- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.661
Merhaba kızlar hediyelik için çalışmalara başladım ilk defa yapıyorum yapmaya çalışıyorum daha doğrusu sonrakiler daha güzel olacak inşallah :)
teşekkür ederim canım kendim yapmak istedim artık olduğu kadar bu modelde tanesine 6.5 dediler cok geldi banada bende yapacağım dedim inat ettim :) canim netten araştır yapilislari çıkıyor o zaman daha kolay oluyorAy çok şeker görünüyor. Maşallah marifetlisiniz:) Ben de kapı süsü yapmak istiyorum keçeden ama nasıl yapılacak hiç bilgim yok... Çok pahalı bir kapı süsü 142 TL fiyat verdiler. Yarı fiyatına mal etsem süper olacak.
teşekkür ederim canım kendim yapmak istedim artık olduğu kadar bu modelde tanesine 6.5 dediler cok geldi banada bende yapacağım dedim inat ettim :) canim netten araştır yapilislari çıkıyor o zaman daha kolay oluyor
magnet olacak canımValla neden olmasın el yatkınlığı varsa.. Çok da güzel görünüyor.. bunlar ne şekilde kullanılacak magnetle filan mı?
Ben de araştırmalara başladım evet el yatkınlığına göre kolay ama baya emek var
Madem manalar üretiyorlar niye eksiginiz var mı diye soruyorlar.senin gorumcen ne yaptıysa gelininde mi aynısını yapmasını bekliyorlar.akil işi değil.madem almicaniz veya zordan alacaniz sormayın ozaman.vala eş tarafı neden bu şekild e bilmem.Günaydın kızlar, dün görümcemle alışverişe çıktık. Kayınvalidem büyük ihtiyaçları alın demiş. Bana ne istediğimi eksiğimi sordu bebek arabası almadık onun dışında büyük bişey kalmadı dedim. Kendi kızı 6 yaşında, ben başta portbebe kullandım sonra kanguru kullandım bebek arabasına 1 yaşından sonra bindi onda da yürümeye başlamıştı çok kullanamadım çok gereksizmiş vs vs anlattı da anlattı. Ben şimdililer yenidoğandan itibaren kullanılıyor vs vs anlatsam da yok gereksiz yok çok ağır oluyor dedi durdu ikna olmadım ama sinirimde bozuldu. Sonra ısrarla bana portbebe arayışına girdi tabi güzel bişey bulamadı. E bebekte hiç yoktu başka bi mağazada da 2-3 model vardı adi duruyordu ben sonra alırım dedi. Ya insanı kırmadan etmeden istemiyorum demenin bi yolu neden yok, neden insanlar ısrarla anlamamak için direniyor bebek arabası doğduktan sonra alınırmış çok istersem ama ben doğmadan istiyorum onlar alsında demiyorum kendimiz alırız da sürekli bi eleştirme hali sürekli kendisiyle kıyaslama oluyor nedendir bilmem Devir teknoloji herşey değişti sonuçta ben mi yanlış düşünüyorum
bende 1 aya yakin gormedim hareketler cogaldi ya hep erteliorum ha bugun ha yarin die sanirim 32. hafatda gtcem djsimi skp insallah ii gecer seninde cnmGunaydın kızlar hayırlı cumalar cümleten bugün öğleden sonra doktora gıdıcez ınş hersey yolundadır miniğimi 1 aydır görmedim :)
Benimkinin de bekar hayatı sürmüşlüğü var. Evi pırıl pırıldı. Aç da yaşamıyordu tabi. Ama evlenince annelerinin yaptığı hizmeti bekliyorlar, eski kafa.Benim eşim askerden döndükten sonra ailesinin yanında kalmadı hep çalıştı yalnız hayat yaşadı aslında her iş gelir elinden yemek yapmayı falan da bilir ama evlendikten sonra çok değişti bi rahatlık geldi adama saldı kendini herşeyi bana bıraktı kadının işi ! mantığıyla. Çok şükür şimdi şimdi bişeyler yapıyor.
Anlayışsız erkekle evlilik kadın için gerçekten işkence oluyor. Hele de çalışan için hem ev hem iş çok yıpratıyor.
