2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şu ana kadar bi sıkıntım olmadı...o yüzden bişi diyemiyorum canım

Gulle gule kullanin masallah çok güzeller ben çantaya takıldım nasıl içine sindimi marka ve fiyat ogrensem ben hala cantaya karar vermedim

lansor mideyi tedavi eder güzel bir ilactir ama hamileyken kullanan duymadim

Ben renie duo şurup içiyorum sürekli, zaten içmesem duramıyorum. Benim doktorumda lansor vermişti ama ilk haftalarda mide ağrım çok olmuştu onun için verdi ben kullanmadım. Sonra renie duo ve metsil tablet verdi bunları sürekli kullanıyorum.

Tecrübeli annelerr yine yardımınıza ihtiyacım var..

Hastane çıkışı setlerini yenidoğan mı alalım, 0-3 ay mı alalım?

Ben böyle emanet gibi büyük durmasını sevmiyorum o yüzden yenidoğan düşünüyorum ama 0-3 ayda ki 0 ay da cazip geliyor, bi süre daha giyer diye? Ne diyorsunuz?

4 nisana bir şey kalmamış güzel haberlerle gel inşallah

Benimde bu haftaya kadar mide yanmam yoktu bu hafta başladı canım ve sabah asitten öğürüyorum resmen 2 gündür. Drum bana da lansor verdi iç dedi birde gaviscon şurup. İçebilirsin dedi bana da bişey olmaz dedi.

Benim aldığım mağazadaki görevli 0-3 ayın uygun olduğunu söyledi yenidoğan bedeni eğer bebek iri olursa olmayabilir bile dedi çok büyük olmaz herhalde çok kısa süre de giydirmeyelim çok güzeller ve baya para

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 117 çıktı şükür. Hepatit ve aids tahlili ile idrar tahlili de yaptırmamı istemişti drum şükür hepsi iyi. Sonuç göstermeye gidince de tekrar ultrasona aldı beni sabah poz vermedi yaramaz diye :) çok güzel pozlar verdi oğluş bu sefer . Ama acaip hareketli sen yandın dedi drum benimkilerde böyleydi dedi şimdi de böyleler dedi.hareket etmiyor koşuyor resmen dedi. Ayy korktum valla :)

Doğru söylüyosun cnm bi sürü para veriyoruz uzun süre giysinler, işallah kocaman kocaman durmaz, yavru kuşlarımız kilosunda doğar :)

Doğru söylüyosun cnm bi sürü para veriyoruz uzun süre giysinler, işallah kocaman kocaman durmaz, yavru kuşlarımız kilosunda doğar :)
İnşallah canım benimkine biraz iri olacak dedi doktor ama bakalım inşallah çok da tosuncuk olmaz ama sağlıklı olsunlar da

Aldıkların da çok cici güle güle kullanın yengeçli bodye bayıldım ilk aldığım parçalardan biri yengeçli bir bodydi

yıkama için erken diye düşünüyordum ama siz böyle yazınca acaba bende mi başlasam diye düşünmeye başladım

yıkama için erken diye düşünüyordum ama siz böyle yazınca acaba bende mi başlasam diye düşünmeye başladım
Belki yıkama için erken ama yıkama olmadan ütü olmuyor ya ütü yapabileceğimiz son zamanlar galiba benimkileri annem yıkayıp utuledi. Saatlerini harcadı kadın.

Filli değil ama gri Toker 'de vardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…