2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2133838
Buda benim kızımmmmm. Her geçen gün büyüdükçe “ nasıl doğurcam ben “korkusu oluşmaya başlıyorrr , inşş kolay doğum yapanlardan oluruzzz
MasaAllah prensese ve size, ben normal dogum yapan biri olarak sizi rahatlatabilirim bol dua ve pozitif enerjinin gucuyle dogumunuz kolay olur ins, 6 saat suni sanci cektim acilmam olmasi icin ve sonunda oglusuma kavustum sanci kismi biraz zor ama inanin oda gecip gidiyor ins bende kizima saglikla kavusurum

Kizlar bir saat vaktim vardı. Carsiya bi göz attim .Lohusa takimlari cok guzel bir tane M beden actirdim nasil diye .Giydiğimiz M ler gibi degil internetten alacaksaniz dikkat edin L gibi duruyordu .Hastane odasini suslemek icin de gözüme bir iki sey carpti yarin bakcam insallah detayli .Alirsam paylasirim .

Amin inşş hepimizde. Kiminin kolay kiminin zor oluyor, zor olma ihtimalini düşünerek tırsıyorum ama evet dua ve enerjiye çok inanıyorum, küçük egzersizlerle yavrularımıza kavuşalım kolayca

Amin inşş hepimizde. Kiminin kolay kiminin zor oluyor, zor olma ihtimalini düşünerek tırsıyorum ama evet dua ve enerjiye çok inanıyorum, küçük egzersizlerle yavrularımıza kavuşalım kolayca
Amin Allahim hepimize saglikli dogumlar nasib etsin, dogumlara gittikce birdan birbirimize dua edip guzel enerjiler yollayalim ins..

ben temmuza yakın köklü bir değişim yapmayı düşünüyorum

Kızlar 50 lik şeker yüklemesi 132 çıktı doktorum gayet iyi dedi 1 saat arayla.bu oğluşum Buda oğluşuma bugün aldığım puseti soobe den aldım soobaby marka 99 tl

Eklentiler

• 655D76A3-5EBE-4F71-B757-B65C6496A77B.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 72
  • E04BA69E-8FAC-4E6E-B9DE-186CCBBF8CB3.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 73175198-154B-428A-A821-0012E4B27057.webp
    9 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar 50 lik şeker yüklemesi 132 çıktı doktorum gayet iyi dedi 1 saat arayla.bu oğluşum Buda oğluşuma bugün aldığım puseti soobe den aldım soobaby marka 99 tl
Oy oyyy masallah
Saglimla kullanin canim pusetini de .

Kizlar ya hamilelikten mi kaynakli bilmiorum ama yasim daha 23 ama saclarimda azda olsa tel tel beyazliklar goruorum ya ilk gebeligimde olmadi
Bilemiyorum benm yas 31 ee genetiginde etkisi vardr bide yillardr saclarm boyali onunda etkisi vardr beyazm çok özellikle sağ ön tarafta. Toplayamiodum beyazlardan boyadm dun hertarafını degil tabi ama görunen yerlerini:)

Bilemiyorum benm yas 31 ee genetiginde etkisi vardr bide yillardr saclarm boyali onunda etkisi vardr beyazm çok özellikle sağ ön tarafta. Toplayamiodum beyazlardan boyadm dun hertarafını degil tabi ama görunen yerlerini:)
Ben boyatmiorum bi ara ombre yaptirmistim okadar ikinci cocukta yaslandim y a saka bi tarafa genetik olabilir babaminda yasi genc daha ama saclar bembeyaz annemdede aksine yok okdar :)

Cnm Masallah bebeğin kilosuna ne dedı pekı :) :) aynıyız ya senle ondan sordum ben de kraft ın pusetını alıcam inşallah sizde gule gule kullanın

Canim sen tecrubeliymişsin. Bişey soracam sezeryan olduktan kaç gün sonra kendini iyi hissettin. Bi yere gidebilecek kadar. Görümcemin düğünü var dogumuma yakın. Sezeryan olursam kaç gün içinde toparlanabilirim merak ettim

Ben boyatmiorum bi ara ombre yaptirmistim okadar ikinci cocukta yaslandim y a saka bi tarafa genetik olabilir babaminda yasi genc daha ama saclar bembeyaz annemdede aksine yok okdar :)
Beyazlama genelde genetik olur canim. Eger sac yapin baba tarafindaki kadinlara benziyosa hala babanne gibi onlarin erken beyazlama ozelligini kapmis olabilirsin. Ben de baba tarafi kadinlara cok benzerim sac kas kirpik fln.

Beyazlama genelde genetik olur canim. Eger sac yapin baba tarafindaki kadinlara benziyosa hala babanne gibi onlarin erken beyazlama ozelligini kapmis olabilirsin. Ben de baba tarafi kadinlara cok benzerim sac kas kirpik fln.
Yaaa kesin ole canim babannemin saclarii bembeyazdi halaminda beyaz saclar kiz halaya derlerya demekki halama çekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…