2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bunlarda benim kızımın yeni cicileri teyzeleri :)

Eklentiler

• _20180402_185423.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 87
  • _20180402_185324.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 94
  • _20180402_185254.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 90
  • _20180402_185354.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2018-04-02-18-55-01.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 85

Kızlar bu arada hastaneyle konuştum. Bu paket hizmeti 2850 tl imiş. Doğum fotoğrafçısı var ama akşam 6 dan sonraki doğumları çekmiyormuş. Benim sezeryan olacak o saatler içinde olur ama Onlara da uğradım pek beğenmedim aslında fotoğrafçıyı.Yenidoğan fotosu çektireceğim zaten başka bi fotocuya doğum sonrası. hastanenin de paket hizmetinde varken başka fotocuya ek ücret ödemek istemiyorum. Kararsız kaldım açıkçası. Siz görüştünüz mü bu konuları ne dediler fiyatlar nasıl

Maşallah canim. Bende gecen hafta persembe günü gittim 25+3 tü onda 800 gramdi benim ki zayif mi acaba.. ama ben kilo gayet iyi aliyorum sana imrendim. ben çabuk kilo alabiliyorum

Allahin izniyle insallah zamaninda dogar bebisin canim

Yaa ainn canim agri bebislerimize zarar vermesinde biz cekmeye raziyizz

İnşallah canim sagol. Bende çoğunlukla yatmaya calisiyorum. Bugun agrim çok olunca annemi cagirdim yemegi o yaptı. Etrafi toparladı. Yatmaktan başka bişey yapamiyorum zaten

İşte o kötü allah yardımcın olsun ağrılarla otrmak çok zor
Benim için de dinlenmek imkansız kızım hasta doktora aldım koşturuyorum bütün gün sağ salim kucağımıza alsak..
Sorun olacağını sanmıyorum izin verirler inşallah belki buraya gelmek iyi gelir.
Gittin mi doktora

Maşallah canim. Bende gecen hafta persembe günü gittim 25+3 tü onda 800 gramdi benim ki zayif mi acaba.. ama ben kilo gayet iyi aliyorum sana imrendim. ben çabuk kilo alabiliyorum
Ben şuan 26+5 im canım seninki de arttı sonuçta en az 900 olmuştur. Ölcumden ölçüme de çok farkediyormus.
Kendim için konuşacak olursam ben kilo almak istiyorum çünkü çok zayifim doğumdan sonra biraz kalsın üstümde istiyorum ama hamilelikte bile beceremiyorum kilo almayı Dr bile sen de kendi çapında kilo almaya calisiyon dedi güldü. Halbuki bilse ne kadar uzuluyorum

Ayyy ne güzel. Herkesin yapısı bünyesi farklı işte bende almak istemiyorum alıyorum :) o kadar cokta yemiyorum ama almaya musait yapim var

Canım bende hergün yaşıyorum o sorunu aç tok farketmiyor. Rannei alıyorum bazen soda içiyorum ama hergün yaşıyorum

Ama hepsi birbirinden güzel bunların :) şanslı bebek

Ama hepsi birbirinden güzel bunların :) şanslı bebek
Sağol canim .Serince toplamak istemedim ya duruyor oylece .Esim gelsin de oyle toplariz artik . O da toplu gormedi hic az az alip bazanin altina koymustuk dünya olmus meger .Ama 0 3 cok az .

Sağol canim .Serince toplamak istemedim ya duruyor oylece .Esim gelsin de oyle toplariz artik . O da toplu gormedi hic az az alip bazanin altina koymustuk dünya olmus meger .Ama 0 3 cok az .
Benimde 0-3 çok az oldu aslında 1-2 takım almam lazım bidaha çıktığımda onu halledicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…