- 12 Nisan 2009
- 8.331
- 29.399
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.181
Elif Miray güzel bencedün akşam oturduk isim belirlemeye çalıştık... en son Miray ve Damla isimleri kaldı... Ben Elif Miray olsun dedim büyük oğlum Elif Damla dedi... hala iki iisim arasında kararsız kaldık sizce hangisi ?
Burda bi dr da unutmus.Kadin yillarca agri cekmis icerde gazli bez unutuldugunu 2.ye hamileyken baska dr anlamis.Allah korusun.Kızlar ya dün haberlerde gördünüz mü kadın üç yıl önce sezeryan olmuş karnında baya uzun sargı bezi unutmuşlar. Kanser sanmışlar bi bakmış dr sargı bezi her yeri iltihapmış kadınınya ne dr lar var allah korusun böylelerinden. Bende müdahale etme huyu vardır sezeryan olursam dicem dikkatli yapın. Kürtaj olurken erkek vardı bitane sen burda durmıcan dimi dedim o da yok benzgitcem demişti :))
Canim sen bilirsin. Hatta hamile bir arkadasim da boyle seyleri cok inceler 2 3 gun once Dalin almayın diye paylasim yapmis .En azindan sampuani değiştirebilirsin .Baska markalara bak istersen .Herkes Mustela yi cok övüyor ben de daha almadim icerigine bakmadim.aaa bende çok eskilerden beridir herkes kullanıo die almıştım baya bi görmüşümdür çevremde :| şimdi kafam karıştı ddğiştirsemmi ki.ne almalıyım peki ?
maaasallah 3 ayin altına dusmussun canım :) darısı bize inşallahşafak 88
Kan uyuşmazlığı dediğin ne canım.ben rh - im eşim pozitif doğum sonrası aşı olucam. Bunun testi mi yapılması gerekiyor?Günaydın kızlar az önce kızımın son ütulerini de bitirdim 3 gündür ütü işleriyle ugrasiyorum. Birazdan kahvaltı yapıp hastaneye gidicem kan uyusmazligi testi icin kan vericem, ilk haftalarda yaptirmistim sıkıntı çıkmamıştı ins yine bir sıkıntı cikmaz bize dua edin olur mu?
Anne baba kaybı çok zor insanın eli kolu kanadı kırılır eminim Rabbim size sabır versin bol bol dua edinMerhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım Allah kısmet ederse. Zorlu bir tüp bebek süreciyle geldi mucizem. Ama asıl mucizesini 5 aylık olunca anladım. Bir gece ansızın 2 hastane gezerek yitirdim babamı. Ama babam tarif edilecek bir adam değildi. Ben hep tarif ederken sırtında iki kanadı eksik derdim. Gitti taktı kanatlarını erkenden. Benim kolumu kanadımı kırarak. 32 yıllık hayatımda bir tek babam beni kırmadı. Olmazı oldurdu,yapılmazı yaptı. Sadece bana değil herkese karşı. Ama şimdi ben eksiğim,yitiğim yarın tam bir ay oluyor ama daha bir damla bile hafiflemedi. Gözümü babamla açıp babamla kapatıyorum. Mezarlıkta yaşıyorum desem yeri var. Millet bebeğini düşün üzülme diyor benden daha çok kim düşünebilir bebeğimi ama üzülmemek elde mi ? İçimdeki acıyı tarif dahi edemiyorum. Gözümden akan yaşa mani olamıyorum. Çığlıklarla uyanmalarıma engel olamıyorum. Hiçbir sakinleştiriciyi almadım. Almayacağım. Uyuşmak istemiyorum. Minik kızım bana tek teselli babamın ilk göz ağrısı olacaktı. Gitmeden önce Sezen koyun adını demişti hiç üstünde durmamıştım. ama o gidince anladım ki bu bir vasiyet şimdi kızım adıyla gelecek. Dedesinin düşündüğü gibi sezen hisseden bir kız ne zaman dedesinden bahsetsem kıpır kıpır içimde. Allah bunu unutturcak acı vermesin diyorum ama içim çok acıyor. Çok özlüyorum babamı. Sadece babam değildi. Birlikte çalışıyorduk ikimizde mali müşaviriz. Hem babam hem patronum hem iş arkadaşım gitti. Şimdi şu dükkanda çalışmak bana nasıl bir eziyet bilseniz. Kafanızı şişirdim biliyorum. Ama nolur takılmayın çözümlü dertlere herşey yoluna giriyor bir şekil bir gidene çare yok. Çaresizim. Çarem gitti.
