2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zmanla geçeceğni söyledi her kontrole gttğmde bakcak canm ama ben biraz skntı yaptm kendme
Valla bu aralar duyduğum sonradan geçen şeyleri söyleyim ben hepsi de geçti çünkü : beyinde su birikintisi ve ya kist , böbreklerde genişleme , kalpte parlaklık bunlar bu senenin modası doktorlar bu konuyu yeni öğrenmiş sanki kim gitse doktorlarin ağzında bu laf, her defa doktorun ağzına bakıyorum ahanda kötü bir şey söyleyecek şimdi resmen felaket tellalı olmuş hepsi bence içini ferah tut canım düzenli kontrolünü ol eminim bir dahaki gittiğinde geçmiş olcak en azından baya küçülmüş olcak canım , bak mübarek aylardayiz bolca dua et sadaka ver ben o sadakanın çok faydasını görürüm hep

canım ben ayrıntılıdan sonra doktoruma sordum.. bi sıkıntı olmaz bitkisel olmak kaydıyla boyatabilirsin demişti ve direk boyattım çok şükür hala akmadı duruyo... sanırım doğuma kadar idare eder beni

Aslında kayınvalidem alıcaktı parayı ona verdi kayınvalidemde bana dio ki istediğin araba olsun doğduktan sonra istersen 10 tane de alırız ama bana mantıklı gelmiyor almak istemiyorlarsa ben kendim zaten alıcam ama ertelemek istemiyorum
hiç gereksiz olurmu bebeğinle dışarı çıktığında sıcakta bebeğin nerde yaticak arabasında rahat rahat yatacak yani bence bebek arabası şart
Kanguru kullandım ben 1.5 yaşına kadar dedi hem anne kokusunu alıyor bebek hem araba indir bindir derdi olmuyor en güzeli dedi ben kanguru istemiyorum dedikce direttiler sinir oldum
Gorumcenle alisverise cikma bence bir daha .Kendi dogrularinda direten insanlardan nefret ederim .Sen kullanmamissin ben kullanacağım herkes ayni düşünüp ayni kalipta alisveris yapmak zorunda değil ki .
Normalde şehir dışındalar doğuma gelirler bi daha çıkamayız alışverişe
Bende dedim sen kullanmamış olabilirsin ben kullanıcam dedim, öyle yada böyle alınacak siz almazsanız babası alıcak dedim bu sefer çok konuşan sivri gelin oldum biz almıycaz demedik ki bi doğsun bakalım dediler ama ben beklemek istemiyorum ee şimdi alsam suçlu ben olurum alıcaktık aldırmadı beklemedi derler
Biz onlardan öyle bişey istemedik ki annem beşik alıcak dedim kıyafetlerini de annem aldı dedim gösterdim bi heves. Bizde yarın alışverişe gideriz dediler tamam dedim ertesi gün dünya kadar tantana. Hem yediremiyorlar benim ailemin yapmasını hem ceplerini düşünüyorlar.
Ben en son çare sen portbebe al babası araba alsın dedim kanguru istemiyorum. Ama yok ona da itiraz biz 10 araba da alırız almıycaz die korkma doğsun alırız vs ama sinirlerim bozuldu. Bide başka şeylerde de üzerime geldiler gerildim iyice. Çok kıyafet almışsın az battaniye almışsın hiç mantıklı alışveriş yapamamışsın gibi gibi dünya kadar laf işittim.

Canım hiç kafaya takma alacak olan insan onu sen diyince alırdı zaten.bosuna yıpratma kendini.insan daha sinir oluyor bir de alıcaz yapicaz diyince

Canım hiç kafaya takma alacak olan insan onu sen diyince alırdı zaten.bosuna yıpratma kendini.insan daha sinir oluyor bir de alıcaz yapicaz diyince
Zaten beklentim yoktu. İşin komik tarafı kendisi 6 yıl önce 1200 tlye almış benim şu an istediğim 600-700 arasında. Aman aman pahalı bişey istesem korkularını anlıycam :)

Cnm hepsini bi anda alabilecek durumları yoktur belki alacağız diyorlarsa bekle bence,kanguru ben hiç kullanmadım ilkinde ama kullananlar çok memnun belki bunda alırım bende,tabi aileni sen daha iyi tanırsın alacağız deyip te almamazlik yaparlar mı bilemem,sonuçta araba da gerekli

Canım düğün zamanı biz herşeyi kendimiz yaptık. Çocukta da yaparım sorun değil. Ama düğünde konsol almamıştım paramız azdı son zamanlar. 2 yıldır hala alıcak hediye olarak. Güvenmediğim için şimdiden olsun istiyorum o almasa babası alıcak zaten

Ben boyatmadım, boyatmayacağım da.
Zaten saç boyatmanın bebekte gözle görülür bir sıkıntı yaratma ihtmalinden ziyade sonradan gelişen solunum problemleri ya da alerjik bünye vs. ihtimali vardır.

coğu kuaförde organik boyalar var 3 aydan sonra dr lar izin veriyor ama bi sor istersen dr una

kıskanmış heralde anne

En keyifli geçirmemiz gereken zamanlar. Ben de etrafımdakiler yüzünden geriliyorum ama sanırım takmayıp tadını çıkarmamız lazım.

140 normali cok fazla çıkmamış aslinda ama diyet verir.benim 1 dondurma ile 151 çıkmıştı 1.saat.
Bir bu eksikti hiç beklemiyordum. Ben tatlı zaten yemem, ekmek de yemem. Diyette ne vercek bakalım. Toplamda 6 kilo aldım diye seviniyordum bir de.

Bir bu eksikti hiç beklemiyordum. Ben tatlı zaten yemem, ekmek de yemem. Diyette ne vercek bakalım. Toplamda 6 kilo aldım diye seviniyordum bir de.
Pilav ,makarna,hamur işi falan onları yasaklar muhtemelen.bana da diyetine devame diyorsun di mi diyor doktorum
Arada yiyorum tatlıya dayanamıyorum.insulin direncim var zaten

Ama benim bildiğim 1.saat maksimum 185 olmalı yani 185i geçerse yüksek sayılır diye ama tek seferlik alınan kanlarda belki farklı oluyor onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…