2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallahh canm çok sağol

Benim de eşimin abisinin düğünü var.ikiz gebeyim bi de.gidebilecek miyim ,nasıl gidicem,çocukları nasıl bırakırım? Düşüne düşüne bir hal oldum

aslında ben eve geldiğimde hiç yatmadim hep ayaktaydim annem yat nazar olursun diyordu ama yattığım yerden kalkarken acı oluyordu zorlaniyordum onun dışında sorun yaşamadım gece yatarken bebek ağlarsa eşimi uyandiriyordum beni kaldirsin diye tam hatırlamıyorum ama 1 hafta 10 gun sonra düğüne gidebilirsin sanırım ama kalabalığa gireceksin nazar olursun bebeginde o kalabaliga girecek yinede karar senin

830 gr dedi canım doktorun yanında yuh dicektim zor tuttum kendimi maşallah oğluşuma
Masallah Masallah Rabbim korusun İnş cnm benım tosun da 902 gr :) :) Allahtan sezeryan olucak nasıl çıkacak dıye düşünürdüm yoksa :) :)

Canım aldığın kolonya şişeleri ve pleksiler geldi mi? Sanırım sen 100cc almıştın şişeleri.Ben boyutlarını bir türlü hayal edemedim.seninkiler geldiyse paylaşır mısın
50 ccler 5-6 cm sanırım

Eklentiler

• 20180406_205614_LLS.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 20180406_205538_LLS.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 60
Masallah Masallah Rabbim korusun İnş cnm benım tosun da 902 gr :) :) Allahtan sezeryan olucak nasıl çıkacak dıye düşünürdüm yoksa :) :)
benimki de 24 . haftada 800 grdi ama doktorlar çok kilolu olacak diyip korkutuyorlar 200-400 gr gibi yanılma payida oluyor

Canım doğum tarihimiz aynı dedin ama ben daha 24+5 im normal tarihim 22 temmuz sezaryen ile 12 temmuz olucak sen benden öndesin hafta olarak maşallah canım bebişine valla normal doğumda bile 5 kg doğuran var ama nasıl doğuruyor rabbim sağlık versin hepsine

Bende sat 17 Ekim cnm ama ultrason a gore önde gidiyor bende tarihi öyle düzenledim banada ılk olarak tahmini dogum 24 Temmuz dedı doktor şu anda 12 Temmuz cıkıyor

Benim de eşimin abisinin düğünü var.ikiz gebeyim bi de.gidebilecek miyim ,nasıl gidicem,çocukları nasıl bırakırım? Düşüne düşüne bir hal oldum
Bende o haldeyim. Öyle ters bi tarihe geldi ki belki de düğünden 1 gün once doguracam belli olmaz ki dogumun hali. Zor giderim gibi

Yok zaten ben gitsem bile bebegi götürmem canim annem bakar ama erken dogum olmazsa düğünle aramizda 5 gün olacak benim dogumum 5 gün once görünüyo. Belkide daha geç dogar bilmiyorum ki

Yok zaten ben gitsem bile bebegi götürmem canim annem bakar ama erken dogum olmazsa düğünle aramizda 5 gün olacak benim dogumum 5 gün once görünüyo. Belkide daha geç dogar bilmiyorum ki
Kotu denk gelmis canim ya .Düğün de ozel dogum da .Sen bebeğinin ve kendinin menfaatlerini korumak durumundasin .Katılamazsan hoş görürler .Bebek doğmuş olsa bile oyle kalabalik bir ortamda bulunmasi dogru olmaz .Ya gidip orda bir odaya hapsolcaksin ya da evinde rahat rahat yatacaksin .Ben bu konularda nazara cok inanıyorum.Ha bir de bebeği kimseye birakma o 40 gunluk surecte bebek dunyaya alismaya calisiyor ve sana güvenli baglanmasi gerekiyor .Senin kokunu tenini hissetmesi gelisimi açısından cok onemli

Kızlar magnezyumu nasıl kullanyosunz ya bebeğe bi zararı var mı suda eritilip içilyo değil mi

Doğru söylüyosun canım. Tarihler çok yakın gidemeyecem gibi görünüyor. Eşimde siz onemlisiniz boşver düğünü diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…