Elif Miray daha uyumlu canimcim .dün akşam oturduk isim belirlemeye çalıştık... en son Miray ve Damla isimleri kaldı... Ben Elif Miray olsun dedim büyük oğlum Elif Damla dedi... hala iki iisim arasında kararsız kaldık sizce hangisi ?
Evet cnm ben 0 kan grubuyum eşim A pozitif ilk zamanlar yaptırdım sıkıntı yoktu şimdi 28. Haftadaydım tekrar yapilicak ona gore iğne yapıcaklar sonuca bakıp.Kan uyuşmazlığı dediğin ne canım.ben rh - im eşim pozitif doğum sonrası aşı olucam. Bunun testi mi yapılması gerekiyor?
Başın sağolsun canım daha çok yeni. Beni de dedem büyüttü düğünümden 2 ay önce aniden kaybettik ve kendime gelemedim 1 sene. Bende ona melek dedem diyordum kimseye kötülük düşünmezdi. Ama dua et öyle bir baban varmış hepimiz aynı yere gideceğiz. Zaman geçtikçe alışıyorsun daha sabırla karşılıyorsun.Merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım Allah kısmet ederse. Zorlu bir tüp bebek süreciyle geldi mucizem. Ama asıl mucizesini 5 aylık olunca anladım. Bir gece ansızın 2 hastane gezerek yitirdim babamı. Ama babam tarif edilecek bir adam değildi. Ben hep tarif ederken sırtında iki kanadı eksik derdim. Gitti taktı kanatlarını erkenden. Benim kolumu kanadımı kırarak. 32 yıllık hayatımda bir tek babam beni kırmadı. Olmazı oldurdu,yapılmazı yaptı. Sadece bana değil herkese karşı. Ama şimdi ben eksiğim,yitiğim yarın tam bir ay oluyor ama daha bir damla bile hafiflemedi. Gözümü babamla açıp babamla kapatıyorum. Mezarlıkta yaşıyorum desem yeri var. Millet bebeğini düşün üzülme diyor benden daha çok kim düşünebilir bebeğimi ama üzülmemek elde mi ? İçimdeki acıyı tarif dahi edemiyorum. Gözümden akan yaşa mani olamıyorum. Çığlıklarla uyanmalarıma engel olamıyorum. Hiçbir sakinleştiriciyi almadım. Almayacağım. Uyuşmak istemiyorum. Minik kızım bana tek teselli babamın ilk göz ağrısı olacaktı. Gitmeden önce Sezen koyun adını demişti hiç üstünde durmamıştım. ama o gidince anladım ki bu bir vasiyet şimdi kızım adıyla gelecek. Dedesinin düşündüğü gibi sezen hisseden bir kız ne zaman dedesinden bahsetsem kıpır kıpır içimde. Allah bunu unutturcak acı vermesin diyorum ama içim çok acıyor. Çok özlüyorum babamı. Sadece babam değildi. Birlikte çalışıyorduk ikimizde mali müşaviriz. Hem babam hem patronum hem iş arkadaşım gitti. Şimdi şu dükkanda çalışmak bana nasıl bir eziyet bilseniz. Kafanızı şişirdim biliyorum. Ama nolur takılmayın çözümlü dertlere herşey yoluna giriyor bir şekil bir gidene çare yok. Çaresizim. Çarem gitti.
