2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hiç gereksiz olurmu bebeğinle dışarı çıktığında sıcakta bebeğin nerde yaticak arabasında rahat rahat yatacak yani bence bebek arabası şart

doğru olanı yapmışsın canım. Bundan sonra iş için kendini hırpalama lütfen.

Kızlar ayrıntılı ultrasnda bebeğimn beyninde 3mm su birikintsi oldğnu söylediler bnm gbi bu durumu yaşayan var mı
Sonradan geçiyormuş diye duydum canım o su birikintileri ama doktor bir şey demedi mi hiç ?

Kızlar benim kafama bir şey takıldı, bu lohusa terliği diye bir şey var hani saçma geliyor bana neden öyle bir terlik üretiliyor onu bile anlayamadım, normal ceyo falan tarzı bir terlik götürsek hastaneye lohusa sayılmıyor muyuz? Ben bu lohusa olayına biraz gıcık oldum sanki.

kafana göre takıl canım ya... bende hiç almadım o terliklerden dediğin gibi ceyo aldım çokta rahattı hala da kullanıyorum

hic bilemiyorumki ama artik herkes yenidoganken sunnet yaptiriyor internetten birkaç makale okudum 7-10 gün arası yapılması çocuğun sağlığı için çok onemliymis

hastanede yatış yapınca o terliklerden veriyorlar süssüz olarak tabi oyüzden hastanede kullanılıyor diye o terlikleri susluyor olabilirler banada saçma geliyor

calismiyorum evdeyim cok sukur ilk zamanlarki gbi riskimde kalmadi ama bende senin gbi dusunmuyorum cnm ilk cumlelerini ozellikle. yemegi yaparm tm ama hamileyken ozellikle temizlik de alisverisde is bolumu olcal ben calisiyorum eve ekmek parasi getriorum deyip cekilmixek erkek bi tarafa yok oylr bi dunya. benim esim cokmu hamarat hayir soyle soylene yapar :) ama 4 yildir bu boyle bi admi bastan nasil alistrrsan oyle gidiyor maalesef senin de dedigin gbi ister calis ister evde dur kul kedisi misali cay koy hanim terlik getr hanim oluyor

Gorumcenle alisverise cikma bence bir daha .Kendi dogrularinda direten insanlardan nefret ederim .Sen kullanmamissin ben kullanacağım herkes ayni düşünüp ayni kalipta alisveris yapmak zorunda değil ki .

Kızlar erkekleri biz kadınlar anneleri olarak bu hale getiriyoruz. Erkek egemen ataerkil zihniyeti özellikle iç anadoluda ki türkiyenin heryerinde tabiki anneler oğullarına aşılıyor. Halbuki kendileri de kadın. 2 kızı olan illa 3.yü yapıyor erkek olsunmuş diye. Benim babam mesela 2 kız 1 erkek ve dedem hep onu pohpohlamış ve dedemler ölünce halamlar tepkisini koydu birikimleri sonucu. Bizde 2 kız 1 erkeğiz babam erkek kardeşime farklı davranır ve kendisi de sürekli hizmet bekler başkalarından. Bana söz geçiremiyor diye sinirden çatlar bende aşırı dik başlıyım kimseye minnet etmem. Geçen hafta memlekette baya bi gerdi yine beni bende ağzıma geleni saydım babam falan demedim şımarıksın ddm senin annen değiliz biz yap kendi işini ddm o bağırdı ben bağırdım sustu sonra. Ama eşimi seçerken bunları yaşamamak için herşeyini izledim. 11 yıldır beraberiz üniversite 1 den beri. Eşim eşitlikçidir. Hiçbir zaman onun ütüsünü yapmadım. Ayakkabısını çıkarır kendi alır içeri. Ben yemek yaparım yemek bitince toplarız beraber ben toparlıyorsam alır makinaya yerleştirir. Kendi kıyafetlerini kendi ütüler giyer. Yemek hazırlamaya mutfağa giriyorsam hemen gelir yanıma salata ya da yoğurt ne yapılacaksa yapar. Bunları üniversitedeyken de yapardı ve sınra gördüm ki annesine de yapıyor yengelerine de. Kılıbıkla alakası yok medeniyet deniyor buna. Oldukça da işinde falan sert bir adamdır. Kadın olarak erkekleri bizim yetiştirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Babamdan sonra da eşim gibi biri hayatıma girdiği için şükrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…