- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.041
Kızlar mide yanmasına ne yapıyorsunuz ?doktorum lansor vermişti ama, propektüsünde hamilelere önerilmez yaziyor diye içmedim hiç. Gecen sordumda soktora ben bebege zarar vericek ilac verirmiyim dedi rahatlikla kullan miden rahatlasin dedi.
görümcemde mustela dedi... seti çok pahalı ve losyon falan kullanılmıyor.. o yüzden şampuan, pişik kremi ve birde başka bir kremin alıcamMustela aldım tüm setini, ilk 6 ay mustela düşünüyorum. Belki sonra daha hesaplı bir alternatife geçerim.
Günaydın kızlar biz de bebeğimin hemen hemen herşeyini almışız anne yanı beşiğini abim verecek bir odası kaldı onu da 2. El bakıyorum odası çok küçük sonra gönlüme göre değiştiririm diye düşündüm hala kararsızım gerçi ama
Aldıklarımı hurca koyuyordum bi çıkardım kıyafetleri biraz abartmışım sanki gerçi 6-9 aylık da aldım uygun bulduklarımdan araba çok içime sinmedi renk açısından ben hep gri istiyordum kocamın gazabına uğradım lacivert oldu
Gulle gule kullanin masallah çok güzeller ben çantaya takıldım nasıl içine sindimi marka ve fiyat ogrensem ben hala cantaya karar vermedimGünaydın kızlar biz de bebeğimin hemen hemen herşeyini almışız anne yanı beşiğini abim verecek bir odası kaldı onu da 2. El bakıyorum odası çok küçük sonra gönlüme göre değiştiririm diye düşündüm hala kararsızım gerçi ama
Aldıklarımı hurca koyuyordum bi çıkardım kıyafetleri biraz abartmışım sanki gerçi 6-9 aylık da aldım uygun bulduklarımdan araba çok içime sinmedi renk açısından ben hep gri istiyordum kocamın gazabına uğradım lacivert oldu
lansor mideyi tedavi eder güzel bir ilactir ama hamileyken kullanan duymadimKızlar mide yanmasına ne yapıyorsunuz ?doktorum lansor vermişti ama, propektüsünde hamilelere önerilmez yaziyor diye içmedim hiç. Gecen sordumda soktora ben bebege zarar vericek ilac verirmiyim dedi rahatlikla kullan miden rahatlasin dedi.
Ben renie duo şurup içiyorum sürekli, zaten içmesem duramıyorum. Benim doktorumda lansor vermişti ama ilk haftalarda mide ağrım çok olmuştu onun için verdi ben kullanmadım. Sonra renie duo ve metsil tablet verdi bunları sürekli kullanıyorum.Kızlar mide yanmasına ne yapıyorsunuz ?doktorum lansor vermişti ama, propektüsünde hamilelere önerilmez yaziyor diye içmedim hiç. Gecen sordumda soktora ben bebege zarar vericek ilac verirmiyim dedi rahatlikla kullan miden rahatlasin dedi.
Evet canım bende acemilikten ötürü seti aldım ama devamında şampuan ve pişik kremi yeterli olacak gibi.görümcemde mustela dedi... seti çok pahalı ve losyon falan kullanılmıyor.. o yüzden şampuan, pişik kremi ve birde başka bir kremin alıcam
Çanta bence gayet yeterli dışarı çıkmak için lassig marv sırt çantası ebebekten aldım diğer renkleri 162 lirayken bu rengi 75 liraGulle gule kullanin masallah çok güzeller ben çantaya takıldım nasıl içine sindimi marka ve fiyat ogrensem ben hala cantaya karar vermedim
Kasık değil. İki bacağımın da iç tarafı (üst kısmı ağrıyor). Kas ağrısı gibi. Bazen ağrı dayanılmaz oluyor. Doktorla randevuma 1 saat kaldı. Bakalım neymiş.Ne agrin var kasık agrisimi
4 nisana bir şey kalmamış güzel haberlerle gel inşallahBen işteyim maalesef. Ayaklarımı bile uzatamıyorum. Minoset aldım biraz önce. Dayanılır gibi değildi çünkü. Burada saat 13.30. Randevum 16.30'da. İyi haberler alırım inşallah. 4 Nisan'da da Türkiye'ye gelicem. İnşallah bu ağrılar dolayısıyla uçağa binişim yasaklanmaz. Her şey ayarlandı çünkü. Bilet vs..
Benimde bu haftaya kadar mide yanmam yoktu bu hafta başladı canım ve sabah asitten öğürüyorum resmen 2 gündür. Drum bana da lansor verdi iç dedi birde gaviscon şurup. İçebilirsin dedi bana da bişey olmaz dedi.Kızlar mide yanmasına ne yapıyorsunuz ?doktorum lansor vermişti ama, propektüsünde hamilelere önerilmez yaziyor diye içmedim hiç. Gecen sordumda soktora ben bebege zarar vericek ilac verirmiyim dedi rahatlikla kullan miden rahatlasin dedi.
Tecrübeli annelerryine yardımınıza ihtiyacım var..
Hastane çıkışı setlerini yenidoğan mı alalım, 0-3 ay mı alalım?
Ben böyle emanet gibi büyük durmasını sevmiyorum o yüzden yenidoğan düşünüyorum ama 0-3 ayda ki 0 ay da cazip geliyor, bi süre daha giyer diye? Ne diyorsunuz?
Nie canim ikiz deildi senim galiba sen neden 36ya endeksledinSenin ki cok az kalmis canim. İnşallah bende 36 ya kadar dayanabilirim
Benim aldığım mağazadaki görevli 0-3 ayın uygun olduğunu söyledi yenidoğan bedeni eğer bebek iri olursa olmayabilir bile dedi çok büyük olmaz herhalde çok kısa süre de giydirmeyelim çok güzeller ve baya para
İnşallah canım benimkine biraz iri olacak dedi doktor ama bakalım inşallah çok da tosuncuk olmaz ama sağlıklı olsunlar daDoğru söylüyosun cnm bi sürü para veriyoruz uzun süre giysinler, işallah kocaman kocaman durmaz, yavru kuşlarımız kilosunda doğar :)
yıkama için erken diye düşünüyordum ama siz böyle yazınca acaba bende mi başlasam diye düşünmeye başladım
Belki yıkama için erken ama yıkama olmadan ütü olmuyor ya ütü yapabileceğimiz son zamanlar galibayıkama için erken diye düşünüyordum ama siz böyle yazınca acaba bende mi başlasam diye düşünmeye başladım
Filli değil ama gri Toker 'de vardı sankiBen de bu takımı görene kadar kaç takım baktım hiçbiri içime sinmedi gri fil diye tutturdum sonunda buldum sen de en kötü 10 luyu al içinde kalacağına bi de bu takımın parçalarından ayrı ayrı da satılıyordu onlardan da alabilirsin
Şimdi gri filli nevresim takımı peşindeyim bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?