- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.121
Katılıyorum gunde 100 gram alan bebekler oluyormus son haftada.Belli olmaz canim son iki ayda bebekler daha çok kilo aliyo. Belki tombik olurlar :)
Bende 10 kilo aldım ve bütün aldığım kilo göbeğimde sanki, sende belli değilse iç karnın mı genişti acaba.
Maşallah canım böyle benden daha iyisindir eminim. ben enine boyuna yarım dünya oldum iyice.Göbeğim var belli oluyor da etim dolmadı, göğüslerim bile büyümedi, az bi şey bacaklarım ve yüzüm şişti o kadar. Hala 36 beden pantolon giyiyorum, hamilelik öncesi eşofmanlarımı giyiyorum. Anlamadım neden bu kdr çok kilo aldım.
Ocean plus alıyorum ben 50 kapsül 70 tl civarıydı. Bende hamileligi öğrendiğim günden beri balık midemi bulandırıyor ve hiç yiyemedim. Hep dışardan destek alıyorum.
Benim de kalcam batiyor 0 3 leri yıkayıp utuleyecegim .Digerlerini kullancagim zaman.Carlson omega sipariş ettim bende. Balık seviyorum ama hamilelikten sanırım yağlı balık yiyesim gelmiyor. Son 3 ay artık kapsülden faydalanayım diyorum.
Afilim92 valla ben de oturarak yapıcam ütüleri ayakta çekemem.. çok ayakta kalınca belime ağrılar giriyor.
Bizde balık çok yenir ama bende balıktan çok soğudum. Hamilelik garip birşey cidden sevdiğim birçok seyden uzaklaştım. Carlson iyi bir marka diye biliyorum.Carlson omega sipariş ettim bende. Balık seviyorum ama hamilelikten sanırım yağlı balık yiyesim gelmiyor. Son 3 ay artık kapsülden faydalanayım diyorum.
Afilim92 valla ben de oturarak yapıcam ütüleri ayakta çekemem.. çok ayakta kalınca belime ağrılar giriyor.
Kızlar doğru dürüst hamile giyim satan yer yok yaaa???
Lcw olmasa yanmışız resmen hepimiz. Onda da model yok çeşit az. Her mağazada aynı ürün olmuyır gezip her yere bakmak gerek. Hm ve gebe ye baktım pahalı geldi bana ya. Bi bluz da 90lira 120lira da çok bence. Of nerden alıcaz biz güzel güzel hamile kıyafetleri yaaa????
Lcwdan bı tane hamile üstlük almıştım denizci desenli lacivert. Sokakta bütün hamilelerin üstünde ondan var nerdyseKızlar doğru dürüst hamile giyim satan yer yok yaaa???
Lcw olmasa yanmışız resmen hepimiz. Onda da model yok çeşit az. Her mağazada aynı ürün olmuyır gezip her yere bakmak gerek. Hm ve gebe ye baktım pahalı geldi bana ya. Bi bluz da 90lira 120lira da çok bence. Of nerden alıcaz biz güzel güzel hamile kıyafetleri yaaa????
Benim de kalcam batiyor 0 3 leri yıkayıp utuleyecegim .Digerlerini kullancagim zaman.
Bizde balık çok yenir ama bende balıktan çok soğudum. Hamilelik garip birşey cidden sevdiğim birçok seyden uzaklaştım. Carlson iyi bir marka diye biliyorum.
Bu arada bende oturduğum kanapenin önüne ütü masasını alçak seviyeye getirip ütü yapıyorum .
Kızlar bişey sorucam size açık açık yazmaya çalışıcam, az önce tuvalete gittim vajina bölgemde bi kaşıntı vardı hafiften kaşıdım yıkadıktan sonra tuvalet kağıdına hafif kan geldi, anlamadım kanamam mı var yoksa kaşınmadan mı tahriş oldu, öyle şiddetli kaşımada yapmadım kanama oluşacak kadar hatta hala kaşıntı var niyeyse. Korktum bi an kan görünce iç çamaşırımda kan yoktu. İnternetten baktım iyi kötü şeyler yazmışlar panik yapmamaya çalışıyorum ama sizce neden olmuş olabilir?