İnternet sitelerine koyun sahibinden.com , Facebook araba satış gruplarına , letgoya , biz bu 3ne koyuyorduk günde kaç defa arama geliyordu gelip bakıyorlardı hep fiyati da telden söyle pazarlık yok son fiyat bu ona göre gelin diyorduk sonradan yok parası böyle burası şöyle olmasın önceden ne sorunu varsa onu da bilin gelen yanında kendi tanıdığı ustayla geliyordu bunun burası boyanmış şurası çizilmiş yok kazasi falan yok raporu muayenesi kırk tane sorun sayıyorlardı laf yetiştirecem diye yorulmamak için arabayla ilgili detaylı yazı yazın kaza bela muayene sorunlu yerleri falan , ha bir de biz bir şeyin de faydasını gördük satılık yazıp arabanın arka ve yan camına yapıştırmıştik bir yerlerde park ettiğimizde bile görüp arayanlar oluyordu inşallah en kısa zamanda satarsiniz hiç de ucuza vermeyin fiyat öldürenlerin çoğu araba al satçıları ucuza alıp pahalıya satıyorlar , arada bir galeriye de gidip gösterin orda da iyi para veren yerler oluyorgunaydin kizlar ya moralmen çöktüm dunden beri pfff krediyi kapatcaktik arabayi satip bi turlu olmuyor herkes ölü fiyatina almak istiyor kredi kapanmadikca borc biniyor borc bindikce evimim huzuru kaciyor dogum yaklastikca ne nasil olcak stresi basiyor maddi acidan. bize bi dua ediverin ya hayirlisyla satilsin su arac bi elimiz rahatlasin
Bana doktorum herhangibirşey demedi. Test de yapmadı bu durumda zaten iğne yapılıyor diye biliyorum annenin negatif babanın pozitif olduğu durumda. Bende doğuma yakın sorarım demiştim doktora. Bir dahaki randevuda sorarım bende. Dün gittim daha.Evet cnm ben 0 kan grubuyum eşim A pozitif ilk zamanlar yaptırdım sıkıntı yoktu şimdi 28. Haftadaydım tekrar yapilicak ona gore iğne yapıcaklar sonuca bakıp.
Oğuz ölmez canım tekirdağdayım ama ben şu an :)canım dr un kim
Arabanizin modeli ney canim manuel mi otomatik vitesmi degisen boya hasar kaydi bizde bakioruz arabagunaydin kizlar ya moralmen çöktüm dunden beri pfff krediyi kapatcaktik arabayi satip bi turlu olmuyor herkes ölü fiyatina almak istiyor kredi kapanmadikca borc biniyor borc bindikce evimim huzuru kaciyor dogum yaklastikca ne nasil olcak stresi basiyor maddi acidan. bize bi dua ediverin ya hayirlisyla satilsin su arac bi elimiz rahatlasin
selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,
ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim
Allah sabır versin canım hayatın kuralı bu ne yazık ki hem doğum hem ölüm ama iş aileye anneye babaya gelince acısı katlanılmaz oluyor. Daha acın çok taze bebeğin sana çok iyi gelecektir eminin. Acını bi nebze unutturucak yüzünü güldürücektir.Merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım Allah kısmet ederse. Zorlu bir tüp bebek süreciyle geldi mucizem. Ama asıl mucizesini 5 aylık olunca anladım. Bir gece ansızın 2 hastane gezerek yitirdim babamı. Ama babam tarif edilecek bir adam değildi. Ben hep tarif ederken sırtında iki kanadı eksik derdim. Gitti taktı kanatlarını erkenden. Benim kolumu kanadımı kırarak. 32 yıllık hayatımda bir tek babam beni kırmadı. Olmazı oldurdu,yapılmazı yaptı. Sadece bana değil herkese karşı. Ama şimdi ben eksiğim,yitiğim yarın tam bir ay oluyor ama daha bir damla bile hafiflemedi. Gözümü babamla açıp babamla kapatıyorum. Mezarlıkta yaşıyorum desem yeri var. Millet bebeğini düşün üzülme diyor benden daha çok kim düşünebilir bebeğimi ama üzülmemek elde mi ? İçimdeki acıyı tarif dahi edemiyorum. Gözümden akan yaşa mani olamıyorum. Çığlıklarla uyanmalarıma engel olamıyorum. Hiçbir sakinleştiriciyi almadım. Almayacağım. Uyuşmak istemiyorum. Minik kızım bana tek teselli babamın ilk göz ağrısı olacaktı. Gitmeden önce Sezen koyun adını demişti hiç üstünde durmamıştım. ama o gidince anladım ki bu bir vasiyet şimdi kızım adıyla gelecek. Dedesinin düşündüğü gibi sezen hisseden bir kız ne zaman dedesinden bahsetsem kıpır kıpır içimde. Allah bunu unutturcak acı vermesin diyorum ama içim çok acıyor. Çok özlüyorum babamı. Sadece babam değildi. Birlikte çalışıyorduk ikimizde mali müşaviriz. Hem babam hem patronum hem iş arkadaşım gitti. Şimdi şu dükkanda çalışmak bana nasıl bir eziyet bilseniz. Kafanızı şişirdim biliyorum. Ama nolur takılmayın çözümlü dertlere herşey yoluna giriyor bir şekil bir gidene çare yok. Çaresizim. Çarem gitti.
dün akşam oturduk isim belirlemeye çalıştık... en son Miray ve Damla isimleri kaldı... Ben Elif Miray olsun dedim büyük oğlum Elif Damla dedi... hala iki iisim arasında kararsız kaldık sizce hangisi ?
