2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yeni gebeliğin hayırlı olsun ben ümraniyede oturuyorum devlet hastanesine hiç gidemedim daha doğrusu randevu bulamadım doğru düzğün tahliller için alcaktım. Ama yapan kişiler biliyorum yani doğum ünitesini hep yani yapmışlar odalar falan çok güzel temizmiş eski bişe kalmamış aynı özel gibi dediler. Dr da illaki iyisi vardır ama randevu sıkıntısı oluyo. Normal doğum herkes aynı koridordamı yoksa odada mı onuda bilmiyorum :) ama bana sorarsan hem devlet hem özele git normal doğurrusan özelde doğur

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Doktor konusu biraz sana ve karşındakine bağlı. Ben 2-3 kere özele gittim onun dışında devlete gittim aradaki tek fark ilgilenme süresi. Devlet yoğun olduğu için ızun uzun seninle sohbet edemiyor ama her sorduğumu anlayışla açıklıyor o yüzden ben memnunum doktorumdan

Satılır canım stres yapma kendine, ölü fiyatına da vermeyin aracı, bol bol dua et çocuk kosmetiyle gelir derler nasibini hazırlar gelir o merak etme

Kızlar ya dün haberlerde gördünüz mü kadın üç yıl önce sezeryan olmuş karnında baya uzun sargı bezi unutmuşlar. Kanser sanmışlar bi bakmış dr sargı bezi her yeri iltihapmış kadının ya ne dr lar var allah korusun böylelerinden. Bende müdahale etme huyu vardır sezeryan olursam dicem dikkatli yapın. Kürtaj olurken erkek vardı bitane sen burda durmıcan dimi dedim o da yok benzgitcem demişti :))

Günaydın kızlar az önce kızımın son ütulerini de bitirdim 3 gündür ütü işleriyle ugrasiyorum. Birazdan kahvaltı yapıp hastaneye gidicem kan uyusmazligi testi icin kan vericem, ilk haftalarda yaptirmistim sıkıntı çıkmamıştı ins yine bir sıkıntı cikmaz bize dua edin olur mu?

Sikinti olmaz Allahin izniyle canim. Icini ferah tut ki minnoş da gerilmesin :)

Canim dua okusan 7 defa fil suresi 7 defa duha suresi oku arabanizin satilmasi icin dua et Allahin izniyle satilir insallah bebisinde nasibi ve sansiyla insallah istediginiz fiyata satarsiniz

aaa bende çok eskilerden beridir herkes kullanıo die almıştım baya bi görmüşümdür çevremde :| şimdi kafam karıştı ddğiştirsemmi ki.ne almalıyım peki ?

bu arada hacıserif cikolatacısında hastanede ikramlık isme özel madlen cikolata yapıyorlar fiyatları uygun bakabilirsiniz her yere kargo ile gönderiyorlar size de fikir olsun ben ordan misafirlere yaptırıcam

canım dr un kim

dün akşam oturduk isim belirlemeye çalıştık... en son Miray ve Damla isimleri kaldı... Ben Elif Miray olsun dedim büyük oğlum Elif Damla dedi... hala iki iisim arasında kararsız kaldık sizce hangisi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…