Kasimaktan dolayi olabilir canim bu donemlerde ciltte cok narinlesio gecen tirmagim karnima surttu ole sert filanda deildi bi baktim kanamis k bacagimi kasidigim zamann bi bakiorum kanlanmis hemen kasinti kaynakli die dusunuorum canim sen yinede pecede filan koy takip etKızlar bişey sorucam size açık açık yazmaya çalışıcam, az önce tuvalete gittim vajina bölgemde bi kaşıntı vardı hafiften kaşıdım yıkadıktan sonra tuvalet kağıdına hafif kan geldi, anlamadım kanamam mı var yoksa kaşınmadan mı tahriş oldu, öyle şiddetli kaşımada yapmadım kanama oluşacak kadar hatta hala kaşıntı var niyeyse. Korktum bi an kan görünce iç çamaşırımda kan yoktu. İnternetten baktım iyi kötü şeyler yazmışlar panik yapmamaya çalışıyorum ama sizce neden olmuş olabilir?
Peçetede pembelik vardı canım damla şeklinde değil de yıkadıktan sonra bulaşmış gibiydi ama dediğin gibi sivilce de olabilir kaşıntı da ondan olabilir tekrar baktım ama kan yok şu anda birazdan tekrar kontrol edicemBir yerini yolmuş olabilirsin canım kaşırken. Belki sivilce gibi bir şey vardı? Çok küçük bir kan mıydı? Biraz daha bekle yine bir tuvalet kağıdı ile bak bakalım anlarsın.
Olabilir canım ama bi an korktum şimdi tekrar baktım her hangi bi kan yok tahriş olmuş olabilir dediğin gibi yine kontrol edicem sürekli yarında kontrolüm var allahtan doktora da sorarımKasimaktan dolayi olabilir canim bu donemlerde ciltte cok narinlesio gecen tirmagim karnima surttu ole sert filanda deildi bi baktim kanamis k bacagimi kasidigim zamann bi bakiorum kanlanmis hemen kasinti kaynakli die dusunuorum canim sen yinede pecede filan koy takip et
iyi bari canim aklinda soru da kalmaz zaten bise yoktur allahin izniyle kasntidndirPeçetede pembelik vardı canım damla şeklinde değil de yıkadıktan sonra bulaşmış gibiydi ama dediğin gibi sivilce de olabilir kaşıntı da ondan olabilir tekrar baktım ama kan yok şu anda birazdan tekrar kontrol edicem
Olabilir canım ama bi an korktum şimdi tekrar baktım her hangi bi kan yok tahriş olmuş olabilir dediğin gibi yine kontrol edicem sürekli yarında kontrolüm var allahtan doktora da sorarım
Maşallah canım böyle benden daha iyisindir eminim. ben enine boyuna yarım dünya oldum iyice.
sonsuzzz boyun uzun mu kilo genel olarak dağılmıssa anlamazsın belki. Bir de bebek bir kilo desek plasenta da bir o kadar var. Karnında sıvı var. Kan hacmin arttı, rahmin büyüdü kocaman oldu. Göğüsler yağ depoladı biraz derken en az 4-5 kilo oluyor. Ben toplam 7 kilo aldim. 34ten 36 ya terfi ettim. Hatta hamile pantolonunu 38 aldım geçen hafta kalıbı dardır diyorum
Inşallah ondandır canım tuvalete gidip gidip bakıyorum bişey yok çok şüküriyi bari canim aklinda soru da kalmaz zaten bise yoktur allahin izniyle kasntidndir
Canım benim bebeğim hep aşağıda hiç yukarı çıkmadı ama bel ağrısı vs yapıyor ister istemez, muhtemelen bebeğin yukarı çıkmıştır orası biraz daha dar geldiği için sana hem sertlik hem baskı olarak yansıyordurKarnim cok sert ve kasiliyo surekli kaburgalarimda baski var belim agriyor duramicak gibi degilim ama rahat oturup uyuyamiyorum sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?