- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.081
Maşallah canim. Bende gecen hafta persembe günü gittim 25+3 tü onda 800 gramdi benim ki zayif mi acaba.. ama ben kilo gayet iyi aliyorum sana imrendim. ben çabuk kilo alabiliyorumKızlar oğlum 1000 gram olmuş çok mutlu oldum. inşallah böyle kilo almaya devam eder. Ben hiç beslenemiyorum midemin kapasitesi düştü galiba yediğim her şey boğazımda. Bir kilo almışım üç haftada.
Allahin izniyle insallah zamaninda dogar bebisin canimDeğil evet canim ama. Idrar yollarimi çok fena uşutmüşüm iltihap olmuş. Sancim cok oluyo kimildayamiyorum biraz bi iş yapsam çok agrim oluyo ayakkabimi bile zor giyiyorum. Bende korkmaya başladım erken doğum olursa diye
Yaa ainn canim agri bebislerimize zarar vermesinde biz cekmeye raziyizzÖyle olunca uzan dinlen akşam yatmadan bacaklarına masaj yap sıcak havlu koy iyi geliyor gerçi doğurana kadar olcak ağrılarımiz ama tek tesellimiz bebeklerimiz iyi olsun gerisi bir şekil çekilir Allah dayanma gücü versin inşallah
İnşallah canim sagol. Bende çoğunlukla yatmaya calisiyorum. Bugun agrim çok olunca annemi cagirdim yemegi o yaptı. Etrafi toparladı. Yatmaktan başka bişey yapamiyorum zatenAynı ağrılar bende de var canım ama farkettim ki çok su içince ağrı azalıyor bir de dinlenince. Yani hiç yormamaya çalışıyorum kendimi hafifliyor ağrılar. Giyinirken falan eşim yardım ediyor bazen dogrulurken o destek oluyor. Bir akşam çok ağrım oldu nstye girdim ama bebekte sancı çıkmadı yani çevre dokulardaymiş problem. Kotu düşünme yat sürekli zamanında doğacak insallah
Amin canim inşallah hepimizin ki zamaninda gelirAllahin izniyle insallah zamaninda dogar bebisin canim
İşte o kötü allah yardımcın olsun ağrılarla otrmak çok zorBen işteyim maalesef. Ayaklarımı bile uzatamıyorum. Minoset aldım biraz önce. Dayanılır gibi değildi çünkü. Burada saat 13.30. Randevum 16.30'da. İyi haberler alırım inşallah. 4 Nisan'da da Türkiye'ye gelicem. İnşallah bu ağrılar dolayısıyla uçağa binişim yasaklanmaz. Her şey ayarlandı çünkü. Bilet vs..
Ayyy yerim onlari hepsi birbirinden tatlibunlarda benim kızımın yeni cicileri teyzeleri :)
Ben şuan 26+5 im canım seninki de arttı sonuçta en az 900 olmuştur. Ölcumden ölçüme de çok farkediyormus.Maşallah canim. Bende gecen hafta persembe günü gittim 25+3 tü onda 800 gramdi benim ki zayif mi acaba.. ama ben kilo gayet iyi aliyorum sana imrendim. ben çabuk kilo alabiliyorum
Ayyy ne güzel. Herkesin yapısı bünyesi farklı işte bende almak istemiyorum alıyorum :) o kadar cokta yemiyorum ama almaya musait yapim varBen şuan 26+5 im canım seninki de arttı sonuçta en az 900 olmuştur. Ölcumden ölçüme de çok farkediyormus.
Kendim için konuşacak olursam ben kilo almak istiyorum çünkü çok zayifim doğumdan sonra biraz kalsın üstümde istiyorum ama hamilelikte bile beceremiyorum kilo almayıDr bile sen de kendi çapında kilo almaya calisiyon dedi güldü. Halbuki bilse ne kadar uzuluyorum
Sağol canım görünce dayanamıorm hala :)Ayyy yerim onlari hepsi birbirinden tatli
Canım bende hergün yaşıyorum o sorunu aç tok farketmiyor. Rannei alıyorum bazen soda içiyorum ama hergün yaşıyorumKızlar mide yanmasına ne yapıyorsunuz ?doktorum lansor vermişti ama, propektüsünde hamilelere önerilmez yaziyor diye içmedim hiç. Gecen sordumda soktora ben bebege zarar vericek ilac verirmiyim dedi rahatlikla kullan miden rahatlasin dedi.
Ama hepsi birbirinden güzel bunların :) şanslı bebekGörsel şölene hazir misiniz kizlar
Aldiklarimi guzelce gruplayıp yazmistim .Son alışverişte ona gore eksikleri alcaktik kaybettim listeyi .Oyle olunca hepsini serdim yeniden yazip fotografliyorum .Haftasonu kalanlarin bir kismini alcaz .
Sağol canim .Serince toplamak istemedim ya duruyor oylece .Esim gelsin de oyle toplariz artik . O da toplu gormedi hic az az alip bazanin altina koymustuk dünya olmus meger .Ama 0 3 cok az .Ama hepsi birbirinden güzel bunların :) şanslı bebek
Maşallah çok tatlilarGörsel şölene hazir misiniz kizlar
Aldiklarimi guzelce gruplayıp yazmistim .Son alışverişte ona gore eksikleri alcaktik kaybettim listeyi .Oyle olunca hepsini serdim yeniden yazip fotografliyorum .Haftasonu kalanlarin bir kismini alcaz .
Anladım cnmCanım bende hergün yaşıyorum o sorunu aç tok farketmiyor. Rannei alıyorum bazen soda içiyorum ama hergün yaşıyorum
Benimde 0-3 çok az oldu aslında 1-2 takım almam lazım bidaha çıktığımda onu halledicem :)Sağol canim .Serince toplamak istemedim ya duruyor oylece .Esim gelsin de oyle toplariz artik . O da toplu gormedi hic az az alip bazanin altina koymustuk dünya olmus meger .Ama 0 3 cok az .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?