Canim nikahtan once aile saglik merkezinde kan veriyorsun ya iste o kan uyusmazligi icin .Eger çıkarsa gebelik dusunmeden a.saglik merkezine basvurun diyorlar. Mesela biz yaptirmistik dr gülümsemişti kanlar uyusuyor bebek dusunurseniz korkmayin demisti .Evet cnm ben 0 kan grubuyum eşim A pozitif ilk zamanlar yaptırdım sıkıntı yoktu şimdi 28. Haftadaydım tekrar yapilicak ona gore iğne yapıcaklar sonuca bakıp.
Merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım Allah kısmet ederse. Zorlu bir tüp bebek süreciyle geldi mucizem. Ama asıl mucizesini 5 aylık olunca anladım. Bir gece ansızın 2 hastane gezerek yitirdim babamı. Ama babam tarif edilecek bir adam değildi. Ben hep tarif ederken sırtında iki kanadı eksik derdim. Gitti taktı kanatlarını erkenden. Benim kolumu kanadımı kırarak. 32 yıllık hayatımda bir tek babam beni kırmadı. Olmazı oldurdu,yapılmazı yaptı. Sadece bana değil herkese karşı. Ama şimdi ben eksiğim,yitiğim yarın tam bir ay oluyor ama daha bir damla bile hafiflemedi. Gözümü babamla açıp babamla kapatıyorum. Mezarlıkta yaşıyorum desem yeri var. Millet bebeğini düşün üzülme diyor benden daha çok kim düşünebilir bebeğimi ama üzülmemek elde mi ? İçimdeki acıyı tarif dahi edemiyorum. Gözümden akan yaşa mani olamıyorum. Çığlıklarla uyanmalarıma engel olamıyorum. Hiçbir sakinleştiriciyi almadım. Almayacağım. Uyuşmak istemiyorum. Minik kızım bana tek teselli babamın ilk göz ağrısı olacaktı. Gitmeden önce Sezen koyun adını demişti hiç üstünde durmamıştım. ama o gidince anladım ki bu bir vasiyet şimdi kızım adıyla gelecek. Dedesinin düşündüğü gibi sezen hisseden bir kız ne zaman dedesinden bahsetsem kıpır kıpır içimde. Allah bunu unutturcak acı vermesin diyorum ama içim çok acıyor. Çok özlüyorum babamı. Sadece babam değildi. Birlikte çalışıyorduk ikimizde mali müşaviriz. Hem babam hem patronum hem iş arkadaşım gitti. Şimdi şu dükkanda çalışmak bana nasıl bir eziyet bilseniz. Kafanızı şişirdim biliyorum. Ama nolur takılmayın çözümlü dertlere herşey yoluna giriyor bir şekil bir gidene çare yok. Çaresizim. Çarem gitti.
Bende de aynı benden de hiç istememişlerdi test ama kanamamdan sonra oldum iğneyi. Sende de kanama falan olmadıysa hiç ki olsa doktorun yönlendirirdi zaten sorun olmaz.Bana doktorum herhangibirşey demedi. Test de yapmadı bu durumda zaten iğne yapılıyor diye biliyorum annenin negatif babanın pozitif olduğu durumda. Bende doğuma yakın sorarım demiştim doktora. Bir dahaki randevuda sorarım bende. Dün gittim daha.
Ben doktoruma ilk söylediğimde yaptırdı test geçen gittiğimde testini yaptır dedi. Hatta burda bi kac arkadaşta vardı uyuşmazlık yanlış hatırlamıyorsam onlarda yaptırmıştı.Bana doktorum herhangibirşey demedi. Test de yapmadı bu durumda zaten iğne yapılıyor diye biliyorum annenin negatif babanın pozitif olduğu durumda. Bende doğuma yakın sorarım demiştim doktora. Bir dahaki randevuda sorarım bende. Dün gittim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?