2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm seninle aynıyız hem sat hem de en son banada tahmini dogum 12 Temmuz dedı maşallah kuzulara önden önden gidiyorlar

Kızlar izin alırken haftaları son adet tarihine göre mi hesaplamak lazım yoksa beklenen doğum tarihine göre mi?

Kızlar izin alırken haftaları son adet tarihine göre mi hesaplamak lazım yoksa beklenen doğum tarihine göre mi?
Benim doktorum bebekler ilerden gittiği için beklenen doğum tarihine göre doğum izni yazacağını söylemişti, 30. hafta yerine 29 da seni eve çıkaracağım demişti yani.

halen devam eder ñe olcakki bana yardımcı olmak hoşuna gidio hatta sağolsun.ananesi dio bi bardak suyu bile benden isterdin ne güzel çamaşır asmışsın dio karın öğretmiş dio o da dedi ben askerde öğrendim her işimizi kendimiz yapıoduk şimdi öğrenmedim dedi.illa yapmasın die uğraşıolar kadınlar bile sizene yani demi

Ne güzel Rabbim huzurunuzu daim etsin kuzum. Keşke hepsi öyle olsa
Aminn İnşallah hepsine vijdan versin yoksa bi ev süpürmekle bulaşoğı toplamak hepsinin elinder gelir eminim Allah el vermiş akıl vermiş.. yapana bilme yapmasın die uğraşıolar ananesi ne güzel çamaşır asmışsın bi bardak suhu bile benden isterdin dio ii öğrenmişsin dio.o da dedi şimdi öğrwnemdim askerde öğrendim her işimizi kendimiz yapıoduk:) askerden geldi evlendik :)) eşim böyle deyince hee dio ananesi

Kızlar bişey soracağım size ben guda mühendisiyim iş güvenliği uzmanıyım. Hamile kalınca işten ayrılacağım diye eşimle anlaşmıştık çünkü pazarlamada yapıp arabayla dolaşıyordum ve eşim istemiyordu. İşten ayrıldım ve şuan mayısta b sınıfı isg sınavım var temmuzda kpss var. İsg sınavı 6 ayda bir eşim ona aralıkta gir 3 4 ay çalış kpssyi dene tekrar diyor şimdi bana. Ama doğum 19 temmuz görünüyor sata göre ve sınav 22sinde. Doğumu 10 temmuz gibi yapsam bebeğim emme konusunda daşan sıkıntı yaşar mı tecrübeli olanlar destek olabilir mi bu konuda? Birde sezeryan olanlar 10 unda doğum yapsam 22sinde sezeryanım sınava girecek kadar iyileşir mi? Kafam çok karıştı....

sat 40.hafta oluyor bebeğin 38.haftadan sonra dogmasinda sıkıntı yok ben 35 de doğurdum emme problemi yaşamadım sezeryan oldum bebeğim yogunbakimdaydi eve çıktıktan sonra ertesi gün bebegimi görmeye hastaneye gittim eşimle arabamizla..
10 gün sonra dışarı cikabilirsiniz

Babaların böyle olması gerçekten üzücü yarın bigün tepelerine çıkarıyorlar kız erkek farketmez ondan sonra ben ne ettim moduna geçiyorlar. Bizde 4 kız 1 erkek kardeşiz. Babam diyoki allahtan bi oğlum daha olmamış çünkü gerçekten anne babayı çok zorluyor erkek evlat hele tek olursa daha farklı. Yengeminde tek kızı var amcamda kızından şikayetçi :)) amaç kız erkek ayrımı yapmadan ikisinide insan gibi yetiştirmek.

Tabi ne olursa olsun ben babayla çocukların bu şekilde tartışmasına çok karşıyım kusura bakmayın ama bana çok yanlış geliyo çünkü gerçekten babanın ettiği beddua tutar, dikkat etmek lazım güzelce söylenmeli diye düşünüyorum

Evet güzelce söylemek tabiki olması gereken ama benim babam o kadar zor bir adam ki herşeyi o yönetmek istiyor ona sorup yapmamızı istiyor onun değinin hep en doğrusu olduğunu düşünüyor. Ben tabiki olabildiğince ilişkiyi korumaya çalılıyorum ama benim haklarım ihlal ediliyorsa ve saygı duyulmuyorsa ben pek kardeş baba hala falan yönüyle bakma taraftarı değilim. İnsan olarak bakıyorum ve yanlış davranışa tepkimi koyuyorum. Ben de hayata bir kere geliyorum sonuçta. Olabildiğince sabırlıyım ama sabrım tükendi mi kimse beni tutamaz tek kalemde silerim benim huyum da öyle. Kendi özeleştirimi yaparım babam bana eleştiri yaptıysa haklıysa düzelmeye çalışırım her konuyu iddaa etmem ki iddaacı insanları hiç sevmem. Ben böyleyken babam hala üzerime geliyorsa babam olduğu için üzülmek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Ki dışarıdan da sürekli tepki alıyor davranışları yüzünden ve aslında ben onu korumaya çalılıyorum ama yine de ben doğruyum diyor. Bu durumda sert çıkmak bazen işe yarayabiliyor kendisini sorguluyor biraz.

kız bebek bekleyen anneler için paylaşmak istedim oneri olur ben çok beğendim
Canım aldığın kolonya şişeleri ve pleksiler geldi mi? Sanırım sen 100cc almıştın şişeleri.Ben boyutlarını bir türlü hayal edemedim.seninkiler geldiyse paylaşır mısın

Babanın böyle olması gerçekten aile içinde çok zor, doğruyu görebiliyorsa ne ğüzel Allah adaletli, ayrım yapmadan davranmasını nasip eder inşş

kız bebek bekleyen anneler için paylaşmak istedim oneri olur ben çok beğendim
Canım aldığın kolonya şişeleri ve pleksiler geldi mi? Sanırım sen 100cc almıştın şişeleri.Ben boyutlarını bir türlü hayal edemedim.seninkiler geldiyse paylaşır mısın

tabi paylasirim canım ama su an evde değilim musait olunca paylasirim

Yani doğumum mesai saatleri dışında olsa da gelecek bir doktoru tercih ederdim demek istedim. Medical Park ı bilmiyorum. Bir arkadaşım gitti memnun kalmadı çok pahalı bir de ayrıca. Aylin Hanım çok konuşkan ve cana yakın bir doktor ama doğumda tavrı nasıl olur bilmiyorum. Genel tavrı zaten burası üniversite hastanesi normal doğumu destekliyoruz şeklinde ama doğuma girene kadar bilemeyeceğim. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Doktor seçimi zor gerçekten.

Kızlar saçını boyatan var mı? Burda komşularım var hamilelikleri boyunca boyattılar sıkıntı olmadı ben şimdiye kadar boyatmadım ama beyazlarım çok ve birkaç renk oldu moralim bozuluyor baktıkça siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…