- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.941
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımGünaydın kızlar bugün şeker yükleme ve oğluşumla buluşma günüm. 42 gündür kontrole gidemedim çok özledim oğluşu. İnş şeker çıkmaz tedirginim biraz. Zaten tiroid hastasıyım. Dua edin bana.
Insan cok heyecanlaniyor demi :)Ben gecen yil esime safak sayiyordum bu zamanlar gelmesine 20 gun vardiGünaydın kızlar ikili sayılara giriyorum bebeğime kavuşmama az kaldı :)
Ben iyilesmeye calisiyoru. canim .Biraz daha uyuyayim dedim yok 7 de gozlerim acildi .Kahvaltimi yapip aksam yemegimi ve okula götüreceğim beslenmemi ayarlayacağımGünaydın kızlar nasılsınız? Herkese iyi haftalar.
Evet canım son zamanlar daha yavaş geçiyor sanki insan çok heyecanlanıyorInsan cok heyecanlaniyor demi :)Ben gecen yil esime safak sayiyordum bu zamanlar gelmesine 20 gun vardi
Ben iyilesmeye calisiyoru. canim .Biraz daha uyuyayim dedim yok 7 de gozlerim acildi .Kahvaltimi yapip aksam yemegimi ve okula götüreceğim beslenmemi ayarlayacağım
Sen nasilsin?
Evet Allah saglik versin zaman geciyor .Gecen martta kimyasal yasamistim bu zamanlar depresyondaydım. Cok sukur Allah aldiklarinin yerini fazlasiyla dolduruyor.Evet canım son zamanlar daha yavaş geçiyor sanki insan çok heyecanlanıyor
Sezeryan olacağı için aslında ikili sayılara çoktan indim 90 gün falan kaldı tam 3 ay yani
Bazen eski forum a girip okuyorum ilk kızıma hamileyken olan konuşmaları falan zaman nasıl geçmiş orda dakikaların bile geçmek bilmediğini yazmış im ama bak 3 yıl geçip gitmiş ikinciye heyecanlanıyoruz..
Bak sende de aradan 1 yıl geçmiş:)
cnm bu haftalar duzensiz uyku duzeni oluo gece biz uyurken cosuolar :) muzik ac gobisinin ustune koy yuksek sesli muhakkak bir iki calmaya teoki verr die dusunuorum :) sekerli seyleri de ye bakalmDün akşamdan beri bebeğim hiç hareket etmiyor kızlar, panik bi yapım yok ama içimde bi korku oldu, bugün biraz dolaştık falan ama şimdi oturunca da hareket etmiyor gün içinde dinlenirkende hareket etmedi normalde 10 dk otursam kıpırtısını hissederdim
Dün gece kıpırdandı canım rahatladım :)cnm bu haftalar duzensiz uyku duzeni oluo gece biz uyurken cosuolar :) muzik ac gobisinin ustune koy yuksek sesli muhakkak bir iki calmaya teoki verr die dusunuorum :) sekerli seyleri de ye bakalm
Çok geçmiş olsun canım bende geçen yıl martta dış gebelik geçirmiştim tek tüpüm alındı kalmam diye korunmadım ama rabbim yine nasip etti benim üçüncü sağlıklı bebeğim bide üçüncü oğlum ben bile heyecanlanıyorum. Adı ne olacak kime benzicek alışverişi cicileri yatağı yastığı hepsi minik minik insan heyecanlanıyo sabırsızlıkla bekliyoruz evlat nede olsa cennet kokusuEvet Allah saglik versin zaman geciyor .Gecen martta kimyasal yasamistim bu zamanlar depresyondaydım. Cok sukur Allah aldiklarinin yerini fazlasiyla dolduruyor.
Çok şükür canım Rabbim tekrar yaşatmasınEvet Allah saglik versin zaman geciyor .Gecen martta kimyasal yasamistim bu zamanlar depresyondaydım. Cok sukur Allah aldiklarinin yerini fazlasiyla dolduruyor.
Alırsın canım daha zaman var sadece son aya bırakma hem sıcak olacak hem agirlasmis olacaksın dışarı çıkmak istemiceksin en azından hastane için gerekli olanları al sonra yavaş yavaş doğumdan sonra da ihtiyaç oldukça alırsın:)günaydın kızlar mutlu sağlıklı bi hafta bizlerin olsun inşallahço güsel şeyler alıyorsunuz ben hala almaya başlamadım ve stres oluyorum eskişehirde civil dışında kaydadeğer biryer yokk.varsada ben bilmiyorum varmı bebeğim ve beniç için önereceğiniz mağazalar
Oluyo canım rahat ol sürekli ayakta oluncada oluyor dün çarşıya gittik akşam yürüyüş yaptık taş gibiydi karnım gergin vursan tık tık ses gelirdi sanki.ama eve geldik uzandım dinlendim hemen yumuşadıYa kızlar karnında sertleşme yaşayan var mı ? Bu bazen kasılma gibi oluyor ama genelde bebeğimin tekme attığı nokta da çok sert sertleşme oluyor bebeğim sanki sırtını dayıyor ama oraya hep tekme atar genelde. Bugün 3-4 kez oldu. Hafta başı muayenede doktoruma söylediğimde kanama ya da su gelmesi olmadığı sürece sorun yok dedi. Siz böyle bir şey yaşıyor musunuz?
Çok şükür canım Rabbim tekrar yaşatmasın
Pijama yi yüklemek için de iki saat uğraşıyorum cnm olmuyor kırpa kirpa pijama kalmadı doya boyutu büyük diyor sinir oldum
Deniyim canım onu da :)AdaisyLove canım kırpma resmi.ekran fotosunu al onu kırp yükl.
eskişehirdeki civil baya bi özensiz geldi bana iki çeşit travel bebek arabası var mesela bebeğimin giyimini karşılar sadece orası fiyatlarda tuzlu gibi.. kendim için bi mağazaya bulamadım bebek arabası bulamadımAlırsın canım daha zaman var sadece son aya bırakma hem sıcak olacak hem agirlasmis olacaksın dışarı çıkmak istemiceksin en azından hastane için gerekli olanları al sonra yavaş yavaş doğumdan sonra da ihtiyaç oldukça alırsın:)
Ben tüm alışverişini civilden yaptım çok güzel şeyler vardı begenmedin mi orda kileri?
Neoda e bebek var canım ordan istediğini bulabilirsineskişehirdeki civil baya bi özensiz geldi bana iki çeşit travel bebek arabası var mesela bebeğimin giyimini karşılar sadece orası fiyatlarda tuzlu gibi.. kendim için bi mağazaya bulamadım bebek arabası bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?