2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 0-3 çok az oldu aslında 1-2 takım almam lazım bidaha çıktığımda onu halledicem :)
Alirsin en kolayi :) Ben de Iyi ki zamana yaymisim icime sinen seyleri aldim 3_6 cok alma nedenim belki huysuz olcak alisveriste zorlancaz .Icime sinsin aldigim diye düşündüm. 0 _3 ler de babaanneye kaldi bakalim neler alcaz haftasonu .Uyku seti,bornoz seti,bakim urunleri filan kaldi .

Yaa ne kadar güzel canım kayınvaliden düşünceli, sende herşeyini parça parça tamamlamışsın gönlüne göre olmuş. Bende 1-2 parça 0-3 alıp sonra büyüklere geçicem bakalım.
Benim annem çok aldı, bi ara çıkartıp onlarıda atarım. Haftasonu benimde kayınvalidem ve görümcem gelicek şehir dışından merak ediyorum eksik alıncak bişey var mı diye soracaklar mı çünkü gezmek için geliyoruz sizi özledik vs dediler. Ben hiç sanmıyorum bişeylerin ucundan tutmaya çalışacaklarını ama görücez bakalım :)

Yaa ainn canim agri bebislerimize zarar vermesinde biz cekmeye raziyizz
Ben bel sırt bacak ağrıları değil de karın ağrısından korkuyorum bir tek ne zaman karnım ağrısa korkudan ödüm kopuyor ama o ağrının ortasında bebeğim kipirdayinca dünyalar benim oluyor , Rabbim kucaklarimiza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ben de sasirdim eli acik degildir ya burnumuzdsn getircek mirin kirin edip .Ya da bahane bulup begenmeyecek oyle olursa cok üzülürüm. Biz ona sen sunu al diye demedik demeyiz de .

Kızlar bebişime bu magnet açıcaklardan sipariş verdim
Eki Görüntüle 2132089
Ismi belli mi ne yazdırdın ?

Ben de sasirdim eli acik degildir ya burnumuzdsn getircek mirin kirin edip .Ya da bahane bulup begenmeyecek oyle olursa cok üzülürüm. Biz ona sen sunu al diye demedik demeyiz de .

Torununa alacak sonuçta canım mırın kırın etmez hem kendi düşünüp söylemiş şimdiden iyi alışverişler :)

Herkese iyi akşamlar

Güle güle kullansın bebişin canım... aldıklarını yıkayınca ütüsü gözünde büyüyor :)

Ben de bütün aldıklarımı yıkadım sadece müslin ve ağız bezleri yıkanacak.. Diğerleri dağ gibi ütü beni bekliyor bugün çok yorulduğum için anca mola verdim yarın başlarım artık.

Balık yağı alıcam doğru düzgün balık yiyemedim bu kış, düşünen varsa hepsiburada da indirim var 50 kapsül 40 TL ye geliyor iyi bir marka.

Maşallah canım güzel günlerde giysin hepsini inşallah tatlı minnoş

Kızlar ben toplamda 10 kg aldım. Çok gibi geliyor ama vücuduma bakınca pek bi şey değişmedi. Nerede bu kilo? Bebekte öyle aşırı aşırı değil, normal yani şu an 1 kg falandır.
Bende 10 kilo aldım ve bütün aldığım kilo göbeğimde sanki, sende belli değilse iç karnın mı genişti acaba.

Ocean plus alıyorum ben 50 kapsül 70 tl civarıydı. Bende hamileligi öğrendiğim günden beri balık midemi bulandırıyor ve hiç yiyemedim. Hep dışardan destek alıyorum.

Derin :)

Çok güzelmiş canım bi ben karar veremedim sanırım :)
Bende bi karar veremiuodum artk bunu yaptirym dedm

Bunları bende çok beğeniyorum çok güzeller. Bende şimdi bez çanta üzerine baskılara takıldım belki onlardan yaptıracağım.
Bez canta derken canm nasl biseyler

Kızlar doğru dürüst hamile giyim satan yer yok yaaa???
Lcw olmasa yanmışız resmen hepimiz. Onda da model yok çeşit az. Her mağazada aynı ürün olmuyır gezip her yere bakmak gerek. Hm ve gebe ye baktım pahalı geldi bana ya. Bi bluz da 90lira 120lira da çok bence. Of nerden alıcaz biz güzel güzel hamile kıyafetleri yaaa????

Maşallah canim. Bende gecen hafta persembe günü gittim 25+3 tü onda 800 gramdi benim ki zayif mi acaba.. ama ben kilo gayet iyi aliyorum sana imrendim. ben çabuk kilo alabiliyorum
Benimki 25+3 te 720 gramdı canım :) galiba benim yenidoğan almam lazım hep de 0-3 aldım

Tesekkur ederim canim. Ben de bunlari utulemeyi hevesle bekliyorum .Odamiz kurulsun oyle sira gelcek bu islere .Baktikca mutlu oluyorum. Buyuk ihtimal yerde ütülerim ayakta bel dayanmaz .Annem gelirse yardim eder .Maalesef yakin degil.
Maşallah canım güzel günlerde giysin hepsini inşallah tatlı minnoş
Insallah canim tesekkur ederiz.

Bu sıralar canım sıkıldıkça bunu izliyorum. Sizinle de paylaşayım :)
çok sekerr

ben doktoruma sordum şurup içiyordum çünkü dayanamayıp .Oda bu tür mide için şurupların son yapılan arastirmalara göre bebekte astım olma olasılığını arttiriyormus o yüzden elma süt soda tarzı şeyler tavsiye etti . Birde çok aşırı yemek yerine az ve sık ye ,yiyip uzanma falan dedi onları yapmaya çalışıyorum biraz daha rahatım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…