çok güzel gelince lütfen fikirlerini paylaş bizimlede
İnşallah cnm Rabbim korusun hepsini dünden beri alt tarafta ağrım var enfeksiyon olmasından korkuyorum İnş değildir hiç başıma gelmedi ınş bişey olmazbende 1 aya yakin gormedim hareketler cogaldi ya hep erteliorum ha bugun ha yarin die sanirim 32. hafatda gtcem djsimi skp insallah ii gecer seninde cnm
Cnm naneli sakız veya şeker bulundur yanında işe yarıyor :) guzel gecer İnşGunaydin kizlar 2 aktarmayla konferansa gidecegim ustelik hamileyken hic toplu tasima kullanmadim .Tansiyonumun dusmesinden ve kusmaktan korkuyorum .
2-3 gün daha bizde. Dün en son baba zarar veriyorsun ilişkime diye konuştum sert bir şekilde. İtiraz etti falan, beni geliştirmek için iyiliğim için konuşuyormuş kendi bakış açısına göre. Dedim bırak, böyle ben kusurluyum karşı taraf mükemmel gibi oluyor aramız açılıyor. Babam sustu dün, eşim de özür diledi. Tesadüf olamaz heralde. Ha bir de burdaki arkadaşların tavsiyesini dinledim, gittim yorgunum dedim yattım hiç bir iş yapmadım, yemeği de dışarda yedik sonra.Canım bence senin asıl sorunun baban. Bi laf var ya imam o.. cemaat s.. diye. Seninki o misal baban böyle davrandıktan sonra eşin ne yapmaz yani. Belli ki yüz buluyo babandan. Daha ne kadar kalacak sizde bari biran önce gitse.
Bunları düzenli yaptıysa ne güzel. Benimki de 5 ayda iki kere falan temizliğe el attı, tabi kısmen, ama o zaman bile o kadar mutlu oldum ki. Kılıbıklıkla hiç alakası yok gerçekten, medeni insanmış eşin umarım hep öyle devam eder.ben çalışmıyorun bi tehlikemde yok eşime zerre iş öğretmemişler menemen sucuklu yumurta saç kavurma bilir tek.ev süpürmek bulaşık vs benim tarifimle ilk 3 ay midem bulanıo die işten geldi dağ gibi bulaşıkla uğraştı izin günü evi süpürdü benim tarifimle banyo lavabo yıkadı yemeği kahvaltıyı hazırlayıp brni öyle çağırdı mutfaga Allah bin kere razı olsun.ha bunları yapıo die kılıbık mı asla değil bi ters kelimem olsa afedersiniz yerin dibine sokar kızar.yani vijdan meselesi bu olaylar.. hala bile yarfım eder ben kendimi ii hissetiğim andan beri elimden geleni yaparım kendini zorlamadan yap gerisi kalsın der Allah razı olsun cidden en büyük şansım eşim
Selam kızlar benim doktorum sırt üstü yatmamam gerektiğini söylemişti internette araştırdığımda da öyleydi yalnız ayaklarım çok şiştiği için altına yastık koyup yatiyorum mecburen sırt üstü siz yatıyormusunuz
ben çalışmıyorun bi tehlikemde yok eşime zerre iş öğretmemişler menemen sucuklu yumurta saç kavurma bilir tek.ev süpürmek bulaşık vs benim tarifimle ilk 3 ay midem bulanıo die işten geldi dağ gibi bulaşıkla uğraştı izin günü evi süpürdü benim tarifimle banyo lavabo yıkadı yemeği kahvaltıyı hazırlayıp brni öyle çağırdı mutfaga Allah bin kere razı olsun.ha bunları yapıo die kılıbık mı asla değil bi ters kelimem olsa afedersiniz yerin dibine sokar kızar.yani vijdan meselesi bu olaylar.. hala bile yarfım eder ben kendimi ii hissetiğim andan beri elimden geleni yaparım kendini zorlamadan yap gerisi kalsın der Allah razı olsun cidden en büyük şansım eşim
Merhaba kızlar hediyelik için çalışmalara başladım ilk defa yapıyorum yapmaya çalışıyorum daha doğrusu sonrakiler daha güzel olacak inşallah :)
Benimkinin de bekar hayatı sürmüşlüğü var. Evi pırıl pırıldı. Aç da yaşamıyordu tabi. Ama evlenince annelerinin yaptığı hizmeti bekliyorlar, eski kafa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?