2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ama bi kaç net alışverişim hüsran oldu o yüzden cesaret edemiorum ama anlaşılan ufak ufak denemem gerek

nete kalcam sonunda sanırım canım

Günaydın kızlar
Bu sabah uyandım bir tartilaym dedim tartıda ki rakam şok etti beni 2 günde 1 kg almış olabilir miyim? sinirlerim zıpladı

merhaba teyseleri bizde başladık ufak tefek bakalım :) temizlik kısmı tamam sanırım küveti kaldı tek bugün kendim içinde bi kaç dükkan buldum gecelik vs almak için :)
Canim Dalin kullanmani onermem sampuaninda sls yoktur diyor ama alt kısımda
sodium laureth sulfate yaziyor .Bu yuzden benim aklima yatmadi kimyasal iceriyor yani .Bir de araştırmıştım goz yakmama durumunu .Bazi bebeklerde ciddi ciddi goz yakiyor diye elestiriler duymustum.

Gunaydin kizlar .Kalkip kendime kahvalti hazirlamaliyim .Oglus acikti tekmeliyor

selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,

ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim

Canım ben sakaryadayım ilçe devlet hastanesinde düzenli takip oluyorum doktorumdan memnunum ama Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesini hiç beğenmedim ve hiç iyi şeyler duymadım bu yüzden mecbur kalıp orda doğum yapmak istemiyorum ve tedbir amaçlı arada özele de gidiyorum. Ümraniye hakkında bilgim yok.

Gunaydin kizlar .Kalkip kendime kahvalti hazirlamaliyim .Oglus acikti tekmeliyor
artık hareketleri düzenli gece uyuyor benimki inşallah dogdugundada öyle olur ama gündüz çok hareketli hiç durmuyor diyebilirim kizlarimdan sonra bir erkek bebek ve böyle hareketli olunca aman geliyor bizim yaramaz diyorum

gunaydin kizlar ya moralmen çöktüm dunden beri pfff krediyi kapatcaktik arabayi satip bi turlu olmuyor herkes ölü fiyatina almak istiyor kredi kapanmadikca borc biniyor borc bindikce evimim huzuru kaciyor dogum yaklastikca ne nasil olcak stresi basiyor maddi acidan. bize bi dua ediverin ya hayirlisyla satilsin su arac bi elimiz rahatlasin

artık hareketleri düzenli gece uyuyor benimki inşallah dogdugundada öyle olur ama gündüz çok hareketli hiç durmuyor diyebilirim kizlarimdan sonra bir erkek bebek ve böyle hareketli olunca aman geliyor bizim yaramaz diyorum
Ben gunduz kosturdugum icin hic hareket etmiyor bir sabah kalkarken bir de aksam dinlenme moduna gecince

Evindeki maddi sorunlar icin Vakia Suresini oku ,okuyamiyorsan dinle .Duzenli devam edince islerinin yoluna girdigini görürsün canim .Allah yardimcin olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…