- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.101
Alirsin en kolayi :) Ben de Iyi ki zamana yaymisim icime sinen seyleri aldim 3_6 cok alma nedenim belki huysuz olcak alisveriste zorlancaz .Icime sinsin aldigim diye düşündüm. 0 _3 ler de babaanneye kaldi bakalim neler alcaz haftasonu .Uyku seti,bornoz seti,bakim urunleri filan kaldi .Benimde 0-3 çok az oldu aslında 1-2 takım almam lazım bidaha çıktığımda onu halledicem :)
Yaa ne kadar güzel canım kayınvaliden düşünceli, sende herşeyini parça parça tamamlamışsın gönlüne göre olmuş. Bende 1-2 parça 0-3 alıp sonra büyüklere geçicem bakalım.Alirsin en kolayi :) Ben de Iyi ki zamana yaymisim icime sinen seyleri aldim 3_6 cok alma nedenim belki huysuz olcak alisveriste zorlancaz .Icime sinsin aldigim diye düşündüm. 0 _3 ler de babaanneye kaldi bakalim neler alcaz haftasonu .Uyku seti,bornoz seti,bakim urunleri filan kaldi .
Ben bel sırt bacak ağrıları değil de karın ağrısından korkuyorum bir tek ne zaman karnım ağrısa korkudan ödüm kopuyor ama o ağrının ortasında bebeğim kipirdayinca dünyalar benim oluyor , Rabbim kucaklarimiza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallahYaa ainn canim agri bebislerimize zarar vermesinde biz cekmeye raziyizz
Ben de sasirdim eli acik degildir ya burnumuzdsn getircek mirin kirin edip .Ya da bahane bulup begenmeyecek oyle olursa cok üzülürüm. Biz ona sen sunu al diye demedik demeyiz de .Yaa ne kadar güzel canım kayınvaliden düşünceli, sende herşeyini parça parça tamamlamışsın gönlüne göre olmuş. Bende 1-2 parça 0-3 alıp sonra büyüklere geçicem bakalım.
Benim annem çok aldı, bi ara çıkartıp onlarıda atarım. Haftasonu benimde kayınvalidem ve görümcem gelicek şehir dışından merak ediyorum eksik alıncak bişey var mı diye soracaklar mı çünkü gezmek için geliyoruz sizi özledik vs dediler. Ben hiç sanmıyorum bişeylerin ucundan tutmaya çalışacaklarını ama görücez bakalım :)
Ismi belli mi ne yazdırdın ?
Torununa alacak sonuçta canım mırın kırın etmez hem kendi düşünüp söylemiş şimdiden iyi alışverişler :)Ben de sasirdim eli acik degildir ya burnumuzdsn getircek mirin kirin edip .Ya da bahane bulup begenmeyecek oyle olursa cok üzülürüm. Biz ona sen sunu al diye demedik demeyiz de .
Alirsin en kolayi :) Ben de Iyi ki zamana yaymisim icime sinen seyleri aldim 3_6 cok alma nedenim belki huysuz olcak alisveriste zorlancaz .Icime sinsin aldigim diye düşündüm. 0 _3 ler de babaanneye kaldi bakalim neler alcaz haftasonu .Uyku seti,bornoz seti,bakim urunleri filan kaldi .
Maşallah canım güzel günlerde giysin hepsini inşallah tatlı minnoşGörsel şölene hazir misiniz kizlar
Aldiklarimi guzelce gruplayıp yazmistim .Son alışverişte ona gore eksikleri alcaktik kaybettim listeyi .Oyle olunca hepsini serdim yeniden yazip fotografliyorum .Haftasonu kalanlarin bir kismini alcaz .
Çok güzelmiş canım bi ben karar veremedim sanırım :)
Bende 10 kilo aldım ve bütün aldığım kilo göbeğimde sanki, sende belli değilse iç karnın mı genişti acaba.Kızlar ben toplamda 10 kg aldım. Çok gibi geliyor ama vücuduma bakınca pek bi şey değişmedi. Nerede bu kilo? Bebekte öyle aşırı aşırı değil, normal yani şu an 1 kg falandır.
