2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gaviscon kullanıyorum ben. Hem kadın doğumcuma hem gastroentologuma danışmıştım. Bir de arada bir yarım çay bardağı karbonatlı su içiyorum çok kötüyse.

Gaviscon kullandım ama lansor kadar etkili değil sanki 1 defa lansor içtim 1 ay önce midem o kadar rahatladı ki o gün hiç mide yanması yaşamadım. Doktora güvenmek şart zaten. Ama işte biz evham yapıyoruz.

Rennie Duo şurup yazmıştı bana dr.um onun dışında demir ilacı midemi kötü yapıyor dediğimde her gün lansor iç o zaman demişti.

Canım artık yerleri daralıyor doğal olarak hareketlerini daha çok hissediyoruz sertleşme tabiki oluyo sanki bebek top gibi büzülmüş bi yere toplanmış gibi oluyor ama için rahat etmiyorsa doktoruna sor ama normal bence benim üçüncü olduğu için ters bi durum olana kadar rahatım çok şükür rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin

Aynı şeyi düşünüyorum canım ya ben hiç 0 ay bisey almadım. Şöyle bir çözüm buldum kendime. Doğum yaklaştıkça bebeğin kilosu boyu iyiyse 0-3 Ayla idare edeceğim. Ama minyon bir bebek olacaksa ya da erken doğarsa hemen 0 ay alcam

Ya benimde tetanoz asisindan sora basen agrim oluo bole agir spor yaptiktan sora kaslarin agririya ainn ole iki bacahim birden
Öyle olunca uzan dinlen akşam yatmadan bacaklarına masaj yap sıcak havlu koy iyi geliyor gerçi doğurana kadar olcak ağrılarımiz ama tek tesellimiz bebeklerimiz iyi olsun gerisi bir şekil çekilir Allah dayanma gücü versin inşallah

Nie canim ikiz deildi senim galiba sen neden 36ya endeksledin
Değil evet canim ama. Idrar yollarimi çok fena uşutmüşüm iltihap olmuş. Sancim cok oluyo kimildayamiyorum biraz bi iş yapsam çok agrim oluyo ayakkabimi bile zor giyiyorum. Bende korkmaya başladım erken doğum olursa diye

Kasık değil. İki bacağımın da iç tarafı (üst kısmı ağrıyor). Kas ağrısı gibi. Bazen ağrı dayanılmaz oluyor. Doktorla randevuma 1 saat kaldı. Bakalım neymiş.
Anladım canim. benim kasıklarımda cok agri oluyoda o yuzden sordum hatta alt tarafimda da var agri. Ama idrar yolu enfeksiyonuymuş o yapiyomus ağrı

Saol cnm benim kuzuya da iri dedi doktor bende o yüzden yenidoğan alamadım henüz bir takım dışında.

Yakın zamanda şu bulutlu olanlardan fotoğraf çekimi için takım siparişi vermeyi düşünüyordum da onun tam olmasını istiyorum fotoğraflarda ömür boyu kalacağı için. Bir ay daha bekleyeyim bari :)

Fotoğraf çekimi için hastane çıkışı alacağım canım da o yüzden bu sorun aklıma geldi :) o fotolarda olacağı için büyük gelsin istemiyorum ama iri bebek dediler yenidoğan dda küçük mü gelir bilmiyorum. En iyisi biraz daha beklemek :)

Aynı ağrılar bende de var canım ama farkettim ki çok su içince ağrı azalıyor bir de dinlenince. Yani hiç yormamaya çalışıyorum kendimi hafifliyor ağrılar. Giyinirken falan eşim yardım ediyor bazen dogrulurken o destek oluyor. Bir akşam çok ağrım oldu nstye girdim ama bebekte sancı çıkmadı yani çevre dokulardaymiş problem. Kotu düşünme yat sürekli zamanında doğacak insallah

Şimdi oldu canım sagolasın cevabın için. Doktor bu sertleşmede kanama su gelme olmadığı sürece sorun yok dedi. Gecen akıntı oldu onun için aradım sertleşme olursa ara dedi valla beni de şaşırtıyor doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…