2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar hediyelik için çalışmalara başladım ilk defa yapıyorum yapmaya çalışıyorum daha doğrusu sonrakiler daha güzel olacak inşallah :)

Ay çok şeker görünüyor. Maşallah marifetlisiniz:) Ben de kapı süsü yapmak istiyorum keçeden ama nasıl yapılacak hiç bilgim yok... Çok pahalı bir kapı süsü 142 TL fiyat verdiler. Yarı fiyatına mal etsem süper olacak.

teşekkür ederim canım kendim yapmak istedim artık olduğu kadar bu modelde tanesine 6.5 dediler cok geldi banada bende yapacağım dedim inat ettim :) canim netten araştır yapilislari çıkıyor o zaman daha kolay oluyor

teşekkür ederim canım kendim yapmak istedim artık olduğu kadar bu modelde tanesine 6.5 dediler cok geldi banada bende yapacağım dedim inat ettim :) canim netten araştır yapilislari çıkıyor o zaman daha kolay oluyor

Valla neden olmasın el yatkınlığı varsa.. Çok da güzel görünüyor.. bunlar ne şekilde kullanılacak magnetle filan mı?
Ben de araştırmalara başladım evet el yatkınlığına göre kolay ama baya emek var

Günaydın kızlar, dün görümcemle alışverişe çıktık. Kayınvalidem büyük ihtiyaçları alın demiş. Bana ne istediğimi eksiğimi sordu bebek arabası almadık onun dışında büyük bişey kalmadı dedim. Kendi kızı 6 yaşında, ben başta portbebe kullandım sonra kanguru kullandım bebek arabasına 1 yaşından sonra bindi onda da yürümeye başlamıştı çok kullanamadım çok gereksizmiş vs vs anlattı da anlattı. Ben şimdililer yenidoğandan itibaren kullanılıyor vs vs anlatsam da yok gereksiz yok çok ağır oluyor dedi durdu ikna olmadım ama sinirimde bozuldu. Sonra ısrarla bana portbebe arayışına girdi tabi güzel bişey bulamadı. E bebekte hiç yoktu başka bi mağazada da 2-3 model vardı adi duruyordu ben sonra alırım dedi. Ya insanı kırmadan etmeden istemiyorum demenin bi yolu neden yok, neden insanlar ısrarla anlamamak için direniyor bebek arabası doğduktan sonra alınırmış çok istersem ama ben doğmadan istiyorum onlar alsında demiyorum kendimiz alırız da sürekli bi eleştirme hali sürekli kendisiyle kıyaslama oluyor nedendir bilmem Devir teknoloji herşey değişti sonuçta ben mi yanlış düşünüyorum

Madem manalar üretiyorlar niye eksiginiz var mı diye soruyorlar.senin gorumcen ne yaptıysa gelininde mi aynısını yapmasını bekliyorlar.akil işi değil.madem almicaniz veya zordan alacaniz sormayın ozaman.vala eş tarafı neden bu şekild e bilmem.

Gunaydin kizlar 2 aktarmayla konferansa gidecegim ustelik hamileyken hic toplu tasima kullanmadim .Tansiyonumun dusmesinden ve kusmaktan korkuyorum .

Benimkinin de bekar hayatı sürmüşlüğü var. Evi pırıl pırıldı. Aç da yaşamıyordu tabi. Ama evlenince annelerinin yaptığı hizmeti bekliyorlar, eski kafa.

bende 1 aya yakin gormedim hareketler cogaldi ya hep erteliorum ha bugun ha yarin die sanirim 32. hafatda gtcem djsimi skp insallah ii gecer seninde cnm
İnşallah cnm Rabbim korusun hepsini dünden beri alt tarafta ağrım var enfeksiyon olmasından korkuyorum İnş değildir hiç başıma gelmedi ınş bişey olmaz

Canım bence senin asıl sorunun baban. Bi laf var ya imam o.. cemaat s.. diye. Seninki o misal baban böyle davrandıktan sonra eşin ne yapmaz yani. Belli ki yüz buluyo babandan. Daha ne kadar kalacak sizde bari biran önce gitse.
2-3 gün daha bizde. Dün en son baba zarar veriyorsun ilişkime diye konuştum sert bir şekilde. İtiraz etti falan, beni geliştirmek için iyiliğim için konuşuyormuş kendi bakış açısına göre. Dedim bırak, böyle ben kusurluyum karşı taraf mükemmel gibi oluyor aramız açılıyor. Babam sustu dün, eşim de özür diledi. Tesadüf olamaz heralde. Ha bir de burdaki arkadaşların tavsiyesini dinledim, gittim yorgunum dedim yattım hiç bir iş yapmadım, yemeği de dışarda yedik sonra.

Bunları düzenli yaptıysa ne güzel. Benimki de 5 ayda iki kere falan temizliğe el attı, tabi kısmen, ama o zaman bile o kadar mutlu oldum ki. Kılıbıklıkla hiç alakası yok gerçekten, medeni insanmış eşin umarım hep öyle devam eder.
Benim babam emekli adam , 15 gündür bizde evde oturuyor tüm gün. Akşam işten eve geliyorum yediği içtiğini bile ben toplayayım diye olduğu gibi bırakmış oluyor. Bu kafalarla yaşamak zor kadınlar için. Eşin etraftakilere kurs falan versin bence :)

sırtüstü zaten uyuyamam ama gündüz bende dinlenmek için sırtüstü uzanmak zorunda kalabiliyorum. Bebekler zaten rahatsız oldukları zaman tekme atarak tepki veriyorlar canım o yüzden çok takılma kısa süreli uzanmalar sorun yaratmaz bence.

Ne güzel Rabbim huzurunuzu daim etsin kuzum. Keşke hepsi öyle olsa

Benimkinin de bekar hayatı sürmüşlüğü var. Evi pırıl pırıldı. Aç da yaşamıyordu tabi. Ama evlenince annelerinin yaptığı hizmeti bekliyorlar, eski kafa.

Kadın çalışmıyorsa evdeyse bi sıkıntısı da yoksa ev işini yapmalı diye düşünüyorum. Ama bizim gibi kadın da çalışıyorsa o zaman hayat müşterek olmalı. Erkek yorgun geliyorsa bizde yorgun geliyoruz eve. Onlar eve gelince dinlenebiliyorlar ama bize o da yok. Evde ayrı tantana bekliyor bizi. Yani bunu düşünmek görmek çok mu zor. Erkekler evliliği neden böyle algılıyor. Sanki kadın evin hizmetkarı! gibi. Çalışsa da çalışmasa da ev işini yapmak zorunda gibi.

Hamileyken insan gerçekten daha hassas oluyor bazı şeyleri daha çok sorguluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…