Bunları bende çok beğeniyorum çok güzeller. Bende şimdi bez çanta üzerine baskılara takıldım belki onlardan yaptıracağım.
Ocean plus alıyorum ben 50 kapsül 70 tl civarıydı. Bende hamileligi öğrendiğim günden beri balık midemi bulandırıyor ve hiç yiyemedim. Hep dışardan destek alıyorum.Herkese iyi akşamlar
Güle güle kullansın bebişin canım... aldıklarını yıkayınca ütüsü gözünde büyüyor :)
Ben de bütün aldıklarımı yıkadım sadece müslin ve ağız bezleri yıkanacak.. Diğerleri dağ gibi ütü beni bekliyor bugün çok yorulduğum için anca mola verdim yarın başlarım artık.
Balık yağı alıcam doğru düzgün balık yiyemedim bu kış, düşünen varsa hepsiburada da indirim var 50 kapsül 40 TL ye geliyor iyi bir marka.
Derin :)Ben de sasirdim eli acik degildir ya burnumuzdsn getircek mirin kirin edip .Ya da bahane bulup begenmeyecek oyle olursa cok üzülürüm. Biz ona sen sunu al diye demedik demeyiz de .
Bende bi karar veremiuodum artk bunu yaptirym dedmÇok güzelmiş canım bi ben karar veremedim sanırım :)
Bez canta derken canm nasl biseylerBunları bende çok beğeniyorum çok güzeller. Bende şimdi bez çanta üzerine baskılara takıldım belki onlardan yaptıracağım.
Benimki 25+3 te 720 gramdı canım :) galiba benim yenidoğan almam lazım hep de 0-3 aldımMaşallah canim. Bende gecen hafta persembe günü gittim 25+3 tü onda 800 gramdi benim ki zayif mi acaba.. ama ben kilo gayet iyi aliyorum sana imrendim. ben çabuk kilo alabiliyorum
Tesekkur ederim canim. Ben de bunlari utulemeyi hevesle bekliyorum .Odamiz kurulsun oyle sira gelcek bu islere .Baktikca mutlu oluyorum. Buyuk ihtimal yerde ütülerim ayakta bel dayanmaz .Annem gelirse yardim eder .Maalesef yakin degil.Herkese iyi akşamlar
Güle güle kullansın bebişin canım... aldıklarını yıkayınca ütüsü gözünde büyüyor :)
Ben de bütün aldıklarımı yıkadım sadece müslin ve ağız bezleri yıkanacak.. Diğerleri dağ gibi ütü beni bekliyor bugün çok yorulduğum için anca mola verdim yarın başlarım artık.
Balık yağı alıcam doğru düzgün balık yiyemedim bu kış, düşünen varsa hepsiburada da indirim var 50 kapsül 40 TL ye geliyor iyi bir marka.
Insallah canim tesekkur ederiz.Maşallah canım güzel günlerde giysin hepsini inşallah tatlı minnoş
Belli olmaz canim son iki ayda bebekler daha çok kilo aliyo. Belki tombik olurlar :)Benimki 25+3 te 720 gramdı canım :) galiba benim yenidoğan almam lazım hep de 0-3 aldım
çok sekerrBu sıralar canım sıkıldıkça bunu izliyorum. Sizinle de paylaşayım :)
ben doktoruma sordum şurup içiyordum çünkü dayanamayıp .Oda bu tür mide için şurupların son yapılan arastirmalara göre bebekte astım olma olasılığını arttiriyormus o yüzden elma süt soda tarzı şeyler tavsiye etti . Birde çok aşırı yemek yerine az ve sık ye ,yiyip uzanma falan dedi onları yapmaya çalışıyorum biraz daha rahatım gibi.Kızlar mide yanmasına ne yapıyorsunuz ?doktorum lansor vermişti ama, propektüsünde hamilelere önerilmez yaziyor diye içmedim hiç. Gecen sordumda soktora ben bebege zarar vericek ilac verirmiyim dedi rahatlikla kullan miden rahatlasin dedi.
Maşallah Erkek mi kız bebek miBenimki 25+3 te 720 gramdı canım :) galiba benim yenidoğan almam lazım hep de 0-3 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?