2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


Benim eşim askerden döndükten sonra ailesinin yanında kalmadı hep çalıştı yalnız hayat yaşadı aslında her iş gelir elinden yemek yapmayı falan da bilir ama evlendikten sonra çok değişti bi rahatlık geldi adama saldı kendini herşeyi bana bıraktı kadının işi ! mantığıyla. Çok şükür şimdi şimdi bişeyler yapıyor.

Anlayışsız erkekle evlilik kadın için gerçekten işkence oluyor. Hele de çalışan için hem ev hem iş çok yıpratıyor.
 

Canım bence senin asıl sorunun baban. Bi laf var ya imam o.. cemaat s.. diye. Seninki o misal baban böyle davrandıktan sonra eşin ne yapmaz yani. Belli ki yüz buluyo babandan. Daha ne kadar kalacak sizde bari biran önce gitse.
 
Çok beğendm canm güle güle giy.. bebeişinle güzel hatıralarınız olsun :) bende yarın sipariş vericem bakalım mavişide güzeldir umarım teşekkürler paylaşımın için
 
Selam kızlar benim doktorum sırt üstü yatmamam gerektiğini söylemişti internette araştırdığımda da öyleydi yalnız ayaklarım çok şiştiği için altına yastık koyup yatiyorum mecburen sırt üstü siz yatıyormusunuz
 
Ben gündüz yatmyorm canm ama gece bazen kalktğmda sırtüstü yatyo olarak uyanyorum
 
Bu arada bende bugün Milacığıma bu minik beşiği aldım bir kaç ay yatırıp sonra büyük beşiğe geçirmeyı düşünüyorum
Oğluma aldığım bütün eßyaları dağıttığıma öyle pişmanım ki şimdi herşey sil baştan neyse sağlik olsun heosi alınacak yavaş yavaş
 

Eklentiler

  • IMG_20180405_221631_725.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20180405_221601_088.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 67
ben çalışmıyorun bi tehlikemde yok eşime zerre iş öğretmemişler menemen sucuklu yumurta saç kavurma bilir tek.ev süpürmek bulaşık vs benim tarifimle ilk 3 ay midem bulanıo die işten geldi dağ gibi bulaşıkla uğraştı izin günü evi süpürdü benim tarifimle banyo lavabo yıkadı yemeği kahvaltıyı hazırlayıp brni öyle çağırdı mutfaga Allah bin kere razı olsun.ha bunları yapıo die kılıbık mı asla değil bi ters kelimem olsa afedersiniz yerin dibine sokar kızar.yani vijdan meselesi bu olaylar.. hala bile yarfım eder ben kendimi ii hissetiğim andan beri elimden geleni yaparım kendini zorlamadan yap gerisi kalsın der Allah razı olsun cidden en büyük şansım eşim
 
Fazla kilo almadiysaniz, kendi bedeninizin 1-2 beden büyüğü kiyafet alsaniz da oluyor. Ucuz-uygun fiyatli 2-3 etek alsaniz, 2 bluz alsaniz yeterli olur. Birbiriyle degistirip giyersiniz. Sehrimizde toptancilar diye bir yer vardi, orda perakende satan da bulmustum, 25 liradan 2 tane etek almistim, hamilelikte giydim, simdi duruyor. Ama beli lastikle büzdürülüp yine giyilir (kendi kilonuza dönünce).
 
Kızlar selam.. Ütülerim bitti... pazardan aldığım tül keselerin içine oğlumun ve benim üst giysilerimizi koydum bohçalarımız hazır :)
Bunları şimdilik korunaklı bi şekilde gardrobumuza koydum. Hastanede hemşireye oğluşumun üst başını verirken böyle bohçasınla vericem :)

İkram içinde bebeğimin isminin yazılı olduğu etiketlerle kaplı sepette çukulata &badem sparişi vericem. Hacı Şerif markası, kargoları çok hızlıymış ilgilenen olursa sitesinden bulabilir.
 

Eklentiler

  • IMG_20180405_235714.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…