2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

25+3 iken 6 ay bitmiş oluyor canım şu an 7.aydasin :)

Dur fotoğraf atayım sen karar ver ben gri filli bişey istiyordum o yüzden bulunca 20 liyi aldım herkes 2 hastane çıkışı diyor ben başka almıycam
Bu arada fiyatını da buldum 270 miş
Ya maşallah çok tatlılar, tam benim de zevkime uygun bir takım.
Bir sürü şey aldım şimdi paraya kıyamıyorum ama her an gözümü karartıp 20liye kayabilirim

Allah sabir versin canim cocuklarini dusun baskaaa kimseeenin ne dedigi umrunda olmasin
Sağol canım tek teselim kızım ve bebeşim, boyle olmasna rağmen hayatda beni bile mutlu eden şeyler karşıma azda olsa cıkıyor. O da yeter bana, yeterkı meleklerim iyi olsun.

Selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben uzun süredir giremiyorum havalar ısınıyor bende de hep dışarı çıkma hevesi mağaza gezme hevesi baya çoğaldı elime tel. alma hevesim yok bu ara :) bugün 26 haftam doldu , Perşembe günü şeker yuklemesi yapıldı 75 Gr çok şükür normal dedi Dr, bebeğim de şükür her şeyi normal şimdilik , ama ağrılar arttı bel karın kalça bacak ağrıları bir de nefesim kesiliyor gibi oluyor sık sık ama normal diyor doktor bebeğim iyi olsun da gerisi önemli değil , bütün geçmişi okuyamadım 1000lerce mesaj vardı öyle bir iki sayfa bakindim hepiniz iyisinizdir inşallah , kıyafet, mobilya alanlar hepsi hayırlı olsun güzel günlerde kullanasiniz inşallah

Ya benimde tetanoz asisindan sora basen agrim oluo bole agir spor yaptiktan sora kaslarin agririya ainn ole iki bacahim birden

Ya maşallah çok tatlılar, tam benim de zevkime uygun bir takım.
Bir sürü şey aldım şimdi paraya kıyamıyorum ama her an gözümü karartıp 20liye kayabilirim
Ben de bu takımı görene kadar kaç takım baktım hiçbiri içime sinmedi gri fil diye tutturdum sonunda buldum sen de en kötü 10 luyu al içinde kalacağına bi de bu takımın parçalarından ayrı ayrı da satılıyordu onlardan da alabilirsin
Şimdi gri filli nevresim takımı peşindeyim bulamıyorum

Ne agrin var kasık agrisimi

Kızlar mide yanmasına ne yapıyorsunuz ?doktorum lansor vermişti ama, propektüsünde hamilelere önerilmez yaziyor diye içmedim hiç. Gecen sordumda soktora ben bebege zarar vericek ilac verirmiyim dedi rahatlikla kullan miden rahatlasin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…