2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya şampuan olarak ne aldınız ??? daha önceleri dalin kullanmıştım ama şimdi ne alacağıma henüz karar veremedim
Ben mustela kullanıyorum oğluma. Çok da memnunum. Ben bile içinde paraben vs içermeyen şampuanları kullanmaya dikkat ediyorum. Ne olur ne olmaz :)

Evet benim kızım olacak nasipse ama daha sonra oğlum olursa bende erkek olarak değil insan olarak yetiştirmek için elimden geleni yapacağım. Ama iş bizde bitmiyor maalesef çevreden görüp etkilendikleri pek iç açıcı şeyler değil

Ben işteyim maalesef. Ayaklarımı bile uzatamıyorum. Minoset aldım biraz önce. Dayanılır gibi değildi çünkü. Burada saat 13.30. Randevum 16.30'da. İyi haberler alırım inşallah. 4 Nisan'da da Türkiye'ye gelicem. İnşallah bu ağrılar dolayısıyla uçağa binişim yasaklanmaz. Her şey ayarlandı çünkü. Bilet vs..

kendilerinin yapamadığı şeyi bizden bekliyorlar işte. Benim eşimde dişarı cıkmayı hıc sevmez canı sıkıldımı arkadaşlarıyla cıkar gece yarısına kadar gelmez geldiğinde ise sarhoş gelir ama bişey soyluyemiyorum en son eşimle doğru dürüst baş başa 2-3 yil once kaldik sanırım, evde bile olsa bazen kv misafırliğe gider yanlız kalırız ya tv izler ya telefon, yada ablasnı cağırır, benimde bütün günü evde oturmakdan sıkıla bileceğmi aklıba bile getiremez bende evdeyım hep iş güc cocuk diyorum sen alışkınsın diyor, ama
Ne olsada benim de asla sesız kalmıycağım tek şey şidet.

Kızlar ya şampuan olarak ne aldınız ??? daha önceleri dalin kullanmıştım ama şimdi ne alacağıma henüz karar veremedim
Benim arkadaşım bana dalinin setini hediye almış yanına da önlük çorap emzik vb şeyler koymuş kullanırım diye düşünüyorum araştırmadım fazla

Hayır kv eşimin annesi kı annemin düşünceside bundan farkli değil
Allahimm yaaa kadini kole gibi sadece ev isi yemek camasir bulasik cocuk bakicisi olarak goruolar tanidigim calisan arkadaslarim var hem iste calisiolar sonra ev isi yemek camasir bulasik tek basina cocuk bakimini tek basina yapiolar bu kadinlar eve para getrince ses yok yardim etmeye gelince kizilca kiyamet kopuor

Kesinlikle canim elleri kirilsin insallah o fedakar ,kendinden zayif kadinlara el kaldiran yaratikları. cunku insan olamaz oleleri

Allah kolaylık versin bizim aileler başka şehirde allahtan.
Heralde erkek milletinin %90ı böyle.
Aslında çıkıp kızkıza takınlanların en doğrusunu yaptığını düşünmeye başladım. Onlardan anlayış bekleyene kadar kendimiz istediğimizi yapmalıyız. Hatta lafta kalmadığını söylemiş olayım. Gezenti bir yabancı arkadaş vardı , sonraki haftasonuna onunla plan yaptım bile :)

Allah kolaylık versin bizim aileler başka şehirde allahtan.
Heralde erkek milletinin %90ı böyle.
Aslında çıkıp kızkıza takınlanların en doğrusunu yaptığını düşünmeye başladım. Onlardan anlayış bekleyene kadar kendimiz istediğimizi yapmalıyız. Hatta lafta kalmadığını söylemiş olayım. Gezenti bir yabancı arkadaş vardı , sonraki haftasonuna onunla plan yaptım bile :)

bendede sık oluyor sanki nefesim kesiliyor o anda ama normal sanırım çok hareketlendi bazen idrar torbama baskı yapıyor

Canım bu 20li set 200 küsür bişeydi ama inan hatırlamıyorum kumaşı çok güzel başka şeyler de aldım aynı markanın kumaşları çok hoşuma gitti
Peki setteki parçalar gerçekten lazım olan şeyler mi sence? 10lu yeter gibi geldi bana ama faydası olacaksa 20li alayım.

İnşallah canım sağ salım kavuşursun meleklerne. Ama bizi unutma,

Bazılarmız kadermiz bu diyep susmasa berki değişdire biliris ama yok, sadıce bize kendileri yapamadığı şeyleri yapmamızı öğretirler

Benim arkadasım olmasıda yasak sanırım zındanımdan sadıce kocamın akrabalarina zıyarete ki yilda 3-4 kez anca düğüne bide annemlere cikip gitmem serbest oda arabayla. Ha bide dr o kadar. Bide görümcemin evi hemen yanımda oraya gide bilirim. Ve zındanımda ses cikarmadan mutlu mesut yaşamak zorundayım.
senın elineyken yap hayatın eşinden ailenden ibaret değil takma boyle şeyleri boş ver hayatını yaşa tek bir dakıkanı harcamaya deymez üzülmek için.

Peki setteki parçalar gerçekten lazım olan şeyler mi sence? 10lu yeter gibi geldi bana ama faydası olacaksa 20li alayım.
Dur fotoğraf atayım sen karar ver ben gri filli bişey istiyordum o yüzden bulunca 20 liyi aldım herkes 2 hastane çıkışı diyor ben başka almıycam
Bu arada fiyatını da buldum 270 miş

Eklentiler

• 9061172A-579E-4E62-84B4-067B8A8D2423.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 3A7FB829-17E2-4A5E-BC8B-CE3BC9002F6D.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 98
  • F75BB775-CD54-4963-A058-046849F16381.webp
    32 KB · Görüntüleme: 85
  • 99A5CB24-3D59-454A-964F-C1CC99E1601D.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…