya telefon, yada ablasnı cağırır, benimde bütün günü evde oturmakdan sıkıla bileceğmi aklıba bile getiremez bende evdeyım hep iş güc cocuk diyorum sen alışkınsın diyor, ama
Allah kolaylık versin bizim aileler başka şehirde allahtan.kendilerinin yapamadığı şeyi bizden bekliyorlar işte. Benim eşimde dişarı cıkmayı hıc sevmez canı sıkıldımı arkadaşlarıyla cıkar gece yarısına kadar gelmez geldiğinde ise sarhoş gelir ama bişey soyluyemiyorum en son eşimle doğru dürüst baş başa 2-3 yil once kaldik sanırım, evde bile olsa bazen kv misafırliğe gider yanlız kalırız ya tv izler ya telefon, yada ablasnı cağırır, benimde bütün günü evde oturmakdan sıkıla bileceğmi aklıba bile getiremez bende evdeyım hep iş güc cocuk diyorum sen alışkınsın diyor, ama
bendede sık oluyor sanki nefesim kesiliyor o anda ama normal sanırım çok hareketlendi bazen idrar torbama baskı yapıyorYa kızlar karnında sertleşme yaşayan var mı ? Bu bazen kasılma gibi oluyor ama genelde bebeğimin tekme attığı nokta da çok sert sertleşme oluyor bebeğim sanki sırtını dayıyor ama oraya hep tekme atar genelde. Bugün 3-4 kez oldu. Hafta başı muayenede doktoruma söylediğimde kanama ya da su gelmesi olmadığı sürece sorun yok dedi. Siz böyle bir şey yaşıyor musunuz?
Peki setteki parçalar gerçekten lazım olan şeyler mi sence? 10lu yeter gibi geldi bana ama faydası olacaksa 20li alayım.Canım bu 20li set 200 küsür bişeydi ama inan hatırlamıyorum kumaşı çok güzel başka şeyler de aldım aynı markanın kumaşları çok hoşuma gitti
İnşallah canım sağ salım kavuşursun meleklerne. Ama bizi unutma,Canım normal zaman için daha erken ama benim kısmetse en geç 1 haziranda doğum planlanıyor, bakma halen temmuz grubundayım ama ikiz olduğum için çaktırmadan sonlara yaklaştım. Ben çok ağırlaşmadan ütü işini yapayım diyorum. Önümüzdeki iki haftayı bu işlere ayırdım kısmetse.
Bazılarmız kadermiz bu diyep susmasa berki değişdire biliris ama yok, sadıce bize kendileri yapamadığı şeyleri yapmamızı öğretirlerAllahimm yaaa kadini kole gibi sadece ev isi yemek camasir bulasik cocuk bakicisi olarak goruolar tanidigim calisan arkadaslarim var hem iste calisiolar sonra ev isi yemek camasir bulasik tek basina cocuk bakimini tek basina yapiolar bu kadinlar eve para getrince ses yok yardim etmeye gelince kizilca kiyamet kopuor
Kızlar ya şampuan olarak ne aldınız ??? daha önceleri dalin kullanmıştım ama şimdi ne alacağıma henüz karar veremedim
Benim arkadasım olmasıda yasak sanırım zındanımdan sadıce kocamın akrabalarina zıyarete ki yilda 3-4 kez anca düğüne bide annemlere cikip gitmem serbest oda arabayla. Ha bide dr o kadar. Bide görümcemin evi hemen yanımda oraya gide bilirim. Ve zındanımda ses cikarmadan mutlu mesut yaşamak zorundayım.Allah kolaylık versin bizim aileler başka şehirde allahtan.
Heralde erkek milletinin %90ı böyle.
Aslında çıkıp kızkıza takınlanların en doğrusunu yaptığını düşünmeye başladım. Onlardan anlayış bekleyene kadar kendimiz istediğimizi yapmalıyız. Hatta lafta kalmadığını söylemiş olayım. Gezenti bir yabancı arkadaş vardı , sonraki haftasonuna onunla plan yaptım bile :)
Dur fotoğraf atayım sen karar ver ben gri filli bişey istiyordum o yüzden bulunca 20 liyi aldım herkes 2 hastane çıkışı diyor ben başka almıycamPeki setteki parçalar gerçekten lazım olan şeyler mi sence? 10lu yeter gibi geldi bana ama faydası olacaksa 20li alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?