2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sat 17 Ekim cnm ama ultrason a gore önde gidiyor bende tarihi öyle düzenledim banada ılk olarak tahmini dogum 24 Temmuz dedı doktor şu anda 12 Temmuz cıkıyor
Bazen önde gider bazen tam net tarihi yakalar canım değiştirmeseydin keşke benimki yapı olarak önde gidiyo dedi mesela kafa ölçümü 26 haftalık bebek kafasıyla aynı oranda kilosu desen 24 haftaya göre yüksek ama bir sonraki ay belki normal haftasını yakalayabilir 14 haftalar civarında öyle olmuştu çünkü 1 hafta kadar gerideydi şiödi öne geçmiş benim sat 14 ekim üç gün büyüksün bizden muhtmelen senin sezaryen 15 temmuz der doktorun hayırlısı olsun hakkımızda sağ sağlim gelsinlerde inşallah

Bayanlar benimle ayni haftada olanlar kasik sancisi cekiyo mu acaba ? Sag kasigima dakka da 1 sanci vurup geciyo

Doğum tarihi. Sata göre mi ayarlaniyor yoksa haftasina göre mi
Canım doktor bana bugün sorduğumda sata göre normal doğum tarihi 22 temmuz görünüyo ama sezaryen olacağı için 12 temmuz diyebilirim dedi.tabi gebeliğin gidişatı da önemli ne gösterir bilemeyiz erken gelmek ister falan değişir yinede hepsi zamanında gelsin bebişlerin

C cisse0932 valla canm dun boyadim diplerimi beyazim coktu dogru duzgun toplayamiodum
Canım ya bende boyatcam karar verdim. Hamileyiz diye çirkin mi gezelim. Doktorum bişey olmaz boyat dedi istersen doğum öncesi bi kere daha boyatırsın 2 kereyle bişey olmaz takma söylenenleri dedi. Sonuçta kendimi iyi hissetmem de önemli. Hasta değiliz ki biz hamileyiz di mi ama. :)

İzmir’de yaşayan arkadaşlar, doğum takibi için kent hastanesine giden var mı? Ya da kentte doğum düşünen?

Bayanlar benimle ayni haftada olanlar kasik sancisi cekiyo mu acaba ? Sag kasigima dakka da 1 sanci vurup geciyo
Braxton Hicks kasilmalari olabilir cnm doktoruna bir sor hatta baksin acilma vs varmi, yalanci dogum kasilmasi diye de geciyor son haftalara yaklastikca oluyor

sonsuzzz canim nerelerdesin iyi misiniz pasayla

Çok iyi değilim canım bu aralar, gel-gitliyim :)

Oğlumun babası dava dilekçesini alınca babalığını hatırladı samimiyetsiz bir şekilde sürekli arıyo soruyor da sinirlerim bozuk bu ara..

Hamileliğim zehir oldu..

Sen nasılsın cnm, oğluş nasıl? En son ayrıntılı yaptırmıştın, şeker yüklemesi yaptırdın mı?

Yaa is ciddiye binince anladi yapamazsin filan zannediodu galiba hakkinizda hayirlisi olsun canim sen tanirsin bilirsin tavirlarinin sahiciligini.

Yok şeker yuklemesini daha yaptirmadim canim asi oldum 2 hafta